OKEx Beacon Program Grad се присъединява към OKEx като мениджър за растеж на потребителите за Русия, ОНД

Програмата OKEx Beacon е инициатива, насочена към предоставяне на възможности за наставничество и развитие на талантливи хора в блокчейн и крипто индустрията.

Първата фаза на програмата за Европа стартира през юни и видя, че шестима наставлявани получават изключителната възможност да се учат от ментори, включващи топ мениджъри от OKEx и други професионалисти, включително:

  • Джей Хао, главен изпълнителен директор в OKEx
  • Lennix Lai, директор на финансовите пазари в OKEx
  • Матю Аарон, основател на подкаста Crypto 101
  • Линдзи Джоо, директор за партньорства за крипто трейдър на CNBC

Наставляваните посещават три майсторски курса по време на програмата, заедно със седмични наставнически сесии в Telegram. След приключване на програмата, на избрани наставлявани се предлагат възможности за пълно работно време в OKEx.

Наскоро имахме чат с Никита Ермаков, който беше избран от първата партида наставлявани да се присъедини към OKEx, за да научи повече за това крипто пътуване, мисли за програмата Beacon, пазарния потенциал на OKEx в Русия и други.

Здравей, Никита. Можете ли да споделите накратко своето крипто пътуване с нас, включително участието ви в програмата OKEx Beacon и новата ви роля в OKEx?

Никита Ермаков: Работя в криптопространството от 2017 г. Преди това бях магистър в Пекинския университет и направих изследователски проект за Neo Smart Economy.

Наред с работата в Китай, който е един от най-оживените крипто пазари, предоставях консултантски услуги на много руски крипто проекти, включително борси, портфейли и стабилни монети.

За първи път се срещнах с някои членове на екипа на OKEx по време на събитие във Виетнам и когато видях съобщението на програмата Beacon в Twitter, реших да участвам и да се уча от професионалисти в бранша.

След програмата Beacon бях поканен да се присъединя към семейството на OKEx като мениджър за ръст на потребителите в Русия и пазара на ОНД. В момента съм ангажиран да се свържа с руски проекти, крипто общности, търговци и влиятелни лица, за да въведа платформата и продуктите за търговия OKEx.

Можете ли да споделите с нас няколко неща за изнасяне и ползите от вашия опит в програмата Beacon?

Никита Ермаков: OKEx Beacon е едномесечна образователна програма, която обхваща различни теми в пространството за крипто и цифрови активи.

Lennix Lai, директор на финансовите пазари в OKEx, беше моят ментор, който ръководеше нашата малка международна група. Той ни помогна да разберем промените, които се случват в глобалната икономика, включително децентрализирано финансиране, възход на стабилни монети, токеномика и дигитализация на активите.

Самият аз като икономист мога напълно да оценя въздействието на крипто индустрията в бъдеще и съм щастлив, че Lennix и други наставлявани споделят същите възгледи.

Според вас кои са някои от неизползваните възможности за OKEx по отношение на руския пазар?

Никита Ермаков: С десетки обещаващи блокчейн проекти, хиляди талантливи разработчици на блокчейн и милиони активни потребители на крипто, Русия и ОНД са едни от най-активните и важни пазари за крипто индустрията.

Има безброй канали на Telegram, където хората обсъждат последните новини и възможности за крипто платформи, проекти и токени. Търговците и потребителите активно търсят информация, която може да им даде предимство на този бързо развиващ се и постоянно променящ се пазар.

Въпреки че OKEx има добра репутация на руския пазар като надеждна и професионална платформа, виждам и ожесточена конкуренция от други световни крипто играчи. Вярвам, че с постоянни усилия OKEx може да укрепи позициите си в Русия и да спечели сърцата на една от най-активните и опитни общности в крипто пространството.

Кои са някои от ключовите аспекти, на които обменът трябва да се съсредоточи, за да остане актуален и да продължи да расте?

Никита Ермаков: Вярвам, че крипто индустрията по природа е без граници. Така че борсите трябва да изграждат локални възли, да подкрепят местни блокчейн проекти, да култивират местни лидери и търговски общности във всяка страна.

Мисля, че продължаването на популяризирането на услуги на международните пазари, свързването с обещаващи проекти и предоставянето на услуги от световна класа на своите клиенти е ключово за всяка платформа.

Това интервю е редактирано за по-голяма яснота.

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner