OKEx Jumpstart: noves regles explicades

4 punts a tenir en compte per assegurar la vostra assignació a les vendes de tokens d’OKEx

En poques paraules

  • Ja no hi ha sessió de subscripció per primer d’arribada.
  • El vostre import assignat es determinarà en funció del període i de la quantitat de retenció d’OKB o del vostre volum de negociació.
  • Les noves regles seran efectives a partir de la propera novena venda de tokens.

Des del seu llançament, OKEx Jumpstart ja ha realitzat vuit vendes de tokens en sis mesos. Tot i que ens acompanya l’aclaparador suport dels nostres usuaris, sempre busquem espai per millorar els nostres productes i serveis.

Després de revisar els comentaris de les nostres comunitats, ens ha preocupat que molts usuaris tinguessin dificultats a l’hora d’assegurar una assignació, sobretot quan les vendes es van produir en pocs segons. Per tal de permetre una participació més àmplia en les vendes de tokens, a partir de la propera novena venda de tokens OKEx Jumpstart i posteriors, implementarem les regles millorades. A continuació, es detallen alguns aspectes destacats:

1. Dues noves sessions de subscripció amb un llindar inferior

Presentació de les dues sessions de la subscripció a OKEx Jumpstart: la Sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers i la Sessió d’assignació de privilegis d’OKTraders.

En comparació amb les vendes anteriors, per tal de participar en una venda simbòlica, els usuaris interessats han de mantenir un mínim diari de només 100 OKB durant els 5 dies consecutius anteriors (vs. 100 OKB durant 30 dies abans) abans de cada dia de venda de fitxes. Un llindar més baix que ofereixen les noves regles, podeu obtenir un lot més gran mantenint més OKB durant el període de cinc dies.

A més, segons les noves regles, la forma en què compleix el requisit influiria en el vostre coeficient d’assignació en les dues sessions. A continuació es detallaran més detalls.

2. Càlcul de retenció OKB: mantenir més durant més temps millor que comprar a granel a última hora

En el passat, s’ha observat que alguns usuaris van intentar assolir la mitjana mitjana d’ocupació d’OKB comprant OKB de manera massiva els darrers dies anteriors a les vendes. Amb les noves regles, animem els usuaris interessats a mantenir la quantitat OKB necessària contínuament.

Recordeu el nou Sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers esmentat més amunt? Les regles d’aquesta sessió són similars a les de la primera sessió de subscripció en vendes anteriors. malgrat això, mantenint la quantitat OKB necessària contínuament, es pot obtenir un coeficient d’assignació més alt i, per tant, una assignació més gran.

La taula següent mostra la diferència de coeficients mantenint OKB contínuament (esquerra) i comprant de manera massiva en l’últim minut (dreta):

En cas que els vostres coeficients de tinença mínima i mitjana de participació difereixin, se us assignarà el coeficient que sigui més alt. Sempre podeu comprovar el vostre coeficient i els registres instantanis OKB al lloc web OKEx Jumpstart.

Com sempre, si deixeu de retenir o no arribeu a la mitjana mitjana d’OKB requerida, podeu recuperar la vostra elegibilitat comprant OKB a granel abans del dia de venda per assolir el vostre requisit mitjà de participació diari desitjat..

3. Nova sessió basada en el volum de negociació

A diferència de la segona sessió de subscripció anterior, la nova sessió de privilegi d’assignació d’OKTraders és una sessió de subscripció especial per a només vendes simbòliques d’una oferta de venda més gran.

En aquesta sessió, s’atorga un avantatge d’assignació a aquells que operen molt a OKEx, ja que els coeficients d’assignació d’aquesta sessió depenen del volum acumulat de negociació spot OKEx (en Bitcoin) des de la creació d’OKEx. Podeu obtenir els vostres coeficients al lloc web OKEx Jumpstart.

Els coeficients corresponents són els següents:

4. Nova fórmula d’assignació: ja no es fan les vendes per ordre d’arribada

Després de revisar els comentaris de les nostres comunitats, ens preocupava que molts dels nostres usuaris no estiguessin contents de ser exclosos de les vendes anteriors. Com a tal, hem decidit abandonar el model d’ordenació i permetre que tants participants s’uneixin a les vendes de tokens com sigui possible canviant la fórmula d’assignació.

La nova fórmula d’assignació és la següent:

Aquesta fórmula s’aplica tant a la sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers com a la sessió d’assignació de privilegis d’OKTraders..

En poques paraules, la vostra assignació estarà determinada pel vostre coeficient, l’import subscrit i l’oferta total de sessions, independentment de la vostra seqüència de participació a la sessió..

5. Millor protecció contra els enganys

També som conscients de les queixes que alguns usuaris van intentar assegurar la distribució mitjançant la manipulació de diversos comptes. Per protegir l’interès dels usuaris generals, s’elevarà el requisit de verificació KYC d’OKEx Jumpstart KYC2. En fer-ho, esperem forjar l’equitat entre els usuaris tant institucionals com minoristes.

A més, el temps de subscripció a les dues sessions s’ampliarà de 10 minuts a 30 minuts i ja no hi ha límit de subscripció s’imposarà, permetent una participació més àmplia de tots els usuaris.

Per obtenir les regles detallades, consulteu l’enllaç següent:Millora de les regles de venda de token OKEx Jumpstart

Seguirem escoltant

OKEx Jumpstart no es convertiria en una plataforma d’èxit i fiable sense el suport dels nostres usuaris, tant institucionals com minoristes. Creiem que un entorn just és l’única manera per a nosaltres i la indústria de créixer encara més.

Com sempre, ens agradaria convidar-vos a donar les vostres valuoses idees sobre les noves regles. No dubteu a deixar els vostres pensaments a les nostres xarxes socials.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner