Dia internacional de la dona 2020: 24 cites inspiradores de dones a Crypto

La igualtat de gènere és una recerca universal i la indústria de la criptografia i la cadena de blocs no és una excepció. No és d’estranyar que, com altres àrees tecnològiques, el mascle sigui la majoria a l’espai blockchain i criptogràfic. D’acord amb Trobada de CryptoNewsZ, només el 12,28% de les persones que participen a la comunitat Bitcoin actualment són dones, tot i que el nombre ja és superior al 5% del 2018.

A OKEx ens comprometem a arxivar la igualtat de gènere al lloc de treball. Creiem que és essencial abraçar la diversitat de gènere i l’empoderament de les dones. Valorem el talent, el treball i les contribucions de les empleades femenines i els proporcionem igualtat d’oportunitats per tenir èxit i brillar, igual que els nostres membres masculins..

Després d’anys d’esforços, aquest any hem aconseguit aconseguir una plantilla equilibrada de gènere. Per tant, intensifiquem els nostres esforços per conscienciar sobre la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones a la indústria.

En honor al Dia Internacional de la Dona, hem creat una campanya dedicada #WomenInCrypto per celebrar els èxits i les contribucions de les dones de la indústria i inspirar a les persones que treballen dur per aconseguir l’èxit en els seus papers. La campanya comparteix el cor de cor de 24 dones increïbles que han fet contribucions impressionants al camp.

Us pregunteu com trenquen els estereotips i sobresurten en el món de la cadena de blocs i la criptografia? Aquí teniu un repàs als seus emocionants viatges i afirmacions poderoses que posen de relleu el que és possible per a les dones en criptografia.

“La criptografia, tal com la coneixem, s’ha basat no només en blockchain, sinó també en una comunitat forta. Les dones som constructores de comunitats naturals. Ara és el moment perquè ens reunim i participem en criptografia amb l’objectiu de guanyar independència financera i aprofitar el nostre conjunt d’habilitats innates. De la mateixa manera que els dòlars que gastem són declaracions polítiques, Bitcoin no és diferent. Durant mil·lennis hem emès els nostres vots sense ser escoltats: la criptomoneda ens permet ser escoltats “.

Diana Pires, Vicepresident, vendes institucionals, Crypto.com

“Per a tecnologies emergents com blockchain i criptomoneda, sempre es requereixen talents d’orígens diversos per impulsar la innovació. Amb la majoria de rols estratègics, comunicatius i de desenvolupament empresarial líders femenins a la indústria, obre grans oportunitats a les dones nouvingudes per involucrar-se en tecnologies més que mai. Jo i el meu cofundador TongTong Bee creiem profundament en les capacitats de les dones per liderar el creixement de la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes i estem encantats de veure els nostres punts forts per trastornar el món “.

Alyssa Tsai, Fundador & CEO, PANews

“Com crear un entorn igualitari? La indústria criptogràfica té avantatges naturals, és una indústria tan nova i ofereix oportunitats molt més iguals per a tothom en comparació amb les indústries tradicionals. Els homes i les dones estan en la mateixa línia de sortida i tenen la mateixa oportunitat de canviar el vell món i crear el nou món. Per descomptat, també és una indústria que requereix amplis coneixements professionals com ara jurídic, financer, tecnològic, de conformitat, etc. Ens ajuda a tenir més oportunitats per trobar les nostres especialitats i coincidir amb els nostres antecedents o, si volem, podem assumir reptes més notables. Per tant, com a dones, no només volem cridar consignes, sinó que hem de demostrar-nos utilitzant el nostre intel·lecte, una excel·lent empatia i capacitat de comunicació amb accions per lluitar per la igualtat de gènere “.

Seirai Li, Comunitat Taraxa & Màrqueting Recika CMO, Taraxa / Recika

“Sóc Lilith Li. Sóc feminista.

Blockchain & La indústria de la criptocrència és el millor lloc per treballar com a dona, fins i tot sense codificar. És possible que mostreu la vostra habilitat des de fa anys i que sigueu vosaltres mateixos tal com sou.

M’he unit a un projecte de cadena de blocs amb seu a Singapur durant dos anys per formar-me nouvingut. Hi ha moltes oportunitats fantàstiques per aprendre de la gent i classificar-vos. Per exemple, podeu provar la tecnologia de gamma alta com funciona; també podríeu ser un nou comerciant entusiasmat per entendre el procés del mercat digital; també podeu treballar junts amb especialistes que provenen de diferents indústries i països. Un dia, us adonareu que hi ha persones brillants que treballen al vostre voltant i que sou un d’ells.

Sense prejudicis, ni sexisme.

Sóc xinès, visc a Tòquio des de fa prop de deu anys.

Al Japó, les dones no tenen prou espai per tenir èxit a causa de la cultura antiga i el pensament de la societat tradicional. Es mantenen silenciosos, humils, complidors i satisfactoris tot el temps. Actuen com “A GOOD Girl” i “EL MATEIX QUE TU” per protegir-los a la vida quotidiana. Això va ser el que vaig aprendre de les japoneses.

Al Japó, necessitem dones més entusiastes per treballar aquí per mostrar les vostres habilitats, incloses les idees, les habilitats lingüístiques, la comunicació, les relacions socials, el sentit més fort que pugueu.

Sóc responsable de la comunitat Women in Blockchain com a especialista japonesa, que es funda a Nova York i col·labora amb dones blockchain per fer complir la col·laboració de la regió.

A blockchain & món de les criptomonedes, només algunes dones hi han estat lluitant. Són fiables, respectats, amb èxit. T’agradaria ser la propera dama? ”

Lilith Li, Especialista japonesa, Women in Blockchain

“Les dones aporten molt al lloc de treball. Des de diferents perspectives i estils de lideratge, fins a enfocaments a l’hora de gestionar situacions: és important que les empreses contractin dones i fomentin aquesta diversitat. Com a dona en una indústria dominada per homes, és increïblement important rebre aquest suport tan necessari i tenir oportunitats contínues de créixer. Quan les indústries eliminen els seus entorns restrictius i ofereixen a les dones aquestes oportunitats, tothom pot prosperar! ”

Sandra Yap, Director de Partnerships, Zcoin

“Viure una vida amb sentit necessita coratge, vísceres i energia il·limitada. Ser mare de dos fills mentre compleix les necessitats d’un entorn laboral difícil és una cosa que afronten moltes dones del segle XXI: és desafiant i gratificant alhora. La vida és un viatge preciós amb alts i baixos constants, però el més important és que estiguem vius i puguem gaudir de cada minut del viatge. Em sento veritablement feliç d’haver trobat la meva vocació en el món del blockchain, una missió digital que m’ha connectat amb persones increïbles que tenen somnis més grans que ells. Treballar dia i nit realment t’esgota. Però, al final, surts com a persona nova, perquè allò que no et mata et fa més fort. Estic agraït per totes les dificultats que vaig haver de suportar perquè m’han convertit en una persona millor en el camí. És especialment cert per a les meves companyes que han de treballar molt dur per assolir grans objectius mentre estan allà per als seus increïbles fills. Preneu-me aquest missatge el Dia Internacional de la Dona: estimeu la vostra feina, estimeu la vostra vida, perquè el treball real sempre us fa semblar bonic “.

Faye, Cofundador, 99Ex

“Gràcies al bitcoin, les persones són més lliures i capacitades que mai per competir en funció de les seves idees i la creació de valor, sense deixar de banda els antics biaixos de gènere, raça, genealogia i altres. El sistema bitcoin permet comercialitzar cada petita part de la creació de valor a partir de la feina i la creativitat, i passa aquesta recompensa a tota la cadena de valor en temps real. Ara és hora que tothom repensi el valor que creeu que repercutirà positivament en els vostres 7.000 milions de companys “.

Ella Qiang, Gerent del sud-est asiàtic, Associació Bitcoin

“El meu mantra personal és que la millor manera de predir el futur és construir-lo. Centrem la nostra energia i talent en la creació d’un futur que preveiem, en lloc de perdre el temps amb els que no ho fan. Controla el teu destí sent el teu propi defensor principal ”.

Emi Yoshikawa, Sr. Director d’Operacions Globals, Ripple

“La tecnologia Blockchain no només és una revolució tecnològica que també canvia la societat i la humanitat en general. El vector descentralitzat de Blockchain proporciona a les dones un accés igualitari a una educació més àmplia, a una gestió financera (individual i institucional). Les dones i les nenes no necessiten ser de Wall Street, sinó que formen part de la presa de decisions econòmiques mundials. Blockchain aporta independència financera a les dones i ajuda a acabar amb la discriminació basada en el gènere a les escoles, a les oficines i a casa, a nivell internacional. És hora que les dones brillin “.

Xiaoying Ren, Director d’Aliança Estratègica, Cointelegraph Japan

“Crec que aquesta és una indústria marcada per equívocs i malentesos. Molta gent (tant dones com homes) creu que cal involucrar-se en desenvolupador o en economista o bé s’ha perdut el vaixell i és massa tard.

Estem millorant per endurir la narrativa, per explicar els avantatges de la criptomoneda sense complicar-la excessivament, per construir la infraestructura, per difondre productes més fàcils d’utilitzar amb USP evidents. Però encara queda molta feina per fer i molt espai per afegir-hi tot tipus de persones.

No cal ser un informàtic (ni un home) per entendre el valor d’una moneda digital descentralitzada que ens allibera del control dels governs i dels bancs centrals i ens proporciona sobirania financera individual … Només necessiteu una ment curiosa i la voluntat d’aprendre.

A més, enteneu que la barrera d’entrada més gran pot ser vosaltres mateixos. Sí, es tracta d’una indústria dominada per homes, però ningú nega activament l’accés de les dones. Moltes de les femelles que han entrat la maten a l’espai. Blockchain no té gènere. No deixeu que ningú us faci pensar el contrari i que no us intervingui res “.

Christina Comben, Periodista de criptomonedes, Bitcoinista

“Les dones tenen un paper crític a jugar a l’espai Blockchain i Crypto. Les dones són cuidadores de forma natural, són més fiables i sovint presten atenció a detalls que probablement es passin per alt, com ara l’ús de la criptomoneda definitivament..

La nostra responsabilitat com a dones ésser avantpassades del canvi que ens ha arribat, Blockchain i crypto m’han donat una veu i una oportunitat en un món ple de burocràcies, també pot fer el mateix per a altres dones. Tenir més dones participants a l’espai criptogràfic podria produir canvis positius. Les dones són grans comunicadores i poden ajudar a equilibrar i confiar en l’ecosistema criptogràfic “.

Yaliwe Soko, Presidenta, United Africa Blockchain Association

“Estic content d’observar que les noves tecnologies permeten a les dones complir-se tant en la seva vida professional com privada, organitzar el seu temps i portar les seves idees al món, permetent que els negocis siguin més inclusius i diversos. Una visió femenina del futur representa diferents valors, objectius importants i maneres d’assolir-los, i és fantàstic que avui puguem compartir i ser escoltats. Fintech obre noves oportunitats a les dones treballadores que, a la seva manera, obren nous horitzons a la indústria fintech. És un procés mutu beneficiós. Cada vegada es poden veure dones més fortes en criptografia, tampoc no és casualitat que el cap de Blockchain d’una de les comunitats més influents del món – el Fòrum Econòmic Mundial – sigui una dona, una gran professional i mare de tres fills..

Les dones són un gran recurs per a l’economia, així que siguem dones fortes. Que els animem, que els educem ”.

Kristina Lucrezia Cornèr, Editor gerent de Cointelegraph

“Amb una tecnologia que només té 11 anys, és un espai emergent on les dones poden accedir d’hora i millorar la proporció d’innovadors homes i dones i líders en la indústria del blockchain. No necessiteu una llicenciatura en informàtica per florir i tenir èxit en aquesta indústria, necessiteu motivació, un pla de negoci sòlid i perseverança “.

Adel, Cofundador i líder del projecte, DAPS Coin

“Blockchain i crypto són tecnologies que canvien el món i les dones hi haurien d’estar implicades. El nombre de dones a IT, STEM, criptografia i blockchain encara és petit. Hi ha un gran potencial per a les dones amb poder, que encara no hi participen. Animem totes les dones a utilitzar les seves qualitats en aquesta indústria emergent.

Hi ha molta feina a fer per a desenvolupadors, líders (tecnològics), responsables de màrqueting, experts en comunicació, ponents, dissenyadors (web) i més oportunitats fantàstiques. Per tant, si podeu dirigir una dama cap a la direcció correcta per seguir els seus somnis i aprofitar el seu potencial, aneu-hi. Pot ser la vostra germana petita, una amiga o fins i tot algú que conegueu a la gran web mundial. Cada petita contribució al final pot conduir a un món de criptografia i cadena de blocs més divers i inclusiu “.

CryptoLady, Fundador, ladiesinblockchain.org

“Crec que les dones poden aportar el pensament creatiu a una indústria que actualment té problemes per connectar la nova tecnologia amb aplicacions útils i convencionals. Així és com penso i em sento com a dissenyador de sistemes en una exitosa empresa de tecnologia.

Bitcoin no pot trobar que sigui un veritable èxit en ser simplement una arquitectura de programari brillant. Tampoc no pot estar a l’altura del seu destí, en ser únicament un lloc de meravelles nínxol per a tècnics o inversors. Necessita un ús massiu! Necessita màrqueting i disseny de persones per a aquest ús massiu.

Qui serà, doncs, aquesta gent? Som tots nosaltres. No són persones que construeixen el programari del node Bitcoin. Es tracta de persones d’indústries existents que troben un cas d’ús per executar el seu servei (o parts d’aquest) de manera més eficient mitjançant Bitcoin.

Bitcoin com a ecosistema obre una gran quantitat de possibilitats que encara no s’han aprofitat. Proporciona un registre segur, obert, global i una comunicació ràpida i rendible de tot tipus de transaccions, acords i dades.

Durant la darrera dècada, la gent no estava completament desperta davant això. La majoria de nosaltres, fins i tot aquells que coneixem Bitcoin durant molt de temps, ignoràvem el potencial de Bitcoin, ocult a la vista al codi de la primera versió de Bitcoin: 0.1.

Depèn de tots nosaltres amb la passió de compartir i aprofitar aquests descobriments de la veritable naturalesa de Bitcoin, per adonar-nos plenament de la vinguda global de Bitcoin com a Internet 2.0.

Bitcoin no és només una inversió: és una xarxa i una infraestructura a les quals es beneficiaria gran part de les nostres comoditats i serveis moderns.

Per tant, ajudem a realitzar el somni de Satoshi desenvolupant i promovent serveis massius populars a Bitcoin que compleixin el disseny i el veritable destí de Bitcoin. “

Reina Nakamoto, Dissenyador de sistemes, @mindstatex

“Crypto és una indústria pluridisciplinar en constant evolució. No us sentiu intimidats per la quantitat d’informació aparentment aclaparadora: penseu críticament, sigueu resistents i tingueu confiança en la vostra pròpia veu. El més important és que us divertiu fent un impacte al nostre món! “

Mia Deng, Libèl·lula Capital

“Tothom parla d’adopció de criptomonedes.

Voleu accelerar el procés? Feu que hi participin més dones!

Tot i que les dones han començat a ocupar càrrecs superiors a les empreses de criptomonedes més grans, necessitem molts més de nosaltres invertint i treballant en aquesta indústria. Parlem amb les seves xicotes, germanes i aquella noia amb qui sempre voleu iniciar una conversa. (Voleu aprendre alguna cosa genial? És un gran trencaclosques de gel &# 128539;) ”

Shalini

“Vivim en un món que canvia a un ritme accelerat. És un moment en què la creativitat i les idees audaces s’han convertit en la nova norma i seran aquelles persones que adopten aquesta nova era les que també ajudaran a canviar-la per millor. Aquesta és la raó per la qual defenso l’educació i comparteixo informació perquè més gent entengui les oportunitats il·limitades que Blockchain i Crypto poden tenir per configurar la nostra societat com a persones, com a comunitat i com a persona individual, independentment de la vostra ètnia, gènere o origen social. Sempre he valorat les coses bones de la vida i del que podem aconseguir si treballem junts i estem connectats. És per això que recentment m’he unit a l’ecosistema ICON i a l’equip ICONPLUS de P-Rep per inspirar i desafiar els altres a treballar junts. La veritable innovació inclou tothom “.

Mounia Rabhi, Representant públic d’ICON, ICONPLUS

“El Dia Internacional de la Dona va començar el 1910. Rendo homenatge a aquells que van iniciar aquest moviment en aquella època. I ara el 2020. Hem d’anar a la següent fase. Les cadenes de blocs i les criptomonedes han evolucionat eliminant fronteres i connectant individus. No oblideu que el blockchain també té el potencial de crear llibertat i igualtat de les dones ”.

Mai, MissBitcoin

“Perquè la tecnologia blockchain aconsegueixi l’adopció massiva, necessitem molts més talents, sobretot. dones que s’uneixin a nosaltres en aquesta indústria. La investigació demostra que les dones són excel·lents en la presa d’iniciatives, actuant amb resistència, buscant resultats i mostrant una alta integritat i honestedat, qualitats que són essencials per ajudar la indústria a realitzar el seu gran potencial.

Dit això, crec que el motiu més important perquè les dones s’incorporin a aquesta indústria és perquè és DIVERTIT. Per la meva pròpia experiència, aquest ha estat un recorregut nerviós però emocionant. Un passeig on estic humiliat constantment, sempre aprenent, però aprenent cada dia, trepitjant i deixant marques en un vast territori on molt pocs han creuat mai. Uniu-vos a nosaltres en aquest viatge! “

Fangfang Chen, Cap d’Operacions de la Fundació Algorand

“L’adaptació i la comprensió de les criptomonedes i les tecnologies blockchain poden semblar difícils al principi.

No oblideu el fet que: "Tot és difícil abans que sigui fàcil!"

Facilitar les coses difícils és el nostre poder ocult. Mai no menystingueu el vostre talent. No tingueu por d’aprendre coses noves.

No tingueu por de ser pioner del canvi. No tingueu por de competir al món masculí. No deixeu que la societat i la condició actual us mantinguin fora del joc.

Cada transformació necessitarà el nostre toc compassiu i una perspectiva detallada; com ho fa la transformació de blockchain.

Başak Burcu Yiğit, Cofundadora d’Istanbul Blockchain Women

“El nombre de dones emprenedores que desenvolupen projectes en tecnologia blockchain o que participen activament en projectes és encara molt escàs, tot i que tendeix a augmentar. Tenint en compte els casos d’ús, és possible dir que hem començat a veure perfils d’advocats, buròcrates, acadèmics, personal públic o executius de nivell mitjà o C que treballen en solucions corporatives de blockchain que intenten contribuir a l’ecosistema en termes de regulació i qüestions de governança.

Pel que fa al costat de les criptomonedes del negoci, veiem que les dones s’acosten a les criptomonedes com a eina d’inversió / estalvi en lloc de negociar, a causa del seu instint de ser més prudents..

D’altra banda, les dones són creatives per naturalesa. Les dones han de tenir un toc en el desenvolupament d’aquesta tecnologia i en la creació d’idees noves. D’aquesta manera, pensem que la tecnologia pot ser adoptada i ampliada per masses més àmplies. Cal construir estructures que animin les dones a realitzar transaccions amb criptomoneda. Com a percepció de la consciència comuna que tots els entorns de programari, especialment els jocs d’ordinador, són dominats pels homes, ens preocupa trencar aquesta percepció i animar les dones a treballar en aquest ecosistema que pot crear valor afegit i obrir nous horitzons “.

Ebru Güven, Cofundadora d’Istanbul Blockchain Women

“Bitcoin tracta de llibertat d’elecció i, per una part, espero que veiem que més dones l’utilitzen com a mecanisme per crear-se oportunitats. Diria a les altres dones de la indústria: continuem construint. Potser algun dia, la pregunta, "Com és ser dona a l’espai? ” quedarà obsolet ”.

Girl Gone Crypto, @girlgone_crypto

Per últim, aquí teniu algunes paraules del nostre director d’estratègia, Alysa Xu.

“Què m’agrada de la criptografia? No és discriminatori, independentment del vostre gènere, formació o origen cultural. En criptografia, tothom és igual. És un veritable manifest de “descentralització”.

Per a una dona que treballa a la indústria de la tecnologia durant gairebé deu anys, em pregunten molt: “Per què no hi ha moltes dones al blockchain?” i sempre els hi dono la mateixa resposta, n’hi ha. Simplement no obtenen el mateix nivell d’exposició o reconeixement que els seus homòlegs masculins i aquest és el problema de l’espai.

Vull motivar a més dones perquè s’involucrin en la criptografia, vull veure dones al poder i, el més important, vull que les dones aprofitin aquesta increïble oportunitat per créixer i brillar. Crypto no és una mena de club per a nois, ho inclou tot, totes aquelles dones que s’han unit a la campanya #WomenInCrypto són els exemples perfectes de com les dones poden liderar, donar forma i contribuir a la indústria “.

Alysa Xu, Director d’Estratègia, OKEx

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner