Els participants del mercat debaten sobre l’acció recent de preus de Bitcoin i el que pot tenir el futur per als mercats criptogràfics: Fireside Chat Recap

El 31 de juliol, OKEx va organitzar un xat al costat del foc titulat "Impàs o Power Shift: exploració de les possibilitats d’una ona de creixement & una major convergència amb els mercats tradicionals."

A mesura que creix l’espai d’actius digitals, cada vegada hi ha més jugadors que salten al mercat per oferir solucions accessibles per al consum i el comerç de criptografia. D’altra banda, la recent acció de preus de Bitcoin, juntament amb el boom de DeFi, planteja noves preguntes sobre el creixement sostenible i futur del mercat.

És probable que aparegui una nova fase de l’assignació de capital o tot serà "restaurat a l’ordre"? Com afecten les tendències canviants als comportaments de comerç criptogràfic i la relació de la indústria en general amb el "tradicional" món mateix? Vam discutir tot això al nostre xat a la vora del foc, que resumim a continuació.

Convidats

El xat al costat del foc va ser moderat per Selim Baek, gerent de desenvolupament de negoci d’APAC d’OKEx. Entre els panelistes convidats hi havia Benjamin Roth, el cap de comerç global de Kenetic Tradings; Jae-Hong Kim, el principal operador quantitatiu de WaveBridge; Danny Yuan, cofundador de 8 Blocks Capital; i Justin d’Anethan, cap de vendes de Diginex.

Mireu la discussió aquí.

Breu fragment

Selim: Començarem pel que passa amb el preu de Bitcoin. Com que avui hem assolit els 11.000 dòlars, només volia escoltar la vostra opinió sobre aquesta sobtada pujada i la volatilitat dels preus que hem vist aquesta setmana i l’última.

Veurem finalment un patró diferent emergir o el mercat tornarà a un punt mort? Jay, sé que ets un operador principal de quantitats a WaveBridge, tens alguna opinió sobre la situació actual? Quina és la vostra opinió sobre els nivells de preus BTC actualment?? 

Jay: Com heu esmentat, recentment vam observar nivells de volatilitat i volum històricament baixos des de la caiguda de la corona que va aturar els mercats fins fa una setmana, quan vam començar a observar forts guanys.

L’augment més recent, segons la nostra anàlisi, es pot associar a l’augment acumulat de diners que flueixen als intercanvis, així com a l’augment exponencial de DeFi, que al seu torn ha augmentat la demanda de fitxes Ethereum i ERC.

Pel que fa als derivats criptogràfics, hem vist que els volums s’han duplicat gairebé des de l’any passat i ho veiem com un signe positiu que el mercat està madurant encara més.

Recentment, també hem vist anuncis regulatoris favorables, que només poden ser bones notícies per a la criptografia. Pel que fa al que això significa per al futur previsible, un augment de la volatilitat condueix a un augment del volum; per tant, això només significa més oportunitats per als nous entrants al mercat. Al nostre parer, en general, no s’ha de considerar un augment de la volatilitat com un problema, sinó com una oportunitat per madurar.

Selim: Ben, com a cap mundial de negociació d’una empresa comercial d’alta freqüència, quina és la vostra opinió sobre el patró general del mercat fins ara??


Ben: Vaig a estar d’acord amb Jay! És bo estar fora d’aquest rang que semblàvem estar atrapats, almenys en termes de Bitcoin.

Suposo que va ser dirigit per Ethereum, que en si mateix va estar liderat per l’auge de DeFi, que crec que parlarem més endavant al panell. És força interessant. Tinc moltes reflexions sobre això.

Per a Bitcoin, hi va haver una consolidació significativa en aquest rang i la gent va considerar en general aquesta zona de 10.000 a 10.400 dòlars com a resistència. Un cop aconseguit això, sorprenentment vam augmentar un altre 10%.

En general, sóc alcista. Però l’única advertència és que tothom és alcista. El que sol passar en aquest tipus d’entorn és que, fins i tot si obteniu més diners a l’espai, obtindreu inversions bastant fortes, ja que molta gent probablement arriba una mica tard a la concentració i en sabeu moltes mans febles.

De fet, ja ho hem vist en els darrers dos dies, amb un mercat que va augmentant i, de sobte, va caure un 5% en una espelma de cinc minuts. Espero més d’això en endavant, que per a nosaltres és fantàstic, com a empresa d’alta freqüència. Aquestes són les condicions que gaudim i crec que un mercat en alça amb volums i volatilitat més elevats és la tempesta perfecta per a tothom. La majoria de la gent guanya diners, veieu volums més elevats i això porta més gent a l’espai.

També veieu el clima regulador favorable que va esmentar Jay. Crec que hi ha molts vents de cua allà, però seria prudent i acurat amb la quantitat de palanquejament perquè probablement serà volàtil.

Selim: Quina és la vostra opinió general sobre el comerç de derivats criptogràfics aquesta setmana? Què preveu?

Danny:  Com a empresa comercial d’alta freqüència, també ens fem ressò del que diu Ben. Durant el darrer mes més o menys, hem vist que el preu de BTC és força estable al voltant dels 9.000 dòlars. Hem vist a Twitter que la gent ha estat dient "oh, la volatilitat implícita a un mínim històric, la volatilitat realitzada és a un mínim històric." Però durant la setmana passada més o menys, BTC ha augmentat un 20%, de manera que la volatilitat també ha estat de 20 a 30 punts respecte al rang baix de 30 a 40. Durant el proper mes o dos, crec que la volatilitat estarà en consonància amb el que espero i no espero que augmenti molt.  

Si mireu el mercat d’opcions d’OKEx, per exemple, sabeu que la volatilitat d’un mes s’acosta aproximadament a la volatilitat realitzada durant tres mesos. Som, crec que la volatilitat no augmentarà en aquest moment.

Ben: Vaig a saltar – Estic d’acord, Danny! Crec que l’estructura del mercat tendeix a produir explosions de volatilitat més altes. A l’inconvenient, molts dels productes derivats tenen un marge de moneda, de manera que obteniu aquesta situació convexa a l’inconvenient en què els valors de les garanties de les persones baixen.

Al mateix temps que el mercat baixa, tendeix a accentuar les baixades extremes. Així, doncs, en un mercat alcista, m’esperaria el que va dir Danny, que, tot i que ara hem tingut una mica de moviment, és poc probable que sigui enormement volàtil a menys que superem el màxim històric de 20.000 dòlars. No mantinc la respiració per això durant els propers mesos, però amb sort (sóc optimista) podríem provar-ho el 2021.

Aquesta resum s’ha editat per a més claredat.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map