Un mes en revisió: desembre de 2019

Tot i que el desembre va destacar diversos aspectes relatius als valors digitals, destaca una proposta recent presentada per la SEC. L’organisme regulador ha reconegut la necessitat de redefinir / modernitzar la definició d’allò que constitueix un inversor acreditat i s’ha proposat precisament fer-ho. Més enllà d’aquests possibles canvis, vam veure una onada d’activitats, en què participaven empreses japoneses, cada vegada més implicades en el sector.

Aquesta edició de ‘The Digital’ analitza cadascun d’aquests desenvolupaments, a més de destacar alguns articles clau proporcionats per Securities.io durant aquest darrer mes.

Agents de transferència

Una de les diverses designacions necessàries per al funcionament del sector de valors digitals és un agent de transferències. Tant si actua com a intermediari, emetent certificats o tractant certificats perduts, el seu paper és important. Al desembre, diverses empreses van intentar aconseguir aquesta designació.

La filial de TokenSoft, DTAC LLC, busca “unir-se al partit” com a agent de transferències

Vertalo rep la carta d’eficàcia de la SEC

Augment de capital

Mentre continuen avançant, Ripple va anunciar durant el desembre que han aconseguit una valoració de 10.000 milions de dòlars. Això va ser possible gràcies a la exitosa sèrie C de 200 milions de dòlars, encapçalada per Tetragon, SBI Holdings i Route 66 Ventures..

Aquest anunci es va produir en un moment en què Ripple encara s’ocupava activament de batalles legals entorn de la suposada venda il·legal de valors. És evident que aquest esdeveniment no ha influït en les creences d’altres persones sobre l’empresa, tal com es fa evident amb la seva valoració esmentada.

Ripple aconsegueix una valoració de 10 mil milions de dòlars després de la sèrie C de 200 milions de dòlars

Expansió japonesa 

El novembre va augmentar els nivells d’activitat japonesa i el desembre va servir per continuar aquesta tendència. Totes dues, inversions i adquisicions clau, amb seu al Japó, van cridar l’atenció específicament.

Huobi Japan assegura 4,6 milions de dòlars a Tokai Tokyo

Securitize augmenta els lligams al Japó mitjançant la primera adquisició


A les notícies

Una perspectiva global

Amb finals de desembre, no només final de l’any, sinó també la dècada, vam pensar que era un moment perfecte per mesurar el sentiment de la indústria. Els articles següents representen una sèrie curta en què proporcionàvem un qüestionari als consellers delegats d’empreses del món.

Mitjançant aquestes idees, és evident que, tot i que hi ha feina a fer, hi ha una gran positivitat amb una perspectiva de dos i cinc anys, independentment de la ubicació.

Julian Kwan, conseller delegat d’InvestaX, i un dels participants d’aquesta sèrie, va resumir les seves expectatives per al sector en els propers anys.

“En dos anys moltes institucions hauran emès la seva primera seguretat digital, d’aquí a cinc anys ja no hi haurà cap nova empresa creada en format paper i totes les ofertes de seguretat seran digitals a mesura que els governs intel·ligents migren la creació de l’empresa i la gestió a llibres comptables distribuïts. necessita qualsevol paper “.

Àsia: InvestaX

Àfrica – MERJ

Europa – Fintelum

Amèrica del Nord – Vertalo

Regne Unit – Smartlands

Entrevistes

Derek Schloss, director d’Estratègia per a l’Acadèmia de Token de Seguretat

Després d’una contribució recent de Derek a la nostra sèrie “Líders del pensament”, vam pensar que era prudent aprendre més sobre ell i sobre Security Token Academy. Aquesta discussió fa això, a més de tocar les subtileses que hi ha darrere de les diverses formes de finançament col·lectiu. Llegeix més

Oliver Siah, conseller delegat de Fraxtor Capital

En aquesta entrevista exclusiva, coneixem no només Fraxtor i les propietats immobiliàries, sinó el mateix Oliver. Des d’actuar com a experimentat oficial de la Força Aèria de Singapur fins a invertir en béns immobles, Oliver posseïa un bagatge únic i divers, que segur contribuirà a l’èxit de Fraxtor. Llegeix més

Christian Platzer, soci director de Black Manta Capital

Des de la racionalitat que hi ha darrere del nom de Black Manta, fins a les seves relacions amb diverses entitats europees, aquesta entrevista posa de manifest tot això. Mireu-ho per obtenir més informació sobre aquesta jove empresa. Llegeix més

Educació

Sota escrutini: Com passar la diligència deguda com a projecte Blockchain

La nostra darrera entrada a la nostra sèrie “Líders del pensament”, Gene Deyev, que reconeix el col·laborador, explica el que implica la diligència deguda. Per consideracions legals, tècniques i empresarials, el procés pot ser més profund del que molts es donen compte. Llegiu aquí

Al voltant del web

SEC proposa actualitzar la definició d’inversor acreditat per augmentar l’accés a les inversions – Comissió de valors i borses

Amb el desenvolupament continu de tecnologies de nova generació, molts han demanat una actualització de les definicions antigues de la indústria; una actualització que reflecteixi millor els mercats actuals i els seus participants.

Aquesta convocatòria es va escoltar, ja que la SEC va anunciar una proposta que canviaria molt el que considerem un inversor acreditat. En fer-ho, els títols digitals aviat podran veure com un nou grup d’inversors tindrà accés al sector.  Llegeix més

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map