Recapitulació del programa OKEx Beacon: segon entrenament amb Jay i Lennix

El 26 de juny de 2020, els nostres sis aprenents reclutats van tenir una altra sessió de mentoria de 30 minuts amb els seus mentors: Jay Hao, CEO d’OKEx i Lennix Lai, director de mercats financers..

Consulteu els coneixements de la primera sessió aquí.

A continuació es mostra un resum dels temes interessants i perspicaços que es van debatre durant la sessió.

Phillip Taffley: La deflació és una possibilitat diferent en molts països a causa dels efectes del coronavirus. Si es produeix una deflació, el que preveieu serà l’efecte en els mercats de criptografia?

Lennix: Encara crec que la deflació és més aviat un fenomen a curt termini a causa del COVID-19. Definitivament, té un impacte en algunes indústries fonamentals (per exemple, les companyies aèries i el turisme), però encara hi ha proves de canvis estructurals en termes de demanda a la macroeconomia. Ho podeu veure a la borsa. El cripto, especialment Bitcoin, és un instrument d’emmagatzematge de valor que es pot utilitzar per cobrir el risc intrínsec d’un alleujament excessiu quantitatiu, que és cada vegada més probable a causa dels impactes de COVID-19 que duren més del que s’esperava.

Guillaume Girard: Heu seguit el llançament de COMP? Quina és la vostra opinió sobre la mineria de liquiditat com a forma de distribuir tokens?

Lennix: COMP (així com altres fitxes de cultiu de rendiment) és un altre tipus de mecanisme de distribució de fitxes en contrast amb un IEO o ICO. L’efecte és obvi: com podeu veure, l’AUM de DeFi està assolint màxims rècord, igual que el risc. La tokenòmica està distorsionant la taxa del mercat creditici. És per això que hi ha moltes possibilitats que el model no sigui molt sostenible. Abans hi havia un mecanisme de mineria comercial i no era bonic.

Phillip Taffley: Sembla que Bitcoin ha estat estretament correlacionat amb el S&P 500 de les darreres setmanes. Quina creieu que és la causa d’això, quan hi havia hagut poca correlació en el passat?

Lennix: Sí. Després del gran xoc criptogràfic del 12 de març, la correlació de BTC i S&El P500 ha estat superior. Crec que una de les raons principals és que els comerciants consideren Bitcoin com un actiu de risc alternatiu. Per tant, quan el mercat general es va estavellar fins a un cert nivell, Bitcoin també va estar exposat al comerç de risc. Des del punt de vista de les dades, Bitcoin va proporcionar algun efecte de paradís segur a causa dels seus atributs fonamentals, però no definitivament. Quan el llindar es trenca, els comerciants busquen riscos.

Guillaume Girard: Avui ha estat la caducitat d’opcions més gran per a Bitcoin. Creieu que aquesta és una tendència a llarg termini? Quina és l’estratègia d’OKEx per guanyar quota de mercat al mercat d’opcions?

Lennix: És un fet innegable que la fricció (és a dir, el risc reglamentari i el cost) d’accedir a Bitcoin s’està convertint en trivial. Imagineu que només l’1% de la riquesa dels nord-americans es destinava a Bitcoin. Crec que és una tendència a llarg termini, com es pot veure, l’interès obert per CME també està assolint màxims rècord. A OKEx, encara estem construint el nostre producte. Actualment, entenem que el nostre producte està ben construït, però hem de treballar en la interfície d’usuari / UX i el marge de cartera. El nostre pla d’aconseguir quotes de mercat hauria d’estar relacionat amb productes estructurals, de manera que el comerç de productes estructurals seria capaç de cobrir-se al mercat d’opcions. Un altre instrument que es pot llistar seria els futurs VIX, també basats en la volatilitat implícita a les opcions OKEx.

Virginia Mijes Martin: Vaig dirigir el primer programa pilot blockchain i cryptos per a estudiants d’escoles privades a Espanya. Primer, vaig formar professors i estudiants i els vaig integrar al seu pla de formació, que incloïa consideracions de disseny, socials i econòmics, així com la implementació teòrica i pràctica d’un blockchain. Ara puc vendre el programa a les escoles. Amb sort. El talent júnior és clau durant cinc anys. Quines iniciatives té OKEx i quins consells puc tenir per a l’orientació educativa?

Jay: Crec que teniu un enfocament molt bo aquí. Cal començar pels fonaments primer amb exemples de la vida quotidiana, ja que el públic objectiu són els estudiants.

Aquí en surt un bon: Blockchain a la certificació de la seva escola. Imagineu que podríeu obtenir la vostra certificació al blockchain d’una manera descentralitzada. El vostre certificat seria digitalment segur (sense possibilitat de perdre’s físicament), mentre que altres institucions podrien fer un seguiment del registre en una cadena de blocs pública. No seria fantàstic?


Un altre exemple seria la logística dels grans de cafè. Normalment no podem gaudir de la legitimitat de verificar la font de grans de cafè en alguns països. Amb blockchain, podem fer un seguiment dels productes verificats pas a pas.

OKEx ha pres iniciatives en educació blockchain durant anys. En primer lloc, hem publicat vídeos i articles que expliquen els conceptes bàsics. I ara, hem elaborat un pla educatiu més sistemàtic i hem llançat OKEx Academy.

Dmytro Sokoliuk: el 2017 teníem ICO i, a continuació, IEO. Al vostre parer, quina és la següent escena que pot afectar el creixement dels altcoins?

Jay: Sí, és la rapidesa amb què evoluciona la indústria de la cadena de blocs. Aquesta pregunta és força interessant. En realitat, molta gent està d’acord que estem en la temporada altcoin, ja que molts projectes d’altacoin d’alta qualitat arriben al mercat.

Em sembla que el creixement de les altcoins és similar al de les existències:

  • El valor intrínsec és important, com el valor empresarial o social dels projectes, si pot aportar valor a determinades demandes;
  • L’opinió social també és fonamental, ja que ens trobem en una època de xarxes socials.

Virginia Mijes Martin i Antoine Wallet: Quina opinió teniu sobre el futur del comerç de criptografia OTC, dels mercats OTC, dels participants, de la regulació, del volum, del risc i de la liquiditat? I quin és el paper dels intercanvis? OKEx ha anat llistant uns quants tokens nous: el que us fa llistar una moneda / fitxa a OKEx en lloc d’una altra?

Jay: A OKEx, seguim buscant projectes bons i prometedors. Pel que fa als requisits de llistats, ens veiem com un intercanvi imparcial que ofereix igualtat d’oportunitats perquè es puguin llistar bons projectes. Per exemple, examinarem el llibre blanc del projecte (que hauria de ser sòlid), la qualitat de la comunitat i les seves sinergies amb intercanvis i altres projectes de blockchain. També tenim uns requisits de llistat clars i hi ha un equip de llistats separat que gestiona les aplicacions de llistat.

Antoine Wallet: Hem vist l’enorme desenvolupament de DeFi en els darrers anys, que és una fita enorme en termes d’adopció i desenvolupament. Què en penses??

Jay: S’ha aplicat molt bé a diversos escenaris:

Carteres: DeFi s’ha desenvolupat molt ràpidament i creiem que esdevindrà un element crucial per al sistema financer tradicional. Hem llançat diversos productes per permetre als usuaris obtenir ingressos passius fàcilment mitjançant préstecs, participacions i dipòsits DeFi.

Els serveis de préstec C2C, en general, creen un mercat obert per fer coincidir l’oferta i la demanda del capital inactiu. OKEx vol mantenir-lo el més transparent possible: a diferència d’altres agents del mercat, el tipus d’interès del servei de préstec C2C d’OKEx es regeix exclusivament per la competència del mercat. La tendència de criptocrèdit obre noves oportunitats a la comunitat independentment de la mida de la seva inversió. En aquest espai DeFi de ràpid creixement, estem encantats de ser dels primers a oferir serveis de préstec d’una manera oberta i sense permisos..

En els darrers mesos entenem, especialment aquestes dues darreres setmanes, que hi ha més DeFi "agricultors" en el camp. La setmana passada, el valor total bloquejat (o TVL, en definitiva) a DeFi va trencar 1.000 milions de dòlars. Ara, la TVL dels dos primers projectes DeFi, Compound i MakerDAO, només supera els 1.000 milions de dòlars.

DeFi s’enlaira i, per descomptat, hi haurà OKEx.

Hem llançat la nostra pròpia cadena de blocs, OKChain, amb una aplicació descentralitzada inicial: l’OKEx DEX. Creiem que DeFi és la clau per a la inclusió financera i la llibertat financera per a tothom.

Aquesta resum s’ha editat per a més claredat.

Seguiu OKEx a:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map