OKEx Beacon Program Grad s’uneix a OKEx com a gestor de creixement d’usuaris per a Rússia, CEI

El programa OKEx Beacon és una iniciativa destinada a proporcionar oportunitats de mentoratge i desenvolupament a persones amb talent a la indústria de la cadena de blocs i la criptografia.

La primera fase del programa, per a Europa, va començar al juny i va veure a sis aprenents obtenir l’oportunitat exclusiva d’aprendre dels mentors que incloïen alts directius d’OKEx i altres professionals, inclosos:

  • Jay Hao, conseller delegat d’OKEx
  • Lennix Lai, director de mercats financers d’OKEx
  • Matthew Aaron, fundador del podcast Crypto 101
  • Lindsay Joo, directora d’associacions de comerciants de criptografia de CNBC

Els mentors assisteixen a tres classes magistrals durant el programa, juntament amb sessions setmanals de mentoria a Telegram. Després de la finalització del programa, a les persones tutelades seleccionades se’ls ofereix oportunitats a temps complet a OKEx.

Recentment vam tenir una xerrada amb Nikita Ermakov, que va ser seleccionada del primer grup de mentorats per unir-se a l’OKEx, per tal d’aprendre més sobre aquest viatge criptogràfic, reflexions sobre el programa Beacon, el potencial del mercat d’OKEx a Rússia i molt més..

Hola, Nikita. Podeu compartir breument el vostre viatge amb criptografia, inclosa la vostra participació al programa OKEx Beacon i el vostre nou rol a OKEx?

Nikita Ermakov: Treballo a l’espai criptogràfic des del 2017. Abans, era estudiant de màster a la Universitat de Pequín i vaig fer un projecte de recerca per a Neo Smart Economy.

A més de treballar a la Xina, que és un dels mercats de criptografia més vibrants, he proporcionat serveis d’assessorament a molts projectes de criptografia russa, inclosos els intercanvis, carteres i estables.

Vaig conèixer per primera vegada alguns membres de l’equip d’OkEx durant un esdeveniment a Vietnam i, quan vaig veure l’anunci del programa Beacon a Twitter, vaig decidir participar i aprendre dels professionals del sector..

Després del programa Beacon, em van convidar a unir-me a la família OKEx com a gestor de creixement d’usuaris a Rússia i al mercat de la CEI. Actualment, em dedico a contactar amb projectes russos, comunitats criptogràfiques, comerciants i influents per presentar la plataforma i productes de negociació OKEx.

Podeu compartir alguns avantatges i beneficis de la vostra experiència amb el programa Beacon amb nosaltres??

Nikita Ermakov: OKEx Beacon és un programa educatiu d’un mes que cobreix diversos temes de l’espai dels actius digitals i criptogràfics.

Lennix Lai, el director de mercats financers d’OKEx, va ser el meu mentor que va dirigir el nostre petit grup internacional. Ens va ajudar a comprendre els canvis que s’estan produint a l’economia global, incloses les finances descentralitzades, l’augment de les estables, la tokenòmica i la digitalització d’actius..

Com a economista, puc apreciar plenament l’impacte que tindrà la indústria criptogràfica en el futur i estic content que Lennix i altres aprenents comparteixin les mateixes opinions..

Al vostre parer, quines són algunes de les oportunitats inexplotades per a OKEx pel que fa al mercat rus?


Nikita Ermakov: Amb dotzenes de projectes de blockchain prometedors, milers de desenvolupadors de blockchain amb talent i milions d’usuaris actius de criptografia, Rússia i la CEI són un dels mercats més actius i importants per a la indústria criptogràfica..

Hi ha una infinitat de canals de Telegram on la gent discuteix les últimes novetats i oportunitats en plataformes, projectes i fitxes de criptografia. Els comerciants i els usuaris cerquen activament informació que els pugui donar un avantatge en aquest mercat en ràpid creixement i en constant canvi.

Tot i que OKEx té una bona reputació al mercat rus com a plataforma de confiança i professional, també puc veure una competència ferotge d’altres jugadors criptogràfics mundials. Crec que, amb esforços sostinguts, OKEx pot reforçar la seva posició a Rússia i guanyar el cor d’una de les comunitats més actives i experimentades de l’espai criptogràfic..

En quins són alguns dels aspectes clau que cal centrar els intercanvis per mantenir la rellevància i continuar creixent?

Nikita Ermakov: Crec que la indústria criptogràfica, per naturalesa, és sense fronteres. Per tant, els intercanvis necessiten construir nodes locals, donar suport a projectes locals de blockchain, cultivar líders locals i comunitats de comerciants de tots els països..

Crec que continuar promovent serveis als mercats internacionals, connectar amb projectes prometedors i proporcionar un servei de classe mundial als seus clients és clau per a qualsevol plataforma.

Aquesta entrevista s’ha editat per claredat.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map