AMA Recap: CEO de OKEx, Jay Hao i Whalepool

El 14 d’abril, el nostre conseller delegat, Jay Hao, es va unir a una sessió en directe de preguntar-me-res (AMA) organitzada per Whalepool, una comunitat de comerç criptogràfica consolidada, i va respondre a les seves preguntes al seu canal de Telegram amb més de 14.000 membres (https://t.me/whalepoolbtc). Al llarg dels 90 minuts de xat, Jay es va endinsar en els productes d’OkEx i en el sistema de riscos, que va cobrir una àmplia varietat d’eines comercials que oferim i mesures que vam posar per protegir els comerciants de la volatilitat extrema del mercat..

Em pregunteu què fa que OKEx es distingeixi dels mercats de criptografia i com mantenim un registre de zero clawbacks durant la caiguda del mercat al març? Consulteu la Q següent&Tal com us hem preparat, amb totes les preguntes que Jay va respondre al xat.

Contents

Benvingut @OKExJay, potser podeu donar una introducció al grup als vostres antecedents i al vostre temps a OKEx.

Per descomptat, m’he unit a OKEx més de dos anys, el que ara m’agrada més és la cultura oberta de les empreses blockchain. A OKEx, ens hem convertit en una empresa amb més de 1.000 empleats, però seguim sent una estructura extremadament plana i el nostre equip executiu vol ser el més accessible possible..

Ara també sóc el responsable d’atenció al client responsable de gestionar les consultes relacionades amb els nostres productes. Per tant, segueix-me a twitter @ jayhao8.

Primera part: productes OKEx

Podeu explicar-nos una mica quins productes oferiu per permetre que les persones que no tenen cripto comprin criptografia??

Entre els nostres productes, Compra Crypto i Mercats C2C són aquells que s’adapten als usuaris que són nous als mercats criptogràfics i que volen incorporar-s’hi.

Per permetre als usuaris comprar de manera directa i senzilla criptografia amb monedes fiat mitjançant Buy Crypto, OKEx col·labora amb set socis de passarel·la fiat per oferir sis tipus de criptomonedes (és a dir, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, & Tether). Podeu comprar aquests criptos amb més de 30 monedes fiduciàries amb targetes de crèdit. Consulteu més informació aquí: https://www.okex.com/buy-crypto/usd

També podeu comprar criptografia amb monedes fiduciàries als nostres mercats C2C, on els usuaris poden negociar entre les monedes fiduciàries i la criptografia entre si..

OKEx admet el comerç de divises fiat o només el comerç de tokens?

Donem suport al servei de dipòsit de monedes fiduciàries a través de diverses passarel·les per al comerç al comptat i derivats. Tot i això, no admetem parells fiat-crypto ni crypto-fiat. Per a aquells que estiguin interessats en el comerç de parells fiduciaris, poden dirigir-se a OKCoin, un dels nostres socis estratègics – https://www.okcoin.com/

OKEx té un producte de préstec que poden fer els usuaris que tinguin alguna criptografia "dipòsits a termini" o bé "comptes d’estalvi". Podeu obtenir més informació sobre aquesta oferta de productes i d’on prové el retorn del tipus d’interès?

El nostre servei de préstec C2C (actualment només disponible a l’última versió de l’APP) proporciona als usuaris un servei de préstec entre particulars per poder satisfer les diverses demandes de préstec i inversió dels usuaris. Aquesta infografia us donarà una breu idea de com funciona:

Imatge

Llavors, d’on ve el retorn? Bona pregunta 🙂

La devolució del préstec C2C als inversors és l’interès que paguen els prestataris. Els prestataris poden contractar el préstec per a altres inversions per obtenir guanys addicionals i pagar els interessos del préstec.

Ara podeu prometre a BTC que prestarà USDT. Seguim planejant integrar altres fitxes al nostre servei de préstec C2C i el temps de llançament es revelarà en el futur.

I per què el nostre servei de préstec C2C es distingeix d’altres productes similars??

 1. – La nostra línia de liquidació és del 90%, mentre que altres del 83%. És més difícil liquidar del nostre costat i, per tant, garantir els fons del prestatari;

 2. – Permetem als usuaris personalitzar el tipus de préstec en funció de la situació del mercat, mentre que altres estableixen un tipus de préstec elevat, de manera que els prestataris han de pagar un interès més elevat;

 3. – El nostre interès de penalització vençut és relativament inferior. Hi ha sancions per la devolució tardana del prestatari per motius especials, però els ha costat massa. Els inversors encara podran cobrar el principi, inclosos els interessos de penalització que garanteixi OKEx.
 4. – No cobrem cap taxa de servei durant el període de promoció (Sí, ara mateix encara està en període de promoció)

  – El nostre servei de préstec C2C beneficia tant els prestataris com els inversors.

És negociació de marges segueix sent popular per als comerciants quan tenen l’opció de negociar futurs, swaps i opcions amb major apalancament?

Sí, diria que són productes diferents dissenyats per a diferents necessitats.

El comerç de marges, tot i les similituds en els seus índexs de palanquejament, també comporta un avantatge com a ús de garanties. Bàsicament, podeu contractar BTC i altcoin per USDT, o viceversa, per augmentar el vostre poder de compra a OKEx.

Per descomptat, el producte OKEx margin Trading és popular des de l’angle de transacció:

 • – L’apalancament és inferior, cosa que fa que el seu risc sigui més controlable
 • – Els operadors de marge no necessiten assumir el risc de liquidació o recuperació
 • – Hi ha més tipus d’actius digitals que donen suport al comerç de marges
 • – Sense lliurament, dates de caducitat i despeses de finançament, però amb interessos que permeten gestionar els costos

En termes d’altres usos:

 1. – Els actius digitals prestats (per sobre de la ràtio de marge requerida) també es poden transferir a altres accions de negociació OKEx per utilitzar-les
 2. – Cobertura contra el mercat spot / futures / opcions

Probablement, la majoria dels comerciants estan familiaritzats amb els productes Futures tradicionals d’OkEx. Però, durant el darrer any, heu afegit swaps perpetus i, més recentment, Options (a BTC). Ens podeu explicar una mica més sobre aquests productes??

Bé, primer donaré una breu introducció dels productes derivats.

Futurs OKEx és un dels primers productes llançats a la nostra plataforma i s’ha convertit en el mercat més gran de tots els mercats de derivats criptogràfics actualment.

Actualment oferim contractes de futurs setmanals, quinzenals, trimestrals i bimestrals de 9 actius digitals importants, per tal de satisfer diverses demandes comercials com cobertures, arbitratges, etc..

Pel que fa al permutament perpetu, es va llançar a finals del 2018. El volum i la liquiditat comercials han anat augmentant ràpidament després. I ara, sens dubte, és l’instrument derivat més popular que s’utilitza per al comerç d’actius digitals, especialment entre els usuaris minoristes.

A diferència dels futurs, l’intercanvi perpetu té un mecanisme de finançament que ancora el preu de l’intercanvi perpetu al preu spot del mercat. Sense data de caducitat i un alt apalancament de fins a 100 vegades, l’intercanvi perpetu és una bona opció per als comerciants de tendències. A més, el mecanisme de finançament ofereix una gran oportunitat d’arbitratge.

Opcions OKEx es va llançar més tard al gener d’aquest any (actualment hi ha disponible el mercat d’opcions de BTC / USD, encara que vindran més). Tot i que és relativament nou per al comerç criptogràfic, les opcions són un instrument derivat popular al mercat tradicional. La introducció d’opcions d’OkEx seria un gran complement a tota la infraestructura comercial de la plataforma.

A més dels mercats de negociació al comptat, marges, futurs i permutes perpetus existents, les opcions permeten als usuaris d’OKEx diversificar les seves estratègies de negociació i cobertura de manera única.

Per a qui vulgui obtenir més informació, hi ha les Opcions101: https://medium.com/okex-blog/okex-options-101-68b6da96a7ac

Ens podeu explicar per què oferiu tant USDT lineal (similar a Binance) com marge de moneda (més com Huobi)?

La diferència entre aquests dos tipus de contractes és fonamental.

Els futurs amb marge en USDT són un contracte lineal, mentre que els futurs amb marge amb moneda són inversos. La diferència més gran entre ells és l’actiu de marge i el valor nominal d’un contracte.

Els futurs amb marge USDT us permeten dipositar USDT com a marge per negociar qualsevol contracte. Per exemple, si voleu canviar els contractes BTC, ETH i EOS, només hauríeu de dipositar alguns USDT. Ja no haurà de canviar els seus actius a BTC, ETH i EOS per obrir una posició.

A més, el valor nominal és de ~ $ 1, és a dir, es redueix el llindar d’obertura d’una posició. I és molt més fàcil per als usuaris calcular els seus beneficis utilitzant USDT com a marge. Tot i així, és per satisfer les diferents necessitats dels nostres usuaris.

Cada vegada hi ha més competidors en futurs com Binance, FTX, Bybit, HuobiDM: com vol OKEx mantenir la competència amb tants nous productes i jugadors al mercat??

Sí, també en sóc conscient. Seguirem ampliant la profunditat del mercat i la gamma dels nostres productes, per exemple, oferint més actius subjacents i períodes de caducitat, etc. Bé, deixeu-me desglossar els meus pensaments en diversos punts:

Crec que cada borsa té la seva pròpia posició al mercat. A OKEx, oferim la més àmplia gamma de productes comercials a comerciants com ara el comerç al comptat, el comerç de futurs, el C2C, la participació, etc. Aquesta és una de les maneres de mantenir-nos per davant dels nostres competidors..

Per no parlar del nostre sistema de gestió de riscos. Ja ho veieu, oferim futurs des del llançament d’OKEx. I ja sabeu que el mercat de criptografia ha estat salvatge aquests dos anys. Continuem aprenent d’aquest mercat imprevisible, perfeccionant el sistema de gestió de riscos per oferir una plataforma comercial fiable als nostres usuaris.

També oferim diferents comandes d’alguna cosa per ajudar els usuaris a negociar convenientment. Fins i tot poden utilitzar les nostres dades del mercat de derivats per obtenir informació sobre els seus negocis. Diria que oferim moltes eines útils per als nostres usuaris. Això no es pot tenir en altres plataformes.

I, per descomptat, la nostra liquiditat, no cal dir-ho, som un dels millors intercanvis. Una bona liquiditat protegeix els nostres usuaris de mercats extrems.

Podeu dir breument com el sistema OKEx està dissenyat per ser estable i fiable per als comerciants, fins i tot en èpoques volàtils?

Segur! Hem treballat molt en això.

Com a líder de la indústria, establim estàndards extremadament més alts per als nostres sistemes comercials. A més de l’actualització del nostre sistema comercial a l’agost de 2018, hem implementat el nostre sistema Lightning 2.0 de nova generació amb un rendiment líder mundial després de múltiples actualitzacions.

La baixa latència i l’alt rendiment són les claus per garantir que els nostres usuaris puguin operar normalment durant els moments punta, com ara una volatilitat extrema. I aquest és també el secret per què hem superat el bloqueig 3.12, en gran part gràcies a la nostra actualització del sistema.

El nostre nou sistema ara pot gestionar còmodament no menys de 100.000 comandes per segon. I el nostre director de mercats financers Lennix també ha tractat més aquest tema – https://medium.com/okex-blog/on-okex-lightning-2-0-674d47196721.

Part 2 – Gestió de riscos

Quin nivell d’apalancament oferiu per als productes Futures / Swaps / Options i com podeu evitar les manipulacions del mercat per part de les balenes??

Val la pena un article sencer per recórrer el nostre sistema de gestió de riscos. Però, simplement, explicaré més sobre les opcions, que poden ser noves per a molts comerciants.

El nostre sistema de gestió de riscos per al mercat d’opcions d’OkEx es compon principalment de preu de marca, límit de preus, marges d’opcions, així com el fons d’assegurances.

El preu de marca reflecteix un preu actiu just i objectiu del mercat. Prenem una referència de les cotitzacions generals del mercat per determinar un preu raonable d’un contracte d’opcions i l’utilitzem per calcular els marges del compte i gestionar el risc de la plataforma, de manera que es minimitzin els riscos de liquidació derivats de la manipulació del mercat..

El límit de preus s’estableix per limitar l’interval de preus de la comanda en funció del preu de marca d’un actiu. Està dissenyat per protegir els inversors i evitar la manipulació del mercat.

Els compradors d’opcions estan obligats al límit màxim de preu de l’oferta, mentre que els venedors estan obligats al límit de preu mínim de compra. El marge d’opcions és assegurar que els comerciants puguin realitzar operacions amb normalitat, és a dir, comprar, vendre, mantenir i exercir contractes d’opcions al venciment.

Hi ha marges d’ordre, marge de posició i marge de manteniment. Els dos últims són per garantir que els venedors d’opcions tinguin fons suficients per complir els negocis.

El fons d’assegurances és una xarxa de seguretat per eliminar el risc de recuperacions a causa de la liquidació a gran escala sota una volatilitat extrema del mercat..

Si voleu entendre els detalls del nostre sistema de gestió de riscos, no dubteu a consultar la nostra guia d’usuari aquí: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/sections/360007491391-OKEx-Coin-Margined-Options-User-Agreement-Guide

Per a futurs i swaps, oferiu un apalancament màxim de 100 vegades a BTC i alguna cosa semblant a 50 vegades per a les monedes altes?

Sí, els parells comercials principals poden arribar fins a 100 vegades i els monedes alternatius varien de 20 a 50 vegades.

Com incentiva OKEx la liquiditat als mercats? Té OKEx fabricants de mercats interns per garantir que es proporciona una liquiditat constant? Què poden fer les persones si els interessa proporcionar liquiditat a OKEx?

La nostra reducció del mercat està ben definida per incentivar els comerciants a proporcionar liquiditat real, mantenint al mateix temps les nostres tarifes perquè els comerciants obrin una posició. Tenim diferents programes de creació de mercats atesos a diferents nivells de creadors de mercats a través de diferents instruments.

Per tant, a diferència dels nostres companys, OKEx no compta amb creadors de mercats interns i no hi ha risc que els creadors de mercats interns prenguin fluxos de clients en funcionament frontal, facin un mal ús de l’inventari de clients per prendre la direcció contrària ni caça de liquidacions.

Els nostres ingressos provenen de comissions, no de negociació de pnl. No tenim cap taulell de negociació intern. Tot i això, tenim un programa de mercat molt transparent per aplicar els proveïdors de liquiditat. No dubteu a enviar un correu electrònic a [protegit per correu electrònic] per a més discussió.

Teniu diversos fons d’assegurances, un per mercat, i actualment supera els 75 milions de dòlars.

Creiem que la suficiència del fons d’assegurances indica el nivell de control del risc d’una borsa. De fet, la combinació del fons d’assegurances existent d’OkEx i el sistema de gestió de riscos, inclòs el sistema de ràtio de marge de manteniment en nivells, preu de marca, límit de preus, etc., ens fa prou forts per resistir tots els extrems que puguin passar al mercat criptogràfic..

Com podem veure, alguns esdeveniments extrems del mercat, com la caiguda del 12 de març, no ens van enderrocar. Encara més, només vam consumir una quantitat raonable del fons d’assegurances per protegir els beneficis dels nostres comerciants de la recuperació o del desapalancament automàtic a causa del mercat extrem..

Quant a Clawback vs. Reducció automàtica de valors: actualment OKEx només utilitza Auto-Deleverage (recuperació instantània), però no recuperacions de pèrdues socialitzades, oi?

De fet, encara estem fent servir mecanismes de recuperació de pèrdues socialitzades, però molt poques vegades. Gràcies al nostre sistema de gestió de riscos ben provat, hi ha hagut 0 recuperació en intercanvis perpetus entre tots els nostres recursos digitals llistats des que es va llançar durant un any..

Per als contractes de futurs, no es va produir cap recuperació entre els principals actius digitals com BTC, EOS i ETH en els darrers 1,5 anys. 3.070 BTC, 1,6 milions d’euros i 42.000 ETH s’han reunit al fons de fons d’assegurances respectivament. I, ja no hi ha cap recuperació per a altres actius després de desplegar solucions de gestió de riscos, com ara el sistema de ràtio de marges de manteniment per nivells, preu de marca i límit de preus, etc.

Per tant, sota la protecció del nostre sistema de gestió de riscos sòlid i d’un fons d’assegurança per valor de 80 milions de dòlars, el comerç de futurs i swaps a OKEx és comparativament molt segur. Atès que les recuperacions i ADL són molt poc probables (diria que hi ha gairebé un 0% de possibilitats), els vostres beneficis són segurs.

Com és el sistema d’OKEx pel que fa a la custòdia dels fons dels clients?

Els usuaris i la seguretat no són res a res, ja sigui la seguretat dels fons, el comerç, les dades i la privadesa. Adoptem una cartera frigorífica multisig per dividir els nostres actius a uns 500 BTC per cartera, de manera que no portem cap cartera freda amb una quantitat enorme d’actius i que els nostres riscos estiguin distribuïts i millor gestionats.

Per tant, no hi ha ganes d’instal·lar-ne cap "SAFU" fons?

Pel que fa al fons de seguretat, no vam crear un fons concret i el vam comercialitzar als mitjans de comunicació. Però el que sí us puc assegurar és que tenim una reserva més que suficient per afrontar qualsevol situació inesperada.

Tenim anys d’experiència en tecnologia de seguretat i hem desenvolupat carteres fredes i calentes i tecnologia multi-sig pel nostre compte per protegir els fons. Fins ara, estic orgullós de dir que tenim un historial net d’incompliment de la seguretat. Estem segurs de mantenir una pissarra neta en el futur.

Més AMA per venir

Feu-nos-ho saber qualsevol tema que vulgueu tractar!

Cada vegada que acabem una AMA, ens sentim molt meravellats i impressionats per la voluntat amb què les nostres comunitats volen aprendre més sobre nosaltres. Com s’ha dit abans, continuaran arribant més sessions AMA. Si teniu bones idees sobre el tema que podem tractar, no dubteu a fer-nos-ho saber als nostres canals de xarxes socials. Fins a la propera vegada, feliç comerç!

Seguiu OKEx a:

 

https://twitter.com/OKEx

 https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner