Compte unificat OKEx: en què beneficia el marge de cartera els operadors i la liquiditat a la realitat?

El 18 de gener vam organitzar una xerrada d’OkEx amb tres comerciants per parlar del compte unificat d’OkEx; aquí teniu els aspectes més destacats!

OKEx llançarà el seu nou sistema comercial, Unified Account. Els usuaris poden negociar simultàniament comptes i derivats en diverses monedes des d’un compte, sense haver de transferir fons d’anada i tornada entre diversos comptes, cosa que facilita més que mai el procés de negociació..

En aquestes converses d’OkEx, vam convidar tres comerciants a donar la seva informació sobre el nou compte unificat. Lennix Lai, el director de mercats financers d’OKEx, va moderar aquest grup amb els nostres tres distingits convidats:

  • Joseph Chang, cofundador de Liquibit
  • Sam Trabucco, comerciant d’Alemeda Research
  • Danny Yuan, cofundador de 8 Blocks Capital

A continuació es mostra un breu fragment dels aspectes més destacats d’aquest debat d’OkEx Talks. Per veure el vídeo complet, clica aquí!

____________________________________________________________________________

Lennix Lai: Crec que la primera pregunta als nostres hostes és: trobareu realment un capital intensiu per operar a totes les borses ara mateix? No només a OKEx, sinó també amb la resta de borses; per tant, segons el capital, creieu que és una preocupació per a les empreses comercials??

Sam Trabucco: Per respondre-ho, en realitat crec que agafaré una petita anècdota a partir del 12 de març, que és un dia que estic segur que algú del comerç criptogràfic recorda.

La velocitat de la cadena de blocs es va tornar extremadament lenta; bàsicament, era impossible transferir cap punt (com BTC, per exemple) entre dues borses. Vam trigar-nos hores i hores, i aquesta és la raó exacta per la qual una tonelada de productes diferents que eren gairebé idèntics entre dues borses diferents (com, per exemple, els trimestrals OKEx i els trimestrals Huobi) cotitzaven a primes realment diferents hores i hores. Va ser impossible tancar aquesta diferència per a molta gent perquè simplement no podien obtenir el capital entre els dos borses. Aquest tipus de coses passaven a tot el mercat, a tots els productes.

Aquest és un exemple extrem, però sempre passa una cosa a petita escala. No es pot transferir. No podeu decidir que voleu que el capital que tingueu en una bossa estigui en una altra i que hi sigui a l’instant. De fet, l’heu de moure i les cadenes de blocs no solen ser instantànies. Aquest és un problema realment a gran escala per a una empresa com Alameda, que cotitza en tots els productes, en totes les borses i té un munt de diferents tipus de capital que es mouen. És un problema al qual no tenim una solució sorprenent. Realment no crec que n’hi hagi de sorprenents, perquè els millors oficis en un moment determinat canvien força ràpidament, sobretot en un mercat tan boig com ha estat la criptografia últimament..

Podríem decidir en pocs minuts que volem una posició enorme en aquest producte únic en aquest intercanvi i que, en una hora, sigui molt menys atractiu i haguem de traslladar la capital a tota la cadena de blocs a una altra cosa. L’eficiència del capital és una preocupació gegant per a nosaltres tot el temps. És una cosa que probablement dediquem a un percentatge molt més alt del nostre temps a pensar del que la gent podria esperar i, en general, a qualsevol moviment per fer més eficient la gestió del capital, com passar a un sistema de marges creuats com el nou sistema de marges d’OKEx. feu que el comerç sigui millor perquè teniu més opcions i no haureu de tenir cap preocupació específica sobre quin tipus de capital teniu en un lloc determinat. Simplement us permet fer més operacions, cosa que sempre ens va bé.

Lennix: Què tal tu, Danny? Teniu capital il·limitat per negociar, de manera que no tingueu problemes de capital?

Danny Yuan: Doncs bé, el nostre capital probablement sigui molt més limitat que l’Alameda i, de fet, és molt intensiu operar a totes les borses, sobretot derivats, que és la majoria del que estem negociant..

Molts intercanvis, especialment OKEx, Huobi i alguns altres, requereixen que tingueu fons separats per negociar futurs amb marge de moneda i swaps amb marge de moneda. Tenim futurs amb marge USDT i permutes amb marge USDT, de manera que hem de reservar fons separats per canviar totes aquestes monedes. Es fa intensiu.

Estem negociant més de 40 subyacents diferents, de manera que ens agradaria utilitzar tots els nostres fons a l’hora de negociar. Perquè tornem, ja se sap, uns quants ROIs del 100% cada any, utilitzem una quantitat d’apalancament decent quan operem derivats. A causa del risc de liquidacions, volem utilitzar una quantitat d’apalancament molt segura que considerem adequada per al producte, de manera que normalment limitem les nostres mides de precisió en funció del capital disponible d’aquest producte en concret..

Lennix: Què tal de tu, Joseph? Us centreu en un sol producte o també necessiteu canviar molt?

Joseph Chang: Probablement intercanviem fins a 20 subyacents a través, diguem-ne, de vuit a deu borses. Tenim els mateixos problemes que tots els altres acaben d’esmentar.

Suposo que és útil comparar-lo amb les classes d’actius tradicionals. Si esteu en accions (ja ho sabeu, en canvi i en matèries primeres), en general, aquests mercats estan molt desenvolupats. Teniu brokers principals. Teniu centres de compensació centrals. Teniu custòdies que us poden ajudar a deixar tots els vostres actius en un mateix lloc, mentre que teniu la possibilitat de negociar en diferents llocs. A la criptografia, encara no hi som, oi?

Per tant, vull dir, hi ha la necessitat, en la majoria dels casos, de pre-finançar tots els comerços de tots els locals. Vull dir, hi ha algunes excepcions, però aquesta és generalment la regla. És molt ineficient, de manera que realment heu de tenir en compte tots els factors que Danny i Sam acaben d’esmentar per gestionar el risc, i es fa que, per la mateixa quantitat de capital, pugueu assumir molt més exposició i altres classes d’actius que vosaltres. pot en criptografia, potencialment.

Aquest resum s’ha editat i condensat per a més claredat.

Voleu provar els comptes unificats per vosaltres mateixos? Descobriu com provar-ho aquí.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner