Pregunteu-me qualsevol cosa amb Jay Hao, CEO de OKEx: A Recap

Per si, per desgràcia, no l’heu perdut, hem organitzat una sessió de xat en directe de preguntar-me (AMA) amb Jay Hao, CEO d’OKEx, al nostre grup de Telegram anglès (t.me/okexofficial_en) el 29 d’agost. Estem molt impressionats per la participació proactiva de més de 3.000 seguidors. Durant tot l’esdeveniment AMA, vam recollir centenars de preguntes dels nostres usuaris de tot el món.

Com a debut de Telegram per Jay, la sessió AMA es va centrar en el nostre intercanvi de futurs i perpetu, però també estem encantats de rebre i respondre algunes preguntes sobre OKB, la llista, les nostres innovacions i el desenvolupament futur. Per a aquells que s’ho van perdre o que volien tornar a visitar l’emocionant Q&Així, hem preparat per a vosaltres aquest resum de les respostes a les 25 preguntes que Jay va seleccionar de les nostres comunitats.

Contents

Sobre Jay, el nostre CEO

Jay és un veterà de la tecnologia i un líder experimentat en la indústria. Abans d’OKEx, es va centrar en aplicacions basades en blockchain per a transmissions de vídeo en directe i jocs per a mòbils. Abans d’entrar en la indústria de la cadena de blocs, ja tenia 21 anys d’experiències sòlides en la indústria dels semiconductors, desenvolupant una àmplia gamma de còdecs multimèdia UVLED, ASIC, FPGA, així com un complex disseny de sistemes a xip (SOC) per a processadors multimèdia. i sistemes de comunicació sense fils. També és un líder reconegut amb experiències d’èxit en la gestió de productes.

Com a CEO d’OKEx i ferm creient en blockchain, Jay preveu que la tecnologia eliminarà les barreres de transacció, elevarà l’eficiència i, finalment, tindrà un impacte substancial en l’economia global. Pren la seguretat, la innovació i la fiabilitat com els tres pilars d’OKEx. i es compromet a portar la plataforma i la indústria a un altre avenç.

Preguntes & Respostes: totes originals

Per tal de preservar l’autenticitat del diàleg, no vam polir les 25 preguntes seleccionades i les respostes de Jay. Les preguntes es classifiquen en quatre parts: derivats, OKB, llistat, així com innovacions i desenvolupament.

1. Derivats: futurs, permutament perpetu & Més

Hi haurà algun descompte en la comissió de posició futura / de permuta (Interessos) si un té $ OKB? (Usuari de Twitter: @TweetRamyz)

Tenim un programa de descomptes per als titulars d’OKB. Tots els titulars d’OKB reben descomptes en la quota quan cotitzen a OKEx. Les diferents taxes de descompte per a diferents nivells, com més alt sigui el nivell, més gran serà el descompte.

No hi ha cap comissió de posició per al nostre mercat de futurs.

Per al permutament perpetu, hi ha una “comissió de finançament” “, que és un component clau per als permuts que ajuda a estabilitzar la base amb un índex puntual. La freqüència de finançament de l’intercanvi perpetu és de 3 vegades al dia. I la comissió de finançament no la pren OKEx, sinó la vostra contrapart del contracte. Com a tal, ho sento, però no podem oferir cap descompte en la comissió de finançament.

Com funciona el finançament Okex? I quina és la singularitat del futur i perpetua per als altres? (Usuari de Twitter:@ Ganbatt30810469)

Per finançament, crec que es refereix al finançament permutable perpetu? Al nostre lloc web, tenim una introducció molt detallada del nostre comerç de swap perpetu a la qual podeu consultar: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

I què fa que OKEx sigui única i bona pregunta? OKEx té el conjunt d’ecosistemes i productes més complet del mercat. Els comerciants poden negociar fiat-to-token, spot, futurs, swap perpetuos i fins i tot utilitzar el PiggyBank OKEx per buscar diferents nivells de rendibilitat.


A més, tenim una gamma més àmplia d’actius digitals llistats i amb un sistema de gestió de riscos més sofisticat que ajuda els usuaris a gestionar tots els negocis de manera segura..

en un futur pròxim, quin pla pretén fer Okex amb la participació d’okb, els préstecs o alguna cosa semblant? En el futur contracte, què en penseu de la nova característica de demanar préstecs en comptes de moneda o fitxa? (Usuari de Twitter:@ BchTr2)

Aquesta és una molt bona pregunta.

Per apostar: en realitat estem revisant la possibilitat de llançar OKB a OKEx PiggyBank (amb interès diari), ja que $ OKB no és PoS.

Per als préstecs: es va respondre més amunt.

Per al contracte de futurs: sí, estem considerant el mercat USDT. El nostre sistema és molt flexible. Per tant, un cop confirmat, el podem iniciar en qualsevol moment immediatament.

Què he de fer com a usuari per a l’intercanvi amb èxit? (Usuari de Twitter: @Parpalyga)

Si sé com, ara no treballaria aquí. jajaja!

Broma a part, deixeu-me dir-ho així. Com a intercanvi, fem tot el possible per garantir una infraestructura i un entorn de negociació professionals perquè els comerciants puguin assolir els seus objectius comercials.

Tot i això, no garantim cap guany / pèrdua ni pujades o baixades en utilitzar els nostres productes comercials i no puc donar cap consell per negociar. El que sí que puc dir és fer els deures abans de canviar. Invertiu en el que sabeu “.

Té previst canviar l’increment de preu mínim de futurs / swap BTC i ETH al mateix lloc? De moment, l’increment del preu és de 0,01 USD, cosa que significa que només es poden veure els primers 20 $ del llibre. Bitmex podeu veure el llibre complet! (Usuari de Reddit: u / joyser)

El vostre suggeriment és escoltat. Aviat actualitzarem el nostre llibre de comandes a la totalitat del llibre de comandes. Seguirà més detalls.

Hola, teniu previst oferir altres derivats, per exemple, opcions? (Usuari de Reddit: u / okex_newbie)

Sí, desplegarem el mercat d’opcions ben aviat.

Excepte l’opció normal. Per ajudar els nostres usuaris a maximitzar l’ús del fons, l’opció OKEx llançarà un marge de cartera, que requereix un marge significativament inferior a les posicions cobertes. Els comerciants professionals haurien de provar-ho definitivament.

Què passa si la ràtio de marge del meu compte és inferior a la ràtio de marge necessària? Teniu suport per a aquest tipus de situacions? User Usuari de Telegram: @ davidc510)

La relació de marge de manteniment és la relació de marge mínima necessària per mantenir una posició oberta. Si es queda curta, la vostra posició es tancarà (parcialment) forçadament. Podeu trobar més detalls sobre el mecanisme aquí:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

Actualment, intercanvi perpetu & Els futurs encara no admeten el trader per establir comandes avançades com ara límit de parada, parada de formació … com MT4 o plataforma d’intercanvi de bitmex. Així doncs, la propera vegada Okex afegirà la mateixa eina al comerciant? Quina estratègia té Okex per atraure comerciants i competir amb altres plataformes de comerç de marge com bitmex …? (Usuari de Telegram: @ NguyenKhang1610)

Aquest any ja hem llançat ordre límit avançat i límit stop-stop als nostres mercats spot, futurs i swap perpetus, juntament amb altres opcions de comanda d’alguns. Podeu consultar aquests enllaços:

Ordre de límit de parada: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Ordre límit avançat: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Què afecta la comissió de préstec de Perpetual Swaps, tindrà Okex un pla per reduir els Perpètics Swaps i la comissió futura, com ara utilitzar OKB per pagar comissions? (Usuari de Telegram: @VoDanhReal)

El nostre lloc web detalla el càlcul de la taxa de finançament per a l’intercanvi perpetu. Podeu consultar aquí: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

El finançament està dissenyat per estabilitzar i reduir la base entre el preu de permuta i el preu de l’índex spot. Malauradament, em temo que no podeu pagar la quota de finançament amb OKB.

Tenint en compte la comoditat i les noves mesures de gestió del risc, significa que el permutament perpetu és un instrument millor que els futurs existents? (Usuari de Telegram: @hunterrcoin)

Són dos instruments derivats diferents per satisfer necessitats comercials diferents. Futures té un període de contracte i una data de lliurament amb una base més gran, mentre que l’intercanvi perpetu no té una caducitat del contracte, sinó una base més petita i inclou tarifes de finançament. Podeu triar la que s’adapti a les vostres necessitats.

Tenir un apalancament de 100 vegades és tan gran i una mica arriscat per als comerciants. Algú pot operar mitjançant permutació perpetua? (Usuari de Telegram: @tuckergomar)

El palanquejament de 100 vegades només és una opció, no imprescindible per a tots els comerciants de swap perpetus. Aconsello fermament a tots els usuaris que entenguin la seva tolerància al risc i la tendència del mercat abans d’utilitzar un apalancament tan gran.

I per minimitzar els riscos de mercat associats, el palanquejament 100x només està disponible per a posicions petites.

Intercanvi perpetu & el programa de futurs augmenta la velocitat dels diners i dels actius. Com protegiu els recursos dels usuaris, quina arquitectura o sistemes utilitzeu? Tothom sap si veiem un altre canvi, tenen la garantia SAFU (Fons d’actius segurs per a usuaris). (Usuari de Twitter: @sustentador de pagaments1602)

Ens prenem molt seriosament la seguretat dels fons.

Tenim anys d’experiència en tecnologia de seguretat i hem desenvolupat carteres fredes i calentes i tecnologia multi-sig pel nostre compte per protegir els fons. Fins ara, estic orgullós de dir que tenim un historial net d’incompliment de la seguretat. Estem segurs de mantenir una pissarra neta en el futur.

Pel que fa al fons de seguretat, no vam crear un fons concret i el vam comercialitzar als mitjans de comunicació. Però el que sí us puc assegurar és que tenim una reserva més que suficient per afrontar qualsevol situació inesperada.

Una gran quantitat d’intercanvis de derivats han experimentat problemes durant moviments volàtils, especialment quan el seu preu de l’índex es basa només en 2 o 3 intercanvis. Com protegirà els comerciants @OKEx & assegurar-se que tinguin un entorn just per comerciar-hi? (Usuari de Twitter: TheGemClub)

Tingueu la seguretat que la nostra composició de preus de l’índex és de primer ordre al mercat.

Per a cada índex d’actius digitals, tenim de 3 a 5 components, en funció de l’actiu. Juntament amb el preu de marca, el sistema de ràtio de marge de manteniment i el mecanisme de liquidació parcial, els nostres mercats han viscut amb seguretat alguns dels moments més volàtils dels últims temps.

Per obtenir més informació sobre com funciona el nostre sistema de gestió de riscos, podeu consultar aquest article: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

En un futur proper, Okex tindrà avenços excepcionals per convertir-se en la plataforma de negociació perfecta per superar Binance o no. Què farà específicament Okex perquè la moneda OKB passi en valor en comparació amb BNB? (Usuari de Twitter: @ dinhnam1996)

Crec que cada borsa té la seva pròpia posició al mercat.

A OKEx, oferim als comerciants la més àmplia gamma de productes comercials. Aquesta és una de les maneres d’avançar-nos davant Binance. Però, per descomptat, tenen els seus punts forts al mercat i ens encanten els competidors forts. L’últim projecte d’OKEx Jumpstart ha anat molt bé, espero que us n’hagueu beneficiat.

M’alegro que tothom es preocupi pel preu d’OKB. Tot i que mai ho vam fer, com a intercanvi, i no controlarem mai el preu d’OKB.

Tot el que fem és #buidl. Hem estat constantment invertint enormes esforços en la creació de l’ecosistema OKB i l’empoderament del testimoni, convertint-lo en un dels actius digitals més valuosos del mercat. Veig un gran potencial a OKB i crec que tothom hauria de veure el mateix.

quines estratègies utilitzaríeu si $ OKB tingués una baixada de preus molt dràstica, per exemple: fins a un -12%? (Usuari de Twitter: @ danar808)

Encara que això passi realment, no farem res per manipular el preu.

El valor d’OKB ve determinat per la seva utilitat, de manera que continuarem potenciant OKB i desenvolupant l’ecosistema OKB per fer més valuós l’OBK al mercat..

3. Llistat

Quan llistareu els dapps EOS com EOSBet? (Usuari de Twitter: @Discoverweeklyx)

Agraïm l’interès de tothom a incloure a OKEx. Pel que fa a la cotització, ens veiem a nosaltres mateixos com un intercanvi imparcial que ofereix igualtat d’oportunitats perquè es mostrin bons projectes. Tenim les nostres pròpies regles de llistat, que podeu trobar al nostre lloc web i altres canals oficials. Seguirem revisant i actualitzant les nostres regles periòdicament i explorant les últimes oportunitats del mercat. EOS dapps serà sens dubte un dels nostres projectes interessats.

Quan es poden canviar les normes de l’OIE? (Usuari de Twitter: @ Cherria11)

4. Innovacions & Nous productes

Recentment, algunes borses comercials principals tenen previst llançar un servei de préstec, esteu preparats per a això? (Usuari de Twitter: @hiamPluto)

Ben aviat llançarem el nostre propi producte de préstec. Estigueu atents.

Teniu previst construir la vostra pròpia plataforma de comerç descentralitzada? (Usuari de Twitter: @hiamPluto)

És clar. Aquesta és una tendència inevitable.

Com ja s’ha anunciat, atès que la nostra pròpia cadena pública OKChain es troba en la fase final de les proves, establirem la nostra plataforma d’intercanvi descentralitzada OKDEX a OKChain i la llançarem quan el nostre equip estigui d’acord que l’experiència comercial és prou gran..

QUÈ ÉS EL PLA DE FUTUR QUE APLICA ANY TANTS CANVIS FENT AQUEST (Usuari de Twitter: @ ARVINDS67194835)

Recentment hem llançat l’aposta EOS PoS a OK Pool. I més monedes PoS es donaran suport en el futur.

Quan OKex serà Sunny Stoploss for iOS? Okex Hi ha futur per als inversors? (Usuari de Twitter: @ XunPht10)

Al meu entendre aquesta primera meitat de la pregunta: aviat s’afegirà el tipus de comanda Stop-loss a l’aplicació OKEx iOS.

Podríeu, si us plau, @ me a Twitter per permetre’m explicar més sobre la segona meitat de la vostra pregunta? Ho respondré després. Gràcies!

Desenvolupament d’OKEx

Està Okex en camí de convertir-se en el 3 banc mundial digital més important del món en el futur? (Usuari de Telegram: @HissizAdam)

Interessant pregunta.

Al meu entendre, no es pot comparar el món digital amb el món tradicional. Són bastant diferents en molts aspectes.

I no volem un “banc”. Un “banc” és massa petit i limitat per al que pretenem ser.

Quan Okex Indonesia donarà suport a Fiat i Bank indonesis per al dipòsit o retirada? (Usuari de Telegram: @ MrBrown22)

OKEx se centra només en el comerç criptogràfic a criptogràfic, però sí que admetem el comerç ciat a criptografia C2C per a diverses monedes fiduciàries. Podeu consultar el nostre mercat C2C per obtenir les opcions de divises aquí: https://www.okex.com/otc

Quina és la vostra opinió sobre un 90% de volum fals a @OKEx alegation? (Usuari de Twitter: Ashish S17228231)

Estic molt content que ens hagueu fet arribar aquesta pregunta.

A OKEx, no realitzem cap tipus de manipulació del mercat a través de la nostra plataforma.

Respecte a aquests rumors, només podeu veure la difusió i la profunditat del nostre llibre de comandes. Les nostres mides de paparres són molt mínimes, és a dir, 0,1 per als nostres mercats de swap spot i perpetus i 0,01 per als mercats de futurs, i encara podeu trobar una gruixuda profunditat.

Crec que la prova és molt evident que tenim la liquiditat de primera classe al mercat. No creieu en els rumors.

Com altres competidors com Bybit, ¿com evitaria la vostra plataforma una possible sobrecàrrega del sistema, a la col·locació de la comanda quan la volatilitat arribi al màxim? (Usuari de Twitter: martinvergaX)

Després d’anys de millora, el rendiment del nostre sistema s’ha optimitzat molt i poques vegades es produeix una latència. Fa temps que no tenim cap problema de sobrecàrrega.

Més AMA per venir

Volem donar les gràcies a tothom de les nostres comunitats per fer realitat l’AMA i comunicar-nos les vostres idees. Tenint en compte aquests resultats impressionants, en el futur organitzarem més sessions AMA. Si teniu algun suggeriment per millorar el nostre AMA, no dubteu a fer-nos-ho saber a tots els nostres canals de xarxes socials.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map