Nova característica: dades de mercat de futurs i de permutació perpetua

Com pren les seves decisions comercials? després d’una investigació acurada? o simplement anar amb la sensació d’intestí?

Quan es tracta de negociació de contractes de futurs i permutes perpetues, no hi ha massa dades disponibles al mercat per ajudar-vos a prendre decisions de negociació..

És per això que llancem el Futurs & Dades de mercat de permuta perpetua – el primer del seu tipus plataforma de big data a la indústria.

Aquesta nova característica és exclusiva per als clients que hagin iniciat la sessió a OKEx. Des d’allà, podeu accedir al fitxer temps real dades dels nostres mercats swap de futurs i de futurs 9 fitxes principals, com ara la ràtio de posicions llargues / curtes, índex de sentiment i base.

El nostre objectiu és proporcionar dades comercials precises i imparcials per ajudar els nostres clients a desenvolupar les seves pròpies estratègies comercials. I, per descomptat, juntament amb les dades generals del mercat ja disponibles a OKEx, esperem que les estadístiques addicionals també ajudin els nostres clients a entendre millor el mercat.

En aquesta nova característica, n’hi ha 6 indicadors per ajudar els nostres clients a conèixer la tendència del mercat:

 • Relació d’usuaris llargs / curts
 • Bases
 • Interès obert i volum de negociació
 • Volum de compra / venda de Taker
 • Índex de sentiments del trader superior
 • Marge mitjà utilitzat més important del comerciant

1. Ràtio d’usuaris llargs / curts

Aquest indicador mostra el fitxer proporció del nombre total d’usuaris que obren posicions llargues i curtes durant un període de temps. La ràtio es compila amb contractes de futurs setmanals, quinzenals, trimestrals i permutes perpetues. El costat llarg / curt d’un usuari està determinat per la seva posició neta del testimoni.

Que significa:

 • Al mercat de derivats, sempre que s’obri una posició llarga, també hi ha d’haver una posició curta per equilibrar-la. El nombre total de posicions llargues ha de ser igual al nombre total de posicions curtes.
 • Quan la proporció és alta, mostra que el nombre mitjà de posicions obertes per usuari des del costat llarg és menor que el nombre mitjà de posicions obertes per usuari des del costat curt.

2. Base

Aquest indicador mostra el preu del contracte / permuta, el preu de l’índex spot i també la base. Base d’un temps determinat = preu de contracte / permuta – preu de l’índex spot.

Que significa:

 • El preu del contracte / permuta reflecteix les expectatives dels comerciants sobre el preu futur de l’actiu subjacent. Quan la base és positiva, indica que el mercat general és alcista. Quan és negatiu, implica una perspectiva baixista.
 • Sovint s’esmenta la base amb la taxa premium. Tarifa prima = preu índex base / spot
 • En circumstàncies normals, la base dels contractes setmanals és més baixa i la base dels contractes trimestrals és més alta. La base dels contractes trimestrals pot indicar millor la tendència del mercat a llarg termini.
 • Quan la taxa de prima és alta (positiva o negativa), significa que hi ha més marge per arbitrar els clients.

Informe d’estratègia d’arbitratge de la taxa de finançament: anàlisi de l’oportunitat d’arbitratge entre el tipus d’interès de negociació del marge al comptat i el comerç de permutes perpetues

3. Interès obert i volum de negociació

L’interès obert és el nombre total de contractes / swaps de futurs pendents, mentre que el volum de negociació és el volum total de negociació de contractes de futurs i swap perpetu durant un període específic.

Que significa:

 • Si s’obren 2.000 contractes llargs i 2.000 contractes curts, l’interès obert serà de 2.000.
 • Si el volum de negociació augmenta i l’interès obert disminueix en un curt període de temps, pot indicar que moltes posicions estan tancades o forçades.
 • Si tant el volum de negociació com l’interès obert augmenten, indica que s’obren moltes posicions.

4. Volum de compra / venda de Taker

Volum de comprador: el volum de compra actiu (comprador) durant un període de temps específic, que indica una entrada.

Volum de venedor: el volum de venda actiu (abonat) durant un període de temps específic, que indica la sortida.

Que significa:

 • Quan el volum de compradors és elevat, indica un mercat alcista. Quan el volum de venedor és elevat, reflecteix un sentiment baixista.
 • En general, els clients minoristes fan més comandes. El volum de compradors / compradors es pot tractar com un indicador de la predicció del mercat dels clients minoristes.

5. Índex de sentiments del trader superior

Aquest indicador mostra els percentatges de posicions llargues i curtes que mantenen els principals operadors. Un compte actiu té dret a un vot, independentment de la mida de la seva posició. (només els comptes que ocupen posicions es comptabilitzen com a actius.) Si el compte manté posicions de cobertura, el seu vot depèn de la seva posició neta.

Que significa:

 • Aquest indicador és molt similar a la relació de posicions llargues i curtes. Tot i això, només s’inclouen en el càlcul les dades dels 100 operadors principals d’OKEx.
 • Aquest índex s’hauria de considerar juntament amb la ràtio de posicions llarga / curta per obtenir millors coneixements de negociació.

6. Marge mitjà utilitzat del comerciant més alt

Aquest indicador reflecteix com els 100 operadors principals utilitzen el seu capital dipositat. A diferència de TTSI, TTAMU no compta els vots. En el seu lloc, es calcula a partir del percentatge mitjà de marge inicial utilitzat pels principals operadors.

Que significa:

 • Mostra com s’utilitzen i s’assignen els fons dels 100 operadors principals (mitjana).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner