Stratis llançarà la nova cadena de blocs i token ‘STRAX’, amb un enfocament cada vegada més gran a DeFi

A mesura que s’enfonsen casos d’ús de blockchain, com ara valors digitals, plataformes de préstec i molt més, les empreses troben la necessitat d’una major flexibilitat en les seves blockchains.  Stratis, una popular empresa dedicada a l’empresa ‘Blockchain as a Service (BaaS)’, ho ha reconegut i just va anunciar STRAX.

STRAX

La cadena de blocs Stratis de sortida i els seus tokens STRAT associats se substituiran per la cadena de blocs STRAX i els tokens STRAX.

Stratis assenyala diverses raons que van fer necessària aquesta actualització / pivot, principal de les quals és l’adopció d’empreses. L’empresa no va picar paraules quan va descriure on es podria produir aquesta adopció. Afirma Stratis,

“Creiem que la nostra plataforma proporciona una plataforma fantàstica per al desenvolupament i el desplegament de contractes intel·ligents basats en DeFi”

Per tal que STRAX realitzi el seu potencial, Stratis ha reunit un equip encarregat específicament de crear una biblioteca d’aplicacions DeFi.

Inclòs en aquest pivot cap a DeFi, hi ha el suport continuat de Stratis per a esdeveniments de generació de capital, com ara les ofertes de seguretat digital, suport presentat en el recent llançament de la seva plataforma STO el juliol de 2020.

Altres actualitzacions clau que ofereix STRAX inclouen, entre d’altres, entre d’altres,

 • Interoperabilitat Ethereum
 • Estacades en fred
 • Oracles
 • Seg-Wit
 • Temps de bloqueig i recompenses de bloc renovats

Per obtenir més informació sobre aquesta pròxima cadena de blocs i com funcionarà, assegureu-vos de llegir la recent introducció a STRAX realitzada per Stratis., AQUÍ.  L’equip indica que aviat es publicarà un full de ruta actualitzat.

Casos d’ús del testimoni

Diferents cadenes de blocs utilitzen fitxes natives de maneres diverses. Alguns es poden preguntar quin propòsit serviran els tokens STRAX recentment proposats en aquesta propera cadena de blocs. Stratis ha proporcionat els casos d’ús següents com a exemples d’aquests.

 • Per rebre un testimoni en una cadena lateral que es pot utilitzar per executar contractes intel·ligents
 • Com a garantia per operar masternodes a través de la plataforma Stratis, la qual cosa pot fer que els subscriptors rebin tarifes
 • Per comprar cadenes laterals privades personalitzables, connectades a la cadena de blocs Stratis
 • Aquests poden ser utilitzats pel subscriptor per executar la seva pròpia oferta inicial de monedes d’oferta de fitxes de seguretat
 • Subscrit a ICO i STO gestionats per determinats tercers mitjançant la plataforma Stratis
 • Pagueu per diversos béns i serveis mitjançant un petit nombre de processadors de pagaments de tercers
 • A partir de la informació proporcionada, semblaria que els tokens STRAX guanyarien pes i serviran diversos propòsits en la propera cadena de blocs.

  Estat: pendent

  Cal tenir en compte que, tot i que les notícies de STRAX són intrigants, el llançament d’aquesta cadena de blocs en la seva forma actual no està donat. Per tal que es produeixi el llançament, la comunitat Stratis ha de votar i acordar determinats canvis proposats. Més concretament, cal una votació sobre si la comunitat Stratis està bé o no amb l’augment de l’oferta de fitxes. Un augment que suposaria la creació de 25.000.000 de fitxes addicionals que s’utilitzaran per al desenvolupament de plataformes.

  S’espera que la comunitat Stratis votarà a favor d’aquest canvi.

  Cadenes especialitzades

  La creació d’una cadena de blocs nova i més flexible, més adequada a l’augment dels valors digitals i DeFi, no és una idea exclusiva de Stratis. Tot i que l’anunci més recent de la companyia conté alguns enfocaments únics, els següents són exemples d’altres empreses que també han llançat cadenes de blocs de “nova aparença”.

  Polymesh de Polymath

  Com a empresa sinònima de valors digitals, Polymath va assenyalar ràpidament que era necessària una cadena de blocs, creada específicament per donar servei a aquest sector. Com a resultat, Polymath va desenvolupar ‘Polymesh’ i es troba en les primeres etapes del seu llançament..

  Prèviament, hem analitzat diverses coses el que implicarà aquesta cadena de blocs, amb una visió general de l’oferta que es troba AQUÍ.

  Símbol per o% 09NEM

  NEM ha estat un pilar fonamental en el món de la cadena de blocs des de fa anys. Això es deu en part a la capacitat de l’empresa d’adaptar-se i pivotar entorn dels obstacles i els desenvolupaments de la indústria. Igual que Stratis i Polymath, l’equip darrere de NEM ha assenyalat la necessitat d’una cadena de blocs dissenyada a mida, que aporti més flexibilitat i suport als valors digitals. Aquesta cadena de blocs es coneix com a símbol i s’espera que es llanci en els propers mesos.

  Recentment hem completat una entrevista exclusiva AQUÍ, amb Dave Hogson, CIO del grup NEM, on es va debatre sobre la trajectòria de Symbol i NEM.

  Resposta del mercat

  Si una cosa s’ha deixat clara durant els darrers mesos, és que qualsevol cosa relacionada amb DeFi cridarà molta atenció. Molt sovint, això ha provocat pujades ràpides en els preus, ja siguin garantits o no.

  Aquesta pujada de preus habitualment no es va escapar de Stratis, ja que la companyia ha vist com els seus tokens STRAT existents passaven d’uns 0,36 USD a 0,56 USD en les 48 hores anteriors al moment d’escriure..

  Fa aproximadament un mes, quan NEM va anunciar les dates de participació per rebre tokens Symbol, la companyia va veure una pujada similar en els preus de tokens a la que està experimentant Stratis actualment. En aquell moment, les fitxes XEM van passar d’uns 0,09 USD a 0,16 USD en un lapse de 72 hores.

  Stratis

  Fundada el 2016, Stratis té la seu central al Regne Unit. Sobretot, Stratis s’esforça per desenvolupar solucions basades en blockchain per a empreses, amb l’objectiu de fer que la tecnologia sigui “senzilla”..

  Actualment, el director general Chris Trew supervisa les operacions de l’empresa.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Our Socials
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner