Targetes de dèbit a Crypto d’inundació amb ofertes de Coinbase, Paxful, etc.

A mesura que les criptomonedes continuen creixent en popularitat, veiem una pujada molt necessària a les empreses que volen donar servei al sector. Tot i que les criptomonedes ofereixen moltes funcions diferents, hi ha una implementació que sempre estarà al capdavant: la despesa dels comerciants. Això significa proporcionar al públic en general la possibilitat de donar suport als seus hàbits de despesa diària amb l’ús de criptomonedes.

El dia que un client pugui utilitzar les seves participacions en criptomoneda en una benzinera, que no sigui diferent d’una targeta de dèbit, serà un dia important per al sector. Afortunadament, és un dia que arribarà aviat.

Targetes de dèbit criptogràfiques

Una targeta de dèbit criptogràfica és exactament el que el seu nom implica: una targeta de dèbit que permet a l’usuari realitzar compres diàries amb les seves participacions en criptomoneda. Per aconseguir-ho, les empreses normalment es veuen obligades a associar-se amb processadors de pagaments existents, aprofitant la infraestructura existent. Per a la majoria de les targetes de dèbit criptogràfiques anunciades fins ara, Visa s’ha convertit en aquest soci escollit.

Expectativa temperada

Si la idea d’una targeta de dèbit criptogràfica sona com un gran pas endavant, calma les teves expectatives. Tot i que el llançament d’aquestes cartes demostra, de fet, un impuls endavant a la criptografia, la majoria no funcionaran com s’esperava.

Tot i que els titulars de la targeta podran aprofitar les seves participacions en criptomonedes per finançar una compra, els comerciants no acceptaran criptomonedes. Més aviat, aquestes associacions amb Visa veuran com el processador de pagaments converteix criptomonedes a FIAT en el punt de venda del comerciant..

Idealment, com que els comerciants veuen cada vegada més clients que paguen per aquests mitjans i es fan més còmodes amb els actius digitals, un dia donaran suport a una integració completa.

Pròximes Ofertes

Ara que hem establert què és una targeta de dèbit criptogràfica i alguns dels avantatges i desavantatges associats, quan podem esperar a utilitzar-los?

Des de fa molts anys, diverses empreses han fet tot el possible per desenvolupar aquesta targeta. La majoria dels pioners darrere de la idea, però, es van veure obstaculitzats per la normativa i la immaduresa del mercat. Això, però, ha canviat el 2020, ja que diverses empreses de gran perfil han anunciat el llançament imminent de les seves pròpies iteracions. Es preveu que cadascuna de les cartes següents es llanci durant els propers mesos, als Estats Units i a diversos països del món.

Coinbase

Com a un dels noms més grans associats a la criptografia, qualsevol oferta de Coinbase és molt esperada. Per a la seva incursió en targetes de dèbit basades en criptografia, Coinbase ha anunciat “Targeta Coinbase’. La targeta, que està disponible fora dels Estats Units des de fa un temps, aviat farà la seva primera aparició aparença dins de les fronteres dels Estats Units.

Coinbase ha fet un pas més enllà de donar suport a la despesa criptogràfica. Ha anunciat que la seva targeta també oferirà funcions de recompensa, cosa que proporcionarà als seus usuaris un 4% de devolució a Steller o un 1% de devolució a Bitcoin.


Paxful

Aquesta és la més recent va anunciar targeta de dèbit criptogràfica que apareix avui aquí. La targeta, que va ser possible gràcies a una col·laboració entre Paxful i Ternio, es va desenvolupar amb l’objectiu de “bancar el no bancari”. Paxful assenyala específicament les dades recopilades pel Banc Mundial (que indica que 1.700 milions d’humans a tot el món no són bancaris) com el seu motiu darrere de l’esforç.

Daneil Gouldman, conseller delegat de Ternio, afirma: “Paxful és el millor mercat de peer to peer bitcoin de la seva classe, de manera que estem encantats de poder proporcionar als seus clients accés a la plataforma BlockCard … Serà divertit aparellar-los tots dels punts forts de Paxful amb la capacitat global de targeta de dèbit i compte bancari de Blockcard. Ternio es compromet a proporcionar interoperabilitat entre criptomonedes i el sistema bancari tradicional “.

BlockFi

Tot i que les ofertes anteriors comparteixen diverses similituds, L’oferta de BlockFi difereix lleugerament. En lloc de permetre que un client faci compres amb criptomonedes, s’ha associat amb Visa per desenvolupar una de les primeres targetes de recompensa de criptomonedes..

Això vol dir que quan realitzi compres de dèbit típiques, el titular de la targeta podrà rebre criptomonedes admeses, de manera similar a com rebrien punts de fidelització, com ara milles aèries o “devolució de diners en efectiu”..

La despesa real encara es beneficiarà dels saldos dels titulars de la targeta de monedes FIAT. Amb altres ofertes que ofereixen la possibilitat de rebre recompenses criptogràfiques, a més de gastar, hauria de ser interessant veure si l’estructuració de la targeta de BlockFi canvia en el moment del llançament.

El veredicte encara està fora

Els exemples de targetes de dèbit criptogràfiques només són alguns dels molts previstos. Encara que s’ha publicat molt poc, encara es troba el veredicte sobre si aquestes cartes tindran èxit. Els clients només estan interessats en les targetes de recompensa? Una combinació de tots dos? O no els interessa gens?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map