[ACTUALITZACIONS EN DIRECTE] OKEx confirma que totes les operacions de la plataforma segura i sense retir de fons de l’usuari funcionen com de costum

ACTUALITZACIÓ: 19 de novembre a les 12:00 pm UTC

OKEx ha anunciat que reprendrem les retirades el 27 de novembre de 2020 o abans.

Abans de tornar a obrir les retirades, el nostre equip realitza estrictes controls de seguretat per tal de reprendre les operacions normals del sistema de cartera calenta i garantir la seguretat dels fons dels nostres usuaris. Llegiu l’anunci complet aquí.

ACTUALITZACIÓ: 17 de novembre a les 14:30 UTC

Informe setmanal

Avui hem publicat el nostre informe setmanal sobre l’activitat comercial OKEx. El volum de negociació de derivats de criptografia OKEx (futurs, permutes i opcions perpetues) va assolir els 64.63 milions de dòlars americans (un 60% d’increment setmanal).

També vam informar que hi havia una entrada de 211 BTC aquesta setmana. Actualment, el saldo de la cartera BTC a OKEx se situa en els 219.704 BTC. Tal com indica l’informe, aquesta setmana no hi ha hagut cap sortida d’actius criptogràfics en cadena d’OKEx aquesta setmana, ja que les retirades continuen suspeses. Els fons dels usuaris es mantenen segurs de forma segura.

Actualització de la forquilla BCH

Hem anunciat avui que la plataforma té previst reprendre la negociació dels contractes de futurs setmanals i quinzenals de BCHUSD i BCHUSDT a les 9:00 del matí UTC del 18 de novembre. Per obtenir més informació sobre els ajustos del nivell de contracte, consulteu l’anunci.

ACTUALITZACIÓ: 16 de novembre a les 15:00 UTC

Actualització de forquilla dura per als comerciants de BCH

La xarxa Bitcoin Cash (BCH) va completar la seva bifurcació ahir, el 15 de novembre. Actualment, hi ha dues cadenes bifurcades, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) i Bitcoin Cash Node (BCHN).

Fent referència als preus comercials de les principals plataformes, podem veure que el preu actual de BCHN és significativament superior al de BCH ABC. Seguint les nostres pautes anunciades anteriorment, això significa que hem adoptat BCHN com a nou BCH. Les fitxes BCH ABC s’enviaran als comptes de finançament dels usuaris amb una proporció 1: 1.

Consulteu l’anunci complet per obtenir més detalls.

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. Tots els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Disculpem sincerament les molèsties als usuaris i estem treballant dur per reprendre la funcionalitat completa de la plataforma. Seguiu consultant aquest article o els nostres canals socials oficials per obtenir més actualitzacions.

ACTUALITZACIÓ: 14 de novembre a les 15:30 UTC

Actualitzacions de forquilla dura per als comerciants BCH

Està previst que la forquilla dura Bitcoin Cash (BCH) tingui lloc demà, 15 de novembre, cap al migdia, UTC.

Per a tots els comerciants de BCH a OKEx, us demanem que us plau no feu cap transferència de BCH durant el període de forquilla per evitar pèrdues d’actius. Aquí podeu trobar més detalls de què podeu esperar durant i després de la bifurcació.

Per a BCHUSD i BCHUSDT futurs i permutes perpetus, avui hem donat a conèixer detalls sobre els ajustos del control de riscos que tindran lloc al voltant de la bifurcació dura BCH. Consulteu l’anunci per obtenir més informació.

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. Tots els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Disculpem sincerament les molèsties als usuaris i estem treballant dur per reprendre la funcionalitat completa de la plataforma. Seguiu consultant aquest article o els nostres canals socials oficials per obtenir més actualitzacions.

ACTUALITZACIÓ: 12 de novembre a les 8:00 UTC

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. Tots els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Disculpem sincerament les molèsties als usuaris i estem treballant dur per reprendre la funcionalitat completa de la plataforma. Continueu consultant aquest article o els nostres canals socials oficials per obtenir informació sobre la situació.

Informe de microestructures del mercat OKEx – octubre de 2020

Les dades de l’activitat de negociació a OKEx al mes d’octubre es troben. Al final del mes passat, OKEx tenia el major interès obert agregat per a futurs BTC en tots els intercanvis, amb 1.100 milions de dòlars. També tenia la OI agregada més alta en futurs ETH, amb 240 milions de dòlars.

A més, malgrat la caiguda dels preus de tokens al món de les finances descentralitzades, el volum de negociació de tokens DeFi es va mantenir estable: només va caure un 2% intermensual.

Per obtenir més informació del nostre informe sobre microestructures d’octubre, podeu llegir el resum complet aquí.

ACTUALITZACIÓ: 9 de novembre a les 13:00 UTC

Retirades

Les retirades d’actius digitals d’OKEx encara s’aturen temporalment. Tots els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Seguirem actualitzant els usuaris sobre la situació de manera oportuna.

Actualitzacions de productes

Avui hem publicat el nostre informe mensual d’octubre a la fitxa de la plataforma d’OKEx, OKB. La capitalització borsària mitjana d’OKB a l’octubre va ser de 1.475 milions de dòlars i el volum total d’operacions del mes va arribar als 2.480 milions de dòlars esterlines. Llegiu l’informe complet per obtenir més informació.

ACTUALITZACIÓ: 6 de novembre a les 14:00 UTC

Podem confirmar que una part relacionada amb OKEx està, tal com estableix la llei, cooperant activament amb una oficina de seguretat pública en una investigació. S’han rebutjat les afirmacions de que l’interessat es troba sota detenció penal.

Hem buscat suport i orientació jurídica i, mitjançant aquest procés, hem establert contactes amb la part interessada.

En aquest moment, malauradament, OKEx no pot revelar més informació, ja que el contingut de la investigació és confidencial.

Ens disculpem per la interrupció de la funcionalitat normal que això ha provocat i actualitzarem immediatament els nostres usuaris amb informació nova sobre l’estat de les retirades.

Tots els fons dels usuaris de la plataforma OKEx continuen sent segurs i no afectats. Des de la suspensió de les retirades el 16 d’octubre, no hi ha hagut cap sortida d’actius des de OKEx des de la suspensió de les retirades. Al mateix temps, podem assegurar als nostres usuaris que es poden retirar el 100% dels seus fons després de reprendre les retirades a OKEx.

ACTUALITZACIÓ: 4 de novembre a les 14:00 UTC

Retirades

Les retirades a OKEx encara s’aturen temporalment. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra màxima prioritat i tots els fons dels usuaris continuen sent segurs i no afectats. Estem treballant dur per reprendre la funcionalitat completa de la plataforma. Consulteu aquest article per obtenir més actualitzacions.

Actualitzacions de productes

Infraestructura pública de blockchain desenvolupada per OKEx OKExChain ha publicat el seu informe de progrés per al mes d’octubre. El testnet OKExChain es va actualitzar a la v0.12.3, que principalment optimitzava el mòdul Swap, fabricant de mercat automatitzat, que afectava la liquiditat de la cadena. Llegiu més sobre els desenvolupaments aquí.

Per als titulars de NEO i Algorand (ALGO) a OKEx, avui hem començat la nostra distribució de bons mensuals. Aquí podeu trobar més detalls sobre com canviar els vostres bons.

ACTUALITZACIÓ: 30 d’octubre a les 12:30 UTC

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. La resta d’operacions de la plataforma que no impliquen retirades continuen en funcionament. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra màxima prioritat i tots els fons dels usuaris continuen sent segurs i no afectats. Estem treballant dur per reprendre la funcionalitat completa de la plataforma. Consulteu aquest article per obtenir més actualitzacions.

Altres actualitzacions

Hem introduït un sistema per premiar els nostres clients fidels amb comissions comercials més baixes. Llegiu l’anunci complet per obtenir més informació sobre com rebre tarifes més baixes fins a 30 dies després de reprendre les retirades a OKEx, a més d’altres avantatges.

ACTUALITZACIÓ: 29 d’octubre a les 17:30 UTC

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra màxima prioritat i tots els fons dels usuaris romanen segurs i no afectats. Estem treballant de valent per reprendre les retirades el més aviat possible. Consulteu aquest article per obtenir més actualitzacions.

Altres actualitzacions de productes

Per als usuaris de préstecs C2C: OKEx va decidir augmentar la data de suspensió de BCH com a garantia 3:00 am UTC el 8 de novembre a 9:00 am UTC el 29 d’octubre. Tingueu en compte que els usuaris que tinguin prestats USDT amb BCH com a garantia hauran de tornar els seus préstecs abans 3:00 am UTC el 14 de novembre, que és quan es produirà una devolució obligatòria.

ACTUALITZACIÓ: 28 d’octubre a les 13:00 UTC

Retirades

Les retirades d’OKEx encara s’aturen temporalment. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra màxima prioritat i tots els fons dels usuaris romanen segurs i no afectats. Estem treballant de valent per reprendre les retirades el més aviat possible. Consulteu aquest article per obtenir més actualitzacions.

Altres actualitzacions de productes

Avui, OKEx ha anunciat que donarà suport a la dura bifurcació prevista de la xarxa Bitcoin Cash (BCH) el 15 de novembre. Actualment hi ha dues propostes de bifurcacions competents, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) i Bitcoin Cash Node (BCHN). Si la bifurcació dura té èxit, els usuaris que tinguin BCH a OKEx abans de la bifurcació rebran dos actius nous: BCH ABC i BCHN.

Per obtenir més informació sobre la forquilla dura prevista i com afectarà la negociació a OKEx, feu clic aquí.

ACTUALITZACIÓ: 27 d’octubre a les 13:00 UTC

Les retirades a OKEx encara s’aturen temporalment. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra màxima prioritat i tots els fons dels usuaris romanen segurs i no afectats. Estem treballant perquè la plataforma torni a la plena funcionalitat. Consulteu aquest article per obtenir més actualitzacions.

ACTUALITZACIÓ: 26 d’octubre a les 11:30 UTC

Una actualització del sistema WebSocket és programat per demà, 27 d’octubre a les 8:30 am UTC (afecta els comerciants d’API i altres parts que utilitzen l’API OKEx).

Les retirades a OKEx encara estan en pausa. La seguretat dels fons dels usuaris és la nostra principal prioritat. Tots els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Estem fent tot el possible perquè la plataforma torni a la plena funcionalitat.

ACTUALITZACIÓ: 23 d’octubre a les 14:00 UTC

En aquest moment, les retirades d’OKEx continuen en pausa. Tots els productes OKEx estan en funcionament, excepte aquells que impliquen directament retirades, és a dir, la passarel·la Crypto fiat i el token DeFi produeixen agricultura a OKEx Earn, que també es van suspendre temporalment el 16 d’octubre..

Estem treballant les 24 hores del dia per tornar al negoci com sempre. Els fons dels usuaris romanen segurs i no es veuen afectats. Volem donar un enorme agraïment a la comunitat OKEx per la vostra paciència inquebrantable. Torneu a consultar aquí per obtenir actualitzacions.

ACTUALITZACIÓ: 22 d’octubre a les 15:15 UTC

Totes les funcions d’OKEx estan en marxa, excepte aquelles que impliquen retirades. Els fons dels usuaris són segurs. Agraïm sincerament la vostra paciència i estem treballant de valent per reprendre les retirades. Consulteu aquest article per a futures actualitzacions.

ACTUALITZACIÓ: 21 d’octubre de 2020 a les 2:00 am UTC

Represa del P2P Trading i Buy Crypto

La plataforma OKEx P2P es reprendrà el comerç el 21 d’octubre, a les 12:00 pm UTC per als parells fiat CNY, INR i VND, i la porta d’entrada fiat Buy Crypto també es reactivarà al mateix temps.

Tingueu en compte que les retirades de criptomonedes encara estan suspeses temporalment. Per la vostra seguretat, eviteu el comerç fora de garantia, ja que corre el risc d’estafes i / o disputes sense cap protecció. Com sempre, practiqueu una gestió de riscos adequada quan opereu i seguiu només els nostres canals de comunicació oficials per obtenir les darreres actualitzacions.

Li agraïm la seva paciència i suport continuats.

A partir de les 3:00 a.m. UTC d’avui, 16 d’octubre, OKEx ha suspès temporalment les retirades d’actius digitals. * Ens agradaria assegurar als usuaris que la seguretat dels fons a OKEx no s’ha vist afectada. A més, totes les altres operacions a OKEx que no impliquen retirades funcionen amb normalitat.

Pel que fa a reclamacions avui a Twitter que s’havien retirat fons d’OKEx a una bossa de competidors, l’equip de cartera d’OKEx ha confirmat que les adreces de cartera d’origen en aquestes transaccions no pertanyen a OKEx.

L’economista en cap de la gran empresa d’analítica de cadenes de blocs Chainalysis també confirmat avui en un tuit que les transaccions en qüestió havien estat "mal etiquetat" i de fet no eren d’OKEx.

Sincerament, demanem disculpes per les molèsties que puguin haver causat als nostres usuaris. Mantindrem els usuaris publicats tan aviat com tinguem més informació; consulteu Twitter oficial d’OKEx per a les darreres actualitzacions. Per descomptat, reprendrem les retirades d’actius digitals tan bon punt hàgim determinat que s’han complert tots els requisits de seguretat.

Agraïm i valorem el vostre suport i confiança continuats i continuarem oferint productes, serveis i assistència tècnica de primera classe als nostres clients.

* Segons el canvi de servei 8.1 i la interrupció dels termes del servei, OKEx pot canviar el servei i / o també pot interrompre, suspendre o finalitzar el servei en qualsevol moment amb o sense previ avís.

Contacte amb els mitjans

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner