Alysa Xu: algunes reflexions sobre l’ecosistema criptogràfic

Punts clau

1. Bitcoin és antifragil.

2. Ethereum està infravalorat.

3. L’efecte Matthew s’aplica als intercanvis criptogràfics.

。。。

El 2020 és un any d’incertesa i volatilitat. L’epidèmia de COVID-19 continua planejant a Europa i als Estats Units a l’abril, mentre continuem assistint a moments històrics com el preu negatiu del petroli i l’infinit QE.

Tot i això, la indústria de la cadena de blocs ha aconseguit avenços significatius, incloent la Xina que anuncia la seva nova moneda digital nacional DCEP, l’acceleració de l’adopció de criptografia i el llançament de més cadenes públiques, etc..

Avui vull compartir amb vosaltres els meus pensaments sobre Bitcoin, Ethereum i els intercanvis sobre el desenvolupament dels ecosistemes.

L’antifragilitat de Bitcoin

«El que no et mata et fa més fort" és la il·lustració perfecta de Bitcoin. Malgrat la identitat del seu fundador, segueix sent avui un misteri i haver patit la muntanya. Hack Gox, regulacions globals, forts descensos, forquilles dures, etc., Bitcoin segueix sent el rei criptogràfic que tothom somia amb posar-se a les mans.

  • L’hashrate de Bitcoin ha arribat als 110EH / s amb milions d’adreces actives, fent transaccions per valor de milers de milions de dòlars EUA cada dia;

Font: https://www.oklink.com/btc Font: https://coinmetrics.io/ Font: https://coinmetrics.io/

  • Ara Bitcoin és legal i sense restriccions a més del 50% dels països del món;

Font: http://coin.dance/poli

  • Els inversors més tradicionals del mercat han començat a negociar Bitcoin. A dia d’avui, l’escala de grisos ja ha adquirit ~ 311.000 BTC, que representen l’1,7% de la circulació global de BTC. Molts gegants de la tecnologia també es plantegen invertir en futurs de Bitcoin, com ara els fons Medallion de Renaissance Technologies.

Font: https://grayscale.co/

Bitcoin és el que Nassim Taleb va anomenar “antifràgil”, que brilla durant la volatilitat i les fluctuacions. La característica única de Bitcoin fa que prosperi en caigudes econòmiques per convertir-se en quelcom millor i més fort.

A mesura que ens apropem a la tercera meitat, molta gent està preocupada per si el preu de la BTC augmentarà a causa de l’esdeveniment i si haurien d’invertir en BTC. Vegem la història a la meitat: a la primera meitat del 28 de novembre de 2012, Bitcoin cotitzava només a 12,3 dòlars; 4 anys després, a la segona meitat, va augmentar a 650,6 dòlars el 9 de juliol de 2016, tot i haver caigut del seu màxim anterior abans de reduir-se a la meitat. Tingueu en compte que actualment ja s’ha extret més del 87% de BTC.

Llavors, què significa això? Pel que fa al sentiment del mercat, el mercat gairebé ha digerit les expectatives abans de reduir-se a la meitat, per tant, és possible que no vegem fluctuacions extremes de preus a prop del moment de reduir-lo a la meitat, però sí que es negocia a la venda..

Després de la reducció a la meitat, la demanda i l’oferta de BTC passaran a un nou estabilitzador i la liquiditat global anirà disminuint gradualment, cosa que afectarà el mercat i farà augmentar el preu de la BTC, normalment en uns 6 mesos després de reduir-se a la meitat si es fa referència a dades anteriors a la meitat.

Quan el món està redefinint la cobertura d’un refugi segur, les criptogràfiques emergents estan en marxa. Bitcoin va néixer després de l’última crisi econòmica i ha desenvolupat una base ecològica estable en els darrers deu anys, amb un valor real d’inversió i escenaris d’aplicació. També aporta opcions de derivats més riques per als comerciants i continuarà atraient capital al mercat criptogràfic. Us suggereixo que seguirem de prop el mercat durant la propera meitat del 2020, ja que passaran més coses fantàstiques.

L’Ethereum infravalorat & La seva contribució al desenvolupament de DeFi

Ethereum és considerat el germà gran després de Bitcoin. Veient les seves dades en cadena, el desenvolupament de l’ecosistema i la comunitat, crec que el valor de l’ETH és greument subestimat pel mercat.

Ethereum va ser el primer a desenvolupar contractes intel·ligents, així com tokens, DApps i DeFi. Són els pioners de les aplicacions en cadena. Segons les dades de Dune Analytics, el nombre de contractes intel·ligents a Ethereum ha arribat a 1.971.632 al març de 2020, amb un augment intermensual del 75% i va batre el màxim rècord de 1.500.000 al novembre de 2018. El nombre mitjà de contractes intel·ligents a la cadena pública va ser de 670.000 el 2019.

Ethereum també ha agrupat els seus recursos en el desenvolupament d’aplicacions DeFi. En teoria, DeFi pot adonar-se de totes les funcions que les finances tradicionals poden oferir a blockchain i recentment ja hem vist empreses alliberant les seves pròpies estables a DeFi amb finalitats de negociació, préstec, derivats i pagament..

Font: https://www.theblockcrypto.com/

El 2019, DeFi es desenvolupava a tota velocitat i havia duplicat el seu creixement a finals d’any fins als 870 milions de dòlars. Va continuar brillant el 2020 i va trencar els 1,2 milions de dòlars americans a principis d’any. Segons les dades de la investigació publicades per Messari, el valor de mercat de la stablecoin d’Ethereum va registrar un creixement del 95,38% fins als 6,25 milions de dòlars i va assumir el 80% del valor comercial diari.

Tot i així, el mercat DeFi ha anat reduint-se des dels escàndols de pirateria i la crisi de liquiditat mundial del març. Actualment s’enfronta a dos problemes:

1. Atacs de pirates informàtics: Ja sigui Uniswap o Lendf.Me, és molt important reforçar el seu codi per lluitar contra els pirates informàtics.

2. Seguretat del sistema: Simil·lars al mercat financer tradicional, diferents institucions també s’entrellacen en els negocis DeFi, cosa que podria provocar una reacció en cadena si una d’elles és atacada. Per tant, l’ecosistema DeFi hauria d’establir un mecanisme de gestió de riscos per fer-hi front.

DeFi és com Bitcoin, tots dos s’enfronten a moltes crisis i reptes en la fase inicial del desenvolupament abans que poguessin ser adoptats àmpliament. A part dels actius en cadena, DeFi ha de plantejar-se maneres de carregar els actius físics en cadena per aconseguir valors d’adopció més grans en el futur..

El desenvolupament d’intercanvis criptogràfics

Han passat deu anys des que va néixer la primera criptografia i el nombre d’intercanvis de criptografia ha anat creixent dia rere dia amb competicions intenses. Crec que els intercanvis es dirigeixen cap a les següents direccions:

1. El mercat continuarà sent liderat per uns quants intercanvis de primer ordre, i els intercanvis de segon i tercer nivell competiran per sobreviure;

2. Els millors intercanvis crearan un ecosistema més fort i millor per integrar serveis integrals per als seus usuaris;

3. Els intercanvis centralitzats continuen sent la norma, amb els DEX que es posen al dia per complementar-se el desenvolupament de l’altre;

4. Des de la perspectiva del mercat global, les principals borses es redefiniran a mesura que aparegui un nou mercat, com els mercats d’Indonèsia i Rússia, on les borses locals representen gairebé el 50% del mercat..

A OKEx, ens dediquem a atendre millor els nostres usuaris existents, així com a expandir-nos a nous mercats per atendre nous clients. Volem ser més globalitzats i, en definitiva, ser el mercat únic de criptografia per als usuaris.

Entenem les diverses necessitats dels usuaris en matèria de comerç criptogràfic i gestió d’actius, per això volem crear un ecosistema i una plataforma que permetin als usuaris navegar pel mercat amb els nostres productes innovadors i millorats. Al mateix temps, continuarem ampliant la nostra presència a nivell mundial per satisfer les necessitats dels nous usuaris, inclosa la localització dels nostres productes per atendre els seus diferents hàbits i necessitats comercials per competir amb els competidors del mercat local..

Construïm junts un món sense fronteres.

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner