Actualització setmanal OKEx: 8 de febrer – 14 de febrer

Aquí teniu tot el que no us heu de perdre d’OKEx aquesta setmana

OKChain testnet & S’ha llançat OKExDex

La nostra pròpia cadena de blocs, OKChain & Acabem de llançar OKExDex, l’intercanvi descentralitzat. OKT serà el testimoni natiu d’OKChain, el 100% del bloc de gènesi es maparà als titulars d’OKB.

Es convida a tots els usuaris a experimentar el poder d’OKChain. Els usuaris participants també poden rebre una moneda OKT testnet gratuïta!

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA amb Jay Hao

Hem realitzat una sessió AMA perquè tothom pugui preguntar sobre OKChain, OKDEX i molt més. En cas que no l’hagueu perdut, consulteu l’enllaç següent per llegir les respostes a totes les preguntes sorprenents.

Detalls: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

Detalls de venda del testimoni OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO)

Ens complau anunciar que HyperDAO (HDAO) serà el projecte de la nostra desena venda de token a OKEx Jumpstart i que es llançarà el 25 de febrer de 2020 (UTC). La sessió d’assignació exclusiva d’OKBelievers s’obrirà a les 04:00 (UTC) i la sessió d’assignació de privilegis d’OKTraders s’obrirà a les 05:00 (UTC).

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = okexjumpstart-welcoming- @ hdao_officia

RavenCoin (RVN) ja està disponible

Ens complau anunciar que ara RavenCoin (RVN) apareix a OKEx. RVN és un protocol basat en una bifurcació de codi de Bitcoin, construït específicament per facilitar l’emissió i la gestió senzilles d’actius basats en cadenes de blocs negociables.

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – Dipòsit de regals RVN amb bonificació de noves inscripcions

Per celebrar el llistat de Ravencoin, hem preparat un dipòsit & nous bons exclusius per a subscripcions per a tots vosaltres. Els usuaris amb un ingrés net superior a 1.500 RVN tenen dret a unir-se a la promoció.

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = nou-llistat-doble-bonificació-per-celebrar

Supressió de parells comercials: vuitè lot

Seguim constantment el rendiment dels projectes enumerats. I alguns projectes es retiraran a les 06:00 del 18 de febrer (UTC) perquè no compleixen els nostres criteris de llista. Les retirades dels actius afectats es tancaran a partir de les 06:00 1 de març (UTC).

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = anunci-seguim-constantment-el

Ajust de futures i regles de límit de preus de permuta perpetua

Per protegir millor l’interès dels usuaris & millorar el control de gestió de riscos, ajustarem les regles de límit de preus per a futurs & operacions de permutació perpètues.

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = anunci-per-protegir-millor-els-usuaris

Oferta de temps limitat de la piscina OKEx: aposta IOST per a doble rendiment

Per donar suport a la comunitat IOST, llançarem la promoció “Stake IOST Double Yield”. Un sol usuari pot gaudir d’un rendiment doble per a una quantitat màxima d’aposta de 6 milions de IOST.

Detalls: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = okexpool-good-news! -were-bring-dou

OKEx & MakerDAO AMA

Introduir l’associació ecosistèmica entre nosaltres & MakerDAO & tarifa DSR exclusiva a OKExPool, organitzarem un AMA amb el seu líder Chao Pan al nostre el 14 de febrer, a les 10 del matí (UTC). Envieu les vostres preguntes a l’enllaç següent i tingueu l’oportunitat de guanyar 20 DAI!

Detalls:

Ravencoin AMA

Tens preguntes sobre la propera llista RavenCoin? El 18 de febrer, a les 10 del matí (UTC), organitzarem una AMA amb el seu principal desenvolupador de Ravencoin, Tron Black. Podeu guanyar 5 USDT resumint les vostres preguntes aquí:

Associació OKEx X Gunbot: gaudiu del 50% de descompte

Cansat de gestionar el comerç criptogràfic tot sol? Proveu el comerç automàtic amb el nostre nou soci, Gunbot, que actualment ofereix un descompte del 50% per als nous usuaris de Gunbot d’OKEx.

Detalls: Lloc web oficial de Gunbot i Fòrum de la comunitat Gunthy

OKEx Jumpstart: HyperDAO $ HDAO Quiz

Hem actualitzat les regles de Jumpstart. Completa un qüestionari http://bit.ly/2SlsYNc per assegurar-vos que esteu preparat per a la venda i tindreu l’oportunitat de guanyar 5 USDK!

Detalls:

Concurs OKEx HyperDAO post-AMA

Tens preguntes sobre la nostra desena venda de fitxes, HyperDAO? Organitzarem diverses rondes d’AMA amb el seu cofundador i cap d’estratègia, Jayden Wei, & Co-fundador i cap d’operacions, Ryan Ang, al nostre oficial & aviat s’associarà a grups de Telegram. Mentrestant, no perdis l’oportunitat d’unir-te al concurs post-AMA per guanyar 5 USDK!

Enllaç de prova:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Regals de Sant Valentí

Escampa una mica d’amor i mostra el teu agraïment als teus éssers estimats! Amb qui passeu el dia de Sant Valentí? Mostra la teva cita i la teva història d’amor única a l’enllaç abans de guanyar 10 USDK!

Uniu-vos aquí:

Esdeveniment passat:

Veu: l’esdeveniment principal d’EOS (13 de febrer)

Alina Yao, cap del grup OKEx Pool, ha estat l’amfitrió de l’esdeveniment de debut EOS de Voice 2020. Gràcies per acompanyar-nos juntament amb molts líders de la indústria EOS!

L’estat de la mineria de Bitcoin & Gaming on Lightning (11 de febrer)

Ahir ens ho vam passar molt bé, on Quentin Issele va compartir la nostra nova gamma de productes a l’esdeveniment de xarxa Coinscrum. Estigueu atents a veure en quin esdeveniment participarà el proper equip financer!

Esdeveniments:

Blockchain Economy (del 21 al 22 de febrer)

OKEx Financial Team està encantat de conèixer-vos a Istanbul, Turquia. Vine a conèixer Lennix Lai, Phil Glover & Quentin Issele la setmana que ve a Blockchain Economy!

Responeu aquí:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = event-okex-financial-team-is-emocionat-a

Els intercanvis de la conferència (del 5 al 6 de març)

Participarem a l’esdeveniment d’intercanvi de conferències. Vine a conèixer Phil Glover- AVP, Financial Markets el 5 de març a Amsterdam!

Responeu aquí: Crypto exchange conference Amsterdam: els intercanvis de conferències

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner