AMA Recap: Alysa Xu & DASH: comenceu amb el comerç de Dash Swap – Part II

Després de la primera sessió de la primera pregunta en directe (AMA) amb la nostra OSC Alysa Xu i el CEO de Dash, Fernando, vam allotjar la segona part del nostre telegrama OKEx amb 10.695 membres (). Al llarg del xat en directe de 2,5 hores, van explicar què és Dash, com intercanviar Dash Perpetual Swap a OKEx, els avantatges de negociar Dash a OKEx, els seus plans de futur i molt més!

Consulteu la Q següent&Tal com us hem preparat, amb totes les preguntes que va respondre Alysa al xat.

Contents

Part 1. Introducció a Dash

Fernando, comencem amb els conceptes bàsics: podríeu dir-me què és la criptomoneda Dash? Quin problema resol?

Fernando: Segur! Dash és una moneda digital centrada en el cas d’ús del pagament.

Dash dóna als seus usuaris la llibertat de moure els seus diners a qualsevol lloc, a qualsevol persona, a l’instant, per una fracció de cèntim. Com que les transaccions són instantànies, és una de les úniques criptomonedes adequades per utilitzar-se a la caixa de la botiga o per a altres transaccions sensibles al temps.

Dash també és increïblement segur, ja que ha eliminat els atacs del 51% quan vam introduir una tecnologia anomenada ChainLocks. A més, les funcions que inclouen transaccions instantànies, micro-comissions, seguretat confiable i governança permeten a Dash proporcionar la cadena de blocs més segura i utilitzable fins ara

Dash resol molts dels reptes amb els sistemes de pagament heretats.

Per exemple, a Veneçuela, Dash és molt utilitzat. Tot i que la hiperinflació del bolívar és certament un factor impulsor, hi ha molts altres desafiaments amb els mètodes de pagament locals.

Els dòlars comencen a ser més habituals, però la manca de canvis i les factures més petites causen friccions significatives en les transaccions petites. Moure el valor transfronterer també és un desafiament significatiu a través de les remeses tradicionals a causa de les diferències en els tipus de canvi oficials i el mercat negre.

Els sistemes de pagament i els serveis elèctrics solen ser poc fiables. Amb una base creixent de comerciants que accepten Dash, els usuaris poden resoldre molts d’aquests problemes.

Poden rebre remeses a Dash, gastar-les en comerciants locals i funcionen fins i tot quan la infraestructura de pagament tradicional no ho fa.

Dash també elimina les retrocessions de les indústries orientades al frau, la velocitat de transacció lenta i les taxes elevades per a les remeses, entre moltes altres. Sempre busquem casos d’ús nous amb Dash i amb la publicació de Dash Platform, les solucions que podem resoldre s’han ampliat massivament.

Pel que fa al comerç, en què treballa Dash Core Group per beneficiar els comerciants?

Fernando: Dash és i serà sempre una forma de pagament. Les nostres estratègies i tecnologia sempre s’han centrat a resoldre problemes relacionats amb els pagaments en diverses indústries. No obstant això, els intercanvis i els seus usuaris, formats per molts comerciants, són una part valuosa de l’ecosistema.

Per tant, era important per a nosaltres construir una estratègia centrada en els intercanvis per garantir que:

– L’accés a Dash és fàcil (és a dir, parells de Fiat en països estratègics on Dash té una comunitat creixent)

– Estabilitat del preu de Dash per garantir la sostenibilitat de l’activitat i l’ús de Dash.

– Retenció d’usuaris: no és realista suposar que tots els usuaris de criptografia busquen utilitzar només criptocurrency per a pagaments. Totes les investigacions demostren que la major part del volum d’operacions de criptocurrency passa per operacions institucionals. Els comerciants utilitzen multitud de serveis per assolir els seus objectius de benefici, per tant, és lògic assegurar-se que aquests serveis estiguin disponibles per mantenir els comerciants que facin transaccions a Dash.

Per tant, l’equip de desenvolupament empresarial de Dash Core Group ha desenvolupat una estratègia sòlida per assolir tots aquests objectius. La nostra col·laboració a llarg termini amb OKEx és una part fonamental.

Amb el pas del temps, a mesura que més intercanvis afegeixen serveis (com derivats) i funcions (com InstantSend), la rapidesa i seguretat de Dash permetrà als comerciants utilitzar Dash per a totes les seves necessitats comercials a través dels intercanvis més grans i de més reputació..

A més, estem treballant amb escriptoris OTC per permetre als nostres usuaris, tant individuals com institucionals, una experiència fàcil d’utilitzar quan es tracta de grans quantitats de Dash.

Som alcistes en derivats, ja que és aquí on es mou la indústria, de manera que treballem amb els nostres socis per afegir aquests serveis per al seu ús.

En resum, estem integrant les nostres funcions i col·laborant amb les empreses amb més reputació de l’ecosistema per garantir que els serveis que desitgin els usuaris estiguin disponibles per al seu ús quan els necessitin. Pel que fa al negoci, els nostres socis de pagaments confien en aquests serveis per a les seves necessitats de Fiat i Dash.

Fernando, com veu Dash l’augment dels derivats al mercat de criptomonedes?

Fernando: La resposta breu és que creiem que això passaria a la indústria en algun moment o altre. Amb la inclusió del comerç institucional, vam veure que la probabilitat que molts productes disponibles en mercats heretats s’introduïssin a la indústria de les criptomonedes era elevada. Això és bo, ja que ha ajudat a estandarditzar i madurar la nostra naixent indústria.

A més, aquests contractes van generar més operadors institucionals, cosa que va resultar en un major interès per la criptomoneda en general.

Més important encara, la introducció de derivats era inevitable a causa de la volatilitat del mercat de criptografia. Puc imaginar la majoria, si no tots els usuaris d’aquest AMA, poden relacionar-se amb la rapidesa amb què poden canviar les posicions d’un moment a l’altre.

Els beneficis dels derivats i els nombrosos tipus de derivats (swaps, opcions, futurs, perpetus vs. no perpetus, etc.) es poden reduir a riscos de volatilitat de cobertura. Com que la indústria de les criptomonedes es mou principalment en la mateixa direcció que Bitcoin, és difícil utilitzar altres criptomonedes per cobrir les vostres inversions..

Per exemple, en mercats heretats, sense utilitzar derivats, podeu invertir en actius anticíclics o alternatius que disminueixen o mantenen el seu valor quan el mercat augmenta i viceversa.

Dins de la criptomoneda, aquesta capacitat no estava disponible fàcilment, i tant els beneficis com les pèrdues estaven subjectes a les forces del mercat en la seva major part. Les institucions observaven el mercat de les criptomonedes amb interès, igual que els seus clients, però, amb la volatilitat dels preus tan alta com és a la nostra indústria, les institucions necessitaven una manera de mitigar els riscos i gestionaven els preus de negociació per maximitzar els rendiments..

Aquest últim problema es va resoldre a través d’escriptoris OTC, però el component de mitigació del risc només estava disponible per a les institucions amb la introducció de derivats a la indústria de la criptomoneda..

L’avantatge per a l’usuari és que ara també pot aprofitar aquests mètodes de mitigació del risc. Creiem que els derivats seran un component important de l’ecosistema de comerç de criptomonedes i aplaudim OKEx per haver pres els passos d’introduir aquests serveis als seus usuaris..

Part 2. Dash Perpetual Swap Trading a OKEx

Alysa: quants tipus de productes derivats de Dash tenen OKEx llistats ARA i quins avantatges tenen?

Alysa: Serà una resposta llarga i intentaré deixar-la curta!

OKEx admet 2 tipus de productes derivats DASH: swap DASH amb marge de moneda i swap DASH amb marge USDT

Els futurs / swap amb marge de moneda (invers) es liquiden a la criptomoneda subjacent, és a dir, la moneda d’obertura i liquidació és una moneda determinada. Per exemple, els inversors volen realitzar transaccions contractuals de BTC i obrir posicions amb BTC com a marge, la liquidació de pèrdues i guanys final també serà a BTC; si els inversors volen realitzar transaccions contractuals DASH i obrir posicions amb DASH com a marge, la liquidació final de pèrdues i guanys també serà a DASH.

Els avantatges dels futurs / swap amb marges de moneda: els futurs / swap amb marges de moneda són adequats per als usuaris que necessiten mantenir una determinada moneda durant molt de temps amb la finalitat de cobrir i poden gaudir dels beneficis derivats de l’augment i la retenció del preu. posicions llargues de contractes amb marge de moneda

D’altra banda, el contracte amb marge USDT s’anomena contracte a termini. El marge i la liquidació del contracte amb marge USDT es troben en USDT, és a dir: utilitzant USDT com a marge per obrir una posició, els ingressos també estaran en USDT. El valor del marge USDT és estable i pot reduir el risc de disminució del marge de posició de l’usuari al mercat que cau; podeu dur a terme transaccions contractuals de divises només mantenint USDT, cosa que també redueix el cost comercial de canvis de posició; el contracte de marge en USDT és fàcil de canviar i calcular el benefici i la pèrdua, que és adequat per a principiants. Si sou un usuari nou que mai no ha realitzat transaccions contractuals, es recomana començar el contracte amb marge USDT.

L’exemple següent mostrarà la diferència entre els ingressos dels dos contractes quan el mercat puja i baixa. Després d’entendre com funcionen, podeu triar el tipus de contracte adequat en diferents mercats.

Escenari amb venda curta:

Suposant que 1USDT val 1 USD quan el preu DASH és de 50 USD:

Marge de moneda (contracte invers): veneu un contracte curt per valor de 10 DASH amb 1 DASH i 10 palanquejament, suposant que tanqueu un cop el preu DASH caigui un 10% (el valor de DASH cau de 50 a 45 dòlars), els vostres ingressos serà 1.1 DASH i el saldo del compte serà de 95 USDT.

Contracte amb marge en USDT (contracte a termini): veneu un contracte curt per valor de 10 DASH amb un palanquejament de 50 USDT i x10, suposant que tanqueu un cop el preu DASH caigui un 10% (el valor de DASH cau de 50 a 45 dòlars) i els vostres ingressos serà de 50 USDT i el saldo del vostre compte serà de 100 USDT.

En resum, el contracte curt tant del contracte amb marge d’USDT com de marge amb moneda pot obtenir beneficis quan el preu de la BTC cau, però a causa de la disminució del marge fiat en el contracte amb marge de moneda, els ingressos finals de la moneda amb marge són menors. que el contracte amb marge USDT. La disminució dels beneficis està relacionada amb la disminució del preu DASH.

Escenari amb compra llarga:

Suposant que 1 USDT val 1 USD quan el preu DASH és de 50 USD:

Marge de moneda (contracte invers): compreu un contracte llarg per valor de 10 DASH amb 1 DASH i 10 apalancaments, suposant que tanqueu després que el preu DASH augmenti un 10% (el valor de DASH augmenta de 50 a 55 dòlars), els vostres ingressos augmentaran serà de 0,91 DASH i el saldo del compte serà de 105 USDT.

Contracte amb marge USDT (contracte forward): compreu un contracte llarg per valor de 10 DASH amb 50 USDT i un apalancament de 10 vegades, suposant que tanqueu després que el preu DASH augmenti un 10% (el valor de DASH augmenta de 50 a 55 dòlars), i els vostres ingressos serà de 50 USDT i el saldo del vostre compte serà de 100 USDT.

En resum: el contracte llarg tant del contracte amb marge d’USDT com amb el de marge amb moneda pot obtenir beneficis quan augmenta el preu de la BTC, però a causa de l’augment del marge fiat en el contracte amb marge de moneda, els ingressos finals de la moneda amb marge són més elevats que el contracte amb marge USDT. L’augment dels beneficis està relacionat amb l’augment del preu DASH.

Per obtenir més informació, no dubteu a visitar la nostra Acadèmia per obtenir més informació: https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Digueu si només sóc un comerciant de criptografia habitual, què ens poden aportar els productes derivats fora de l’àmbit del comerç al comptat?

Alysa: En primer lloc, palanquejament.

En les transaccions contractuals, els usuaris poden ampliar els seus ingressos ajustant el palanquejament. Aquí teniu un exemple per ajudar-vos a comprendre millor el palanquejament: quan el preu de DASH és de 50 dòlars, l’usuari A obté un contracte de 10 DASH amb un marge de 50 dòlars i un apalancament de 10 vegades. Si el preu DASH augmenta un 10% (de 50 a 55 dòlars), el benefici d’aquest contracte serà del 10 * 50 * 10% = 50 dòlars. Així doncs, l’usuari A guanya un ingrés de 50 $ per 10 vegades quan el preu DASH augmenta un 10%. Cal assenyalar que quan els ingressos es dupliquen amb el palanquejament, el risc també es duplica. Per tant, utilitzeu el palanquejament racionalment.

En segon lloc, la cobertura.

Els usuaris que posseeixen actius digitals poden utilitzar futurs per aconseguir cobertures, especialment quan el mercat baixa. La cobertura es refereix a cobrir les fluctuacions del preu objectiu de la criptomoneda del contracte per evitar els riscos causats per les fluctuacions durant aquest període. És a dir, el client estableix una posició inversa del contracte, de manera que els beneficis i pèrdues generats per la pròpia criptomoneda són just oposats als guanys i pèrdues generats pel contracte quan hi ha fluctuació de preus, i el benefici i la pèrdua global de la criptomoneda, i el contracte es manté igual.

Torneu a posar-ho en un escenari. Suposant que el preu actual de DASH és de 50 $, l’usuari A té 10 DASH i espera que el futur preu DASH caigui. Per tant, per evitar la pèrdua causada pel descens de DASH, l’usuari A ven un contracte per valor de 10 DASH; Se suposa que després d’un mes, el preu real de DASH cau a 40 dòlars, els ingressos del contracte seran de 2,5 DASH, equivalents a 100 dòlars. El DASH original perdrà 100 dòlars i l’usuari A tindrà un punt d’equilibri. En establir la posició inversa del contracte per endavant, podeu bloquejar els vostres ingressos finals en dòlars.

Com puc començar a utilitzar Dash? Puc registrar-me mitjançant OKEx?

Alysa: Podeu configurar-vos mitjançant OKEx, seguir el procés KYC i registrar-vos per comprar directament Dash a OKEx.

Per començar a utilitzar Dash, descarregueu Dash Wallet a Apple o GooglePlay i, a continuació, un cop hàgiu comprat el Dash mitjançant OKEx, aneu a Dash.org/where-to-spend/ per trobar un comerciant a prop vostre per comprar béns i serveis amb Dash.

Fernando: També estem construint una pàgina institucional al nostre lloc web que proporcionarà una finestreta única per a tots els serveis que una institució necessitaria.

Part 3. Entenent Dash com a recursos digitals sofisticats

Fernando, pots explicar-nos més sobre els aspectes tècnics i el desenvolupament de Dash? Per exemple, en què més treballa Dash fora de la plataforma i el comerç?

Fernando: És clar!

A més de centrar-nos en els intercanvis i els operadors, tenim països que pateixen hiperinflació i remeses com a àrees estratègiques bàsiques per a nosaltres. Veiem i hem vist un ràpid creixement en l’ús i l’adopció.

Per als països amb hiperinflació, hem estat treballant incansablement a Veneçuela. En col·laboració amb els nostres equips sobre el terreny, Ernesto Contreras, que també treballa a Dash Core Group i és propi veneçolà, ha estat fent un treball notable al país.

Tenim col·laboracions en els espais de pagaments, grans botigues minoristes, centres comercials, telèfons mòbils, restaurants, farmàcies … Tots fan que Dash sigui útil com a forma de pagament.

Per aconseguir que Dash estigui en mans de la gent, hem estat treballant amb els equips per organitzar esdeveniments educatius, crear promocions que incentiven l’ús de Dash per a pagaments i amb els proveïdors de nòmines per pagar als veneçolans una part de / tot el seu salari a Dash, cosa que facilita utilitzar Dash per a la compra de béns i serveis.

Treballem perquè Dash sigui una moneda alternativa a la nacional. Té més estabilitat i seguretat (l’usuari no transporta bosses d’efectiu per comprar) i és més convenient.

En la mateixa línia, tots sabem que el cas d’ús evident de les criptomonedes són les remeses i els pagaments transfronterers.

A mesura que els veneçolans es desplacen a l’estranger per obtenir millors oportunitats econòmiques, l’enviament de diners als seus éssers estimats es va fer difícil i costós per diversos motius. Per tant, ens hem centrat en la creació de canals de remeses des de i cap a Veneçuela per fer front a aquesta necessitat.

A més, estem creant canals de remeses de Dash on els costos són tradicionalment elevats per a les remeses heretades, com ara a l’Àfrica subsahariana, EUA-Mèxic i molts altres..

Aquestes estratègies són, per descomptat, hipòtesis que estem comprovant i, com hem fet abans, en funció dels nous aprenentatges, modificarem l’estratègia existent o afegirem un enfocament addicional. Tanmateix, hem de centrar-nos en objectius mesurables i disposar d’un conjunt robust de processos i mètriques per ajudar a determinar si estem tenint èxit en alguna estratègia determinada..

Vaig saber que hi ha projectes i organitzacions DAO que es construeixen a la pila Dash. Que són ells?

Fernando: Tenim molts projectes a tot el món basats en Dash mitjançant DAO (organització autònoma descentralitzada) o que han integrat Dash com a forma de pagament. Relacionat amb el primer, el Dash DAO finança moltes iniciatives per fer créixer l’ecosistema Dash. Podeu trobar una llista completa dels equips que actualment busquen finançament a dashnexus.org.

Una de les nostres concentracions més grans d’equips i esforços és a Amèrica Llatina. Al Brasil, Dash Brasil desenvolupa programes educatius i estableix associacions amb les principals empreses de la regió. Aquests inclouen intercanvis i casos d’ús, com ara pagaments de factures de serveis públics, entre d’altres. A Veneçuela, tenim diversos equips que treballen per fer créixer Dash.

Una d’aquestes, l’ajuda de Dash, és una organització que educa els usuaris sobre com adquirir i utilitzar Dash. Un altre, Dash Mall, està convertint els centres comercials locals en ecosistemes Dash, ja que permet que els aparcaments i altres comerciants acceptin Dash.

Això ha millorat significativament l’eficiència de les estructures d’estacionament dins d’aquests centres comercials en comparació amb el sistema que requeria l’ús de targetes o diners en efectiu. Dash Text, un altre equip veneçolà, ha desenvolupat una tecnologia que permet als usuaris enviar i rebre Dash mitjançant un telèfon amb SMS (telèfon no intel·ligent) per utilitzar Dash per als pagaments. El nostre equip, Dash Core Group, parteix d’aquestes iniciatives mitjançant la creació d’associacions i integracions a la regió. A Europa, Àsia Pacífic, Estats Units / Canadà i Àfrica subsahariana, podeu veure moltes ineficiències superades amb Dash a través de les organitzacions DAO de la nostra comunitat i de l’equip de Dash Core Group.

Moltes empreses de diversos casos d’ús, indústries i regions utilitzen Dash com a forma de pagament. Si esteu interessats en veure empreses properes a la vostra empresa que accepten Dash, feu el següent: Dash.org/where-to-spend/. Per començar a utilitzar Dash, baixeu Dash Wallet des d’Apple o de Google Play Store. Podeu trobar enllaços a les dues carteres a dash.org/downloads o podeu cercar una cartera de tauler a les botigues.

Passem a masternodes. Què són i quin paper tenen a la xarxa Dash?

Fernando: Els Masternodes són potents servidors recolzats en garanties de Dash i estan dissenyats per proporcionar serveis avançats i governança a la cadena de blocs. Els Masternodes han estat una part crítica de la xarxa Dash des que Dash va inventar el concepte de masternodes poc després de la creació del projecte el 2014.

Masternodes allotja còpies completes de la cadena de blocs i proporciona una segona capa única de serveis a la xarxa, facilitant funcions avançades com InstantSend, ChainLocks i noms d’usuari a la cadena de blocs. De moment, Masternodes ha d’estar recolzat per una garantia de 1.000 Dash i, a canvi dels serveis que presten a la xarxa, reben pagaments periòdics de la xarxa..

Com a part de la xarxa DAO de Dash, el 2015 es va establir un sistema de votació que permetia a la xarxa votar iniciatives estratègiques i subvencions per a iniciatives presentades per particulars i empreses..

Els operadors de Masternode voten cada mes fins a un 10% de la recompensa per blocs per finançar aquestes iniciatives.

Em podeu explicar més sobre el sistema de vot de Dash? També què és el tresor i com funciona?

Fernando: Ja vaig explicar una mica al final de la pregunta anterior. Aprofundim.

La forma en què funciona és, diguem-ne, que teniu una idea fantàstica sobre casos d’ús, activitat, tecnologia, etc. que en última instància beneficiaran la xarxa Dash. Tot i això, necessiteu un import de $ X per fer arribar la vostra idea. A continuació, reuniríeu una proposta (efectivament una proposta empresarial) amb la quantitat que necessitareu per fer-ho realitat, amb algunes fites / lliuraments que prometeu a la comunitat que proporcionareu en determinats moments o desenvolupament..

A continuació, es presenta aquesta proposta a Dashcentral.org o bé app.Dashnexus.org amb un cost de 5 Dash. Aquest 5 Dash té la finalitat de garantir que l’usuari reflexioni sobre el pla i la idea abans d’enviar-lo (si la proposta passa, l’usuari pot recuperar els 5 Dash gastats per publicar la proposta).

A continuació, els propietaris de Masternode voten la vostra proposta. Si els vots nets (sí menys vots) arriben al 10% dels nivells mastern o superiors, la vostra proposta passarà i rebreu els fons sol·licitats.

Aquest sistema de votació ha estat una font important del nostre creixement, ja que ha permès finançar equips a molts llocs i també ens ha ajudat a prendre decisions importants quan l’utilitzem per enquestar als propietaris del masternode. L’exemple més gran va ser quan Dash va votar per millorar la mida del bloc a 2 MB d’1 MB a finals de 2017. Aquesta decisió es va prendre en 24 hores. Bitcoin va passar la major part de 2-3 anys discutint sobre l’augment de la mida del bloc i va acabar en forquilles.

El finançament del sistema de vot anterior es deriva de la recompensa per blocs. La majoria de les criptomonedes es desenvolupen per distribuir el 100% de la recompensa per blocs als miners. Dash va adoptar un enfocament diferent. Les recompenses per blocs es divideixen de tres maneres: un 45% per a miners, un 45% per a propietaris de masternode i un 10% per a la tresoreria, que paga les iniciatives que acabo de descriure. El tresor finança l’empresa per a la qual treballo, Dash Core Group, així com organitzacions comunitàries de tot el món. Tots competim iguals pels fons i els propietaris de masternode són els que decideixen sobre l’assignació dels fons disponibles.

I recentment hem estat escoltant moltes coses sobre InstantSend i ChainLocks, què en podeu compartir??

Fernando: Voldria dir primer que la indústria deu molt a Bitcoin.

Dash, tal com sabem, existeix només a causa de Bitcoin (Dash és una bifurcació de Bitcoin, el que significa que hem utilitzat el seu codi com a base per al nostre). No obstant això, a mesura que ens centrem en els pagaments, hem trobat moltes maneres de proporcionar una experiència d’usuari més amable i una seguretat millorada que fa que Dash sigui millor per als pagaments que Bitcoin.

Dash amb InstantSend permet realitzar transaccions quasi instantànies, inclosa la liquidació, a un cost d’una fracció de cèntim dels EUA. Aquesta velocitat de transacció es produeix en cadena a través de la xarxa masternode, que confirma la transacció abans que s’exploti el bloc.

Obteniu la rapidesa i la comoditat que s’ha confirmat la transacció a la cadena de blocs.

El propi Bitcoin té una velocitat de transacció molt menor, tot i que aquesta velocitat pot variar força depenent de diversos factors. Els costos de transacció de Bitcoin també són molt superiors a Dash, cosa que la converteix en una pitjor solució per als micropagaments.

Molts argumentaran que Lightning Network resol molts d’aquests problemes. Tanmateix, podria fer-ho d’una manera poc elegant. Requereix obrir canals amb nodes centralitzats i les transaccions es produeixen fora de la cadena, a diferència de Dash.

Això té implicacions per a les borses de molts mercats que necessiten informar sobre les transaccions amb elements de privadesa. Bitcoin també s’utilitza com a estàndard per a molts reguladors, tot i que Lightning Network contradiu directament els motius de l’acceptació de Bitcoin pels reguladors..

Dash també està molt enfocat a facilitar l’ús de tothom, cosa que definitivament no ho és LN. Tot i que a través de plataformes de tercers LN millora, encara és molt difícil d’utilitzar perquè el nou usuari mitjà cripti.

Tant Dash com Bitcoin són segurs, però ho aconsegueixen de maneres diferents. Bitcoin és segur des del punt de vista de la seva gran mida (seria increïblement costós fer un atac del 51% a la xarxa BTC). La seguretat de Dash prové d’una innovadora versió de funcions tecnològiques anomenada ChainLocks.

Com el seu nom indica, la funció bloqueja la cadena mitjançant els masternodes, evitant les reorganitzacions de la cadena, cosa que pot passar quan algú controla el 51% dels miners i pot provocar reversions de transaccions. Això ha passat en algunes cadenes de blocs de prova de treball que no tenen ChainLocks o que no són tan grans com Bitcoin. Els casos més destacats d’aquest tipus d’atacs van succeir contra Bitcoin Cash o Ethereum Classic.

ChainLocks i InstantSend també es poden integrar junts per permetre la confirmació del 0 i el 51% de transaccions a prova d’atacs. De fet, això passa a la xarxa de totes maneres, de manera que integrar les funcions significa que integren la capacitat de detectar aquestes transaccions i reduir els temps de confirmació de Dash fins a 0.

Part 4. Plans de futur & Promoció

Hola Fernando, quins són els plans de futur per a Dash? Tenim alguna cosa emocionant que puguem compartir?

Fernando: El nostre proper llançament tecnològic més emocionant és la plataforma Dash.

Dash Platform afegirà moltes funcions noves a la xarxa. Permetrà als desenvolupadors crear aplicacions natives de Dash d’una manera senzilla que aprofitin Dash com a mètode de pagament alhora que proporcionen l’experiència d’usuari que els consumidors han esperat de les aplicacions de pagaments tradicionals.

Dash Platform converteix la xarxa en una base de dades descentralitzada, basada en consens, com a servei. Estem proporcionant la capa de dades que falta en la visió d’un web descentralitzat..

Per als desenvolupadors que hi ha, el nostre producte és similar a una versió descentralitzada de Cloud Firestore de Firebase. En registrar un contracte de dades amb la plataforma, els usuaris es poden beneficiar del consens de Dash que es realitza en relació amb l’estat de les vostres dades mentre els usuaris envien i recuperen informació de la xarxa. Un dels primers casos d’ús de la plataforma és el nostre servei de noms descentralitzat, que proporciona noms d’usuari llegibles per humans que substituiran la necessitat d’intercanviar adreces criptogràfiques per fer pagaments..

Dash Platform és crucial per a les actualitzacions importants que estem realitzant a les nostres carteres, que permetran contactes, pagaments amb nom d’usuari i, en general, experiència de l’usuari al mateix temps que qualsevol aplicació de pagaments importants. Tot això arribarà sense sacrificar cap de la seguretat i privadesa que fan que les xarxes descentralitzades siguin tan valuoses.

Què tal de tu, Alysa? Expliqueu-nos més informació sobre el proper pla d’OKEx.

Alysa: Igual que l’última AMA, el meu company d’equip i jo prometem oferir als nostres usuaris l’intercanvi d’actius digitals més centrat en l’usuari i construir el millor ecosistema de criptografia

Tanmateix, ara mateix m’agradaria dedicar una mica de temps a impulsar la nostra promoció aquí: un avantatge especial per als comerciants de Dash: del 29 d’abril al 6 de maig, els comerciants poden compartir fins a 20.000 USD canviant contractes de Dash. Primer arribat primer Servit. Consulteu més informació al nostre lloc web o aplicacions per a mòbils.

Imatge

Part 5: Q&A

Aquí des de @ Wak33letal per a Fernando: Podeu explicar la dinàmica de participació a l’ecosistema del tauler i quin efecte té la funció Enviar instantània en els temps i la velocitat de la transacció?

Fernando: M’encanta aquesta pregunta perquè la gent es barreja amb freqüència. Dash no té aposta en el sentit tradicional del terme. El que té Dash és una capa masternode, com he esmentat anteriorment.

Masternodes cobra per fer determinades tasques de xarxa. Com que també han de demostrar que posseeixen 1000 Dash, pot semblar una mica el joc. Malgrat això, hi ha serveis que ofereixen Dash "estacada".

El que fan és reunir els fons de molts usuaris per arribar al requisit de 1000 Dash, configurar un masternode i després distribuir aquests pagaments entre ells. Per tant, té un aspecte similar a l’aposta, però no ho és. Els stakers solen crear els blocs, però a Dash aquesta tasca la fan els miners i els masternodes fan altres coses.

InstantSend és una de les coses que fan els masternodes. Es seleccionen 50 masternodes i comproven la validesa d’una transacció tan aviat com s’envia. Un cop el 60% d’ells coincideix en això, els miners no poden explotar res que ho contradigui. Per tant, en poc més d’un segon la transacció és completament definitiva. Això no seria possible sense masternodes i és molt important per a una bona experiència de pagament.

Alysa, @ Samet68756998 volia saber, "Com ha afectat el vostre recent projecte COVID-19? Com sobreviuràs, diguem si aquest COVID-19 dura un any més?"

Alysa: Atès que l’escala dels nostres clients, l’oficina i la feina sempre és global, el treball a distància ha estat un hàbit per a la majoria dels nostres companys durant molt de temps. Zoom per a trucades, Telegram o WeChat per a comunicacions, Google Drive o OneDrive per a fitxers … tan comú per a un equip global com nosaltres i no deixem de mantenir la nostra coherència i eficiència com a intercanvi d’actius digitals professional i de classe mundial..

Per descomptat, COVID-19 ens ha fet molt més ocupats que fa uns mesos: ara hi ha més gent que compra Bitcoin i cryptos. Podeu veure que el preu de Bitcoin ha tornat a superar els 9.000 USD avui 🙂

Una altra pregunta a Fernando “Per què Dash va decidir triar OKEX com a soci líder per a transaccions de permutació perpetua? Quins avantatges té i augmentarà el valor de la moneda DASH a llarg termini? ” de @ nillerfect310

Fernando: Els derivats són complexos i tenen alguns riscos associats, de manera que només voleu negociar-los en borses molt respectades, segures i que tinguin

Els derivats són complexos i tenen alguns riscos associats (com va explicar Alysa anteriorment), de manera que només voleu negociar-los en borses molt respectades, segures i amb altes capacitats tècniques..

No hi ha dubte que OKEx és un dels millors intercanvis del món i té totes aquestes coses, així que estem molt contents de treballar junts. Com s’ha explicat anteriorment, els derivats són útils per a un projecte, ja que augmenten les possibilitats dels comerciants i, en última instància, augmenten la liquiditat, cosa que és bona per a tothom. Així, a llarg termini, això aportarà valor a Dash sense cap mena de dubte.

Alysa ara és el teu torn! "Un dels desavantatges més notables és que els usuaris no poden dipositar fons directament en diners $ Per operar amb OKEx, heu de comprar bitcoins en una altra borsa i després transferir els vostres fons. Per què, si Dash vol ser un testimoni de comerç ràpid, no fa acords amb una altra plataforma?" de @DiegoanAntonio

Alysa: Entre els nostres productes, els mercats Buy Crypto i C2C són aquells que s’adapten als usuaris que són nous als mercats de criptografia i que volen incorporar-s’hi..

Per permetre als usuaris comprar directament i fàcilment criptografia amb monedes fiat mitjançant Buy Crypto, OKEx col·labora amb 7 socis de passarel·la fiat per oferir vuit tipus de criptomonedes (és a dir, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Tether, EOS i TRON). Podeu comprar aquestes criptografies amb més de 30 monedes fiduciàries amb targetes de crèdit. Consulteu més informació aquí: https://www.okex.com/buy-crypto/usd

També podeu comprar criptografia amb monedes fiduciàries als nostres mercats C2C, on els usuaris poden negociar entre les monedes fiduciàries i la criptografia entre si..

Pregunta final de Twitter @ Trung34566, Fernando. La majoria dels inversors només es concentren en el preu simbòlic a curt termini en lloc del valor real del projecte. Pot DASH dir-me els avantatges per als inversors que posseeixen DASH a llarg termini??

Fernando: Creiem que el valor real prové de la utilitat.

Hi ha molts tokers amb esquemes centralitzats que se centren en el preu de l’actiu i res més, però Dash se centra en l’ús. Si un testimoni és útil per a molts usuaris, tindrà valor, passi el que passi.

A més, Dash té una llarga història de lliurament. Fa més de sis anys que existim i l’equip continua tirant endavant. Aquest no és un nou projecte brillant que fa promeses que no saben si poden complir. No desapareixerem en una crisi com ho fan altres, ja n’hem passat algunes i seguim innovant.

@ MIVQ_3:

Hola @fernandogutierrez La comunitat Dash és una de les forquilles BTC més antigues. Què tan fàcil és per a un nou membre de la comunitat executar un masternode? Quins són els requisits?

Fernando: Cal tenir 1000 Dash. La raó d’això és que els masternodes realitzen tasques crítiques per a la xarxa i no volem que sigui possible configurar-ne moltes i actuar de manera malintencionada..

Aquests 1000 Dash, però, sempre es queden a la cartera, de manera que no hi ha cap risc. Un cop demostreu a la xarxa que teniu el 1000 Dash, configureu un servidor que ha d’estar en línia 24×7 perquè pugui funcionar fent el que ha de fer. Llavors, la xarxa paga regularment. La configuració del servidor no és trivial, heu de poder fer algunes coses tècniques. Hi ha moltes guies, però si ho preferiu, també podeu contractar-ne d’altres per mantenir el vostre servidor. Agafen una part de les vostres recompenses a canvi d’això. De manera que tothom pot configurar un masternode si està disposat i té prou Dash.

@DeTuAnhButDepTrai:

Quins són els avantatges després de Dash Swap Trading? I les seves conseqüències?

Alysa: Encantadora pregunta.

L’apalancament ha estat el requisit previ. En termes de transaccions, els usuaris poden ampliar els seus ingressos ajustant el palanquejament. Quan els ingressos es dupliquen mitjançant el palanquejament, el risc també es duplica. Feu-ne ús amb cura!

La cobertura és el meu favorit! Els usuaris que tinguin criptos poden utilitzar futurs per aconseguir cobertures, especialment quan el mercat baixa. Es refereix a cobrir les fluctuacions del preu objectiu de la criptomoneda del contracte per evitar els riscos causats per les fluctuacions durant aquest període. És a dir, el client estableix una posició inversa del contracte, de manera que el benefici i la pèrdua generats per la pròpia criptomoneda són just oposats als guanys i pèrdues generats pel contracte quan hi ha fluctuació de preus, i el benefici i la pèrdua global de la criptomoneda, i el contracte es manté igual.

@bountycatcher:

Hi ha moltes criptomonedes disponibles per als serveis de pagament. Per tant, el que fa que Dash sigui únic i diferent?

Fernando: Dash és tan ràpid i segur com es fa i les taxes són gairebé nul·les. També som extremadament fàcils d’utilitzar i ens facilitem encara més. A més, treballem en l’adopció activament. Molts altres dissenyen coses, però si no aneu al camp, parleu amb usuaris i comerciants i us adapteu al que necessiten, no aconseguireu res.

@CryptoZaratustra:

Una de les novetats més atractives de DASHPAY és la possibilitat de rebre i enviar DASH amb el nom d’usuari, podeu explicar una mica com funciona?

Fernando: Estic dacord! no està disponible a mainnet ara mateix, però aviat estarà acabada la prova que s’està realitzant (la prova és pública, si voleu aprofundir, consulteu dash.org/developers).

Com funciona això, els usuaris poden registrar un nom a la cadena de blocs. Un cop ho hagin fet, poden donar-lo als contactes i només els cal introduir-lo a la cartera per pagar-los. No cal copiar / enganxar adreces llargues. Està completament descentralitzat i utilitza adreces en segon pla, de manera que es conserva la privadesa.

@Maksyrn:

Per què la negociació de Dash a l’OkEx Swap és millor que la resta d’operacions?

Alysa: En primer lloc, operar a la nostra plataforma és molt segur. Disposem d’un sistema de gestió de riscos perfecte, com ara el disseny de preus marcats i regles de marge de gradient, que són tots bons per protegir els usuaris de les fluctuacions anormals del mercat.

En segon lloc, la velocitat de coincidència del nostre sistema de negociació és la millor de la indústria, oferint-vos la màxima experiència comercial.

Finalment, quan intercanvieu Dash amb nosaltres, podeu gaudir d’un 0% de les comandes pendents i de fins a un 0,035% de bonificació de comissió.

@zaferce:

Com s’obté el seguiment de recursos per a Evonet? Com supervisar memòria, disc, E / S, CPU i altres mètriques d’origen per mantenir el sistema viu i estable i com identificar qualsevol problema?

Fernando: Això és massa tècnic per a mi, però us recomanaria que consulteu dash.org/developers. Allà teniu molta informació i fins i tot un enllaç a un servidor Discord on es discuteix Evonet.

@ MIVQ_3:

Què en penseu d’una cadena pública amb funcions de privadesa? Moltes cadenes públiques es plantegen afegir funcions de privadesa, com ara afegir proves de coneixement nul, que Dash desenvoluparà en aquest camp?

Fernando: Dash ja té una privadesa millorada, però la fem opcional. Es diu PrivateSend i es basa en CoinJoin. Està disponible a la cartera d’escriptori. Creiem que la privadesa és una protecció per a l’usuari mitjà, de manera que creiem en facilitar-ne l’obtenció. Tot i això, la transparència també és molt important per a altres casos d’ús. Per això el fem opcional.

Més AMA per venir

Feu-nos-ho saber qualsevol tema que vulgueu tractar!

Cada vegada que acabem una AMA, ens sentim molt meravellats i impressionats per la voluntat amb què les nostres comunitats volen aprendre més sobre nosaltres. Com s’ha dit abans, continuaran arribant més sessions AMA. Si teniu bones idees sobre el tema que podem tractar, no dubteu a fer-nos-ho saber als nostres canals de xarxes socials. Fins a la propera, feliç comerç!

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner