Robinhood anuncia dipòsits / retirades de criptografia quan el CEO es prepara per parlar a l’audiència del Congrés a GameStop

Avui és un gran dia per a Robinhood, la popular plataforma comercial. L’empresa, que s’ha trobat sota foc durant les últimes setmanes a causa de la debacle de GameStop, ho ha fet va anunciar que començarà a donar suport als dipòsits / retirades de criptomonedes. A més, el conseller delegat de la companyia, Vlad Tenev, parlarà en una audiència al Congrés sobre l’esmentada situació de GameStop.

Robinhood Activació de dipòsits i retirades

Durant l’últim any, s’ha produït un gran soroll per l’entrada de les empreses a actius digitals com PayPal, WealthSimple, Robinhood i molt més. Tot i que cert nivell d’excitació es garantia / està garantit, cadascun d’aquests exemples es va veure afectat per un problema important de les seves ofertes: els sistemes de llaç tancat.

Pel que fa al comerç d’actius digitals, un sistema de bucle tancat permet als usuaris comprar i vendre actius admesos. Tanmateix, no permet als usuaris dipositar o retirar aquests actius. Aquesta limitació permet que les plataformes vigilin més de prop qui està realment negociant i redueix la complexitat del servei.

Naturalment, com la majoria dels interessats en actius digitals mantenen la mentalitat “no les vostres claus, ni la vostra moneda”, la idea d’un sistema de llaç tancat perd la seva brillantor, ja que els inversors mai no controlen les seves participacions. Tot i això, està a punt de canviar per als usuaris de Robinhood, ja que la companyia ha anunciat que ara donarà suport tant als dipòsits com a les retirades d’actius digitals que es trobin a la seva plataforma..

La mesura es produeix en un moment en què el sentiment públic al voltant de Robinhood ha tingut un gran èxit. Aquest moviment pot ser una mica una “branca d’olivera” per a aquells que menyspreuen les seves accions durant les darreres setmanes al voltant del fracàs de GameStop.

El que hauria de ser interessant és veure si els competidors de Robinhood adopten canvis similars en les properes setmanes / mesos.

Suspensions de negociació

Més enllà d’ampliar la funcionalitat de la seva plataforma, Robinhood veu al seu conseller delegat, Vlad Tenev, preparar-se per a un discurs avui en una audiència del Congrés. Aquesta audiència es va reunir en un intent d’analitzar els esdeveniments que van conduir al drama GameStop àmpliament publicitat, les accions dels implicats i què es pot fer per evitar que es repeteixin..

En aquest discurs, s’espera que Tenev emfatitzi la necessitat de noves regulacions que reflecteixin un món digital. En particular, s’espera que Tenev debatrà sobre un requisit imposat per la SEC per a Període de liquidació de 2 dies.  La companyia ha indicat que és degut a aquesta norma que va aturar la negociació, no a causa de la connivència amb els fons de cobertura afectats per les condicions del mercat.

“Vull ser clar des del principi: qualsevol afirmació que Robinhood actués per ajudar a cobrir fons o altres interessos especials en detriment dels nostres clients és una retòrica absolutament falsa i que distorsiona el mercat. Els nostres clients són la nostra màxima prioritat, especialment els milions de petits inversors que utilitzen la nostra plataforma cada dia per invertir pel seu futur … El que vam experimentar el mes passat va ser extraordinari i els límits comercials que vam establir a GameStop i altres accions eren necessaris per permetre’ls continuem complint els requisits de dipòsit del centre de compensació que paguem per donar suport a la negociació de clients a la nostra plataforma “.

Com que la missió principal de la SEC és protegir els inversors i garantir mercats justos, Tenev espera que l’organisme regulador prengui una mirada sincera als temps de liquidació. Ell punts destacats el fet que el sistema, tal com està actualment, posa en risc l’onada massiva de nous inversors que utilitzen plataformes com Robinhood.

“El període existent de dos dies per liquidar operacions exposa els inversors i la indústria a riscos innecessaris i està a punt per al canvi. Cada dia, els corredors de compensació com Robinhood Securities han de complir els requisits de dipòsit imposats per les cambres de compensació per donar suport a les operacions de clients entre la data de negociació i la data de liquidació de les operacions. Els inversors es queden a l’espera que les seves operacions s’esborrin i els corredors de compensació tinguin el seu efectiu propietari tancat, fins que la liquidació sigui l’últim dia després de l’operació. Els requisits de dipòsit de les cases de compensació estan dissenyats per mitigar el risc, però l’activitat del mercat salvatge de la setmana passada va demostrar que aquests requisits, juntament amb un cicle de liquidació innecessàriament llarg, poden tenir conseqüències no desitjades que introdueixen nous riscos “.

Una solució existent?


A títols.io, creiem en el futur dels títols digitals. Els requisits de liquidació que van fer que Robinhood aturés el comerç és una de les moltes raons per les quals es manté aquesta creença. Mitjançant la utilització de valors digitals, s’elimina la necessitat de diversos intermediaris a l’hora de negociar aquests actius, i es liquiden les operacions en temps real..

Securitzar el president, Jamie Finn, recentment escrita una peça breu que posa de manifest la capacitat dels valors digitals per resoldre els problemes esmentats.

“Eliminar la necessitat d’un centre d’intercanvi centralitzat, com el Depositary Trust & Clearing Corporation (DTCC), que processa gairebé 1,7 bilions de dòlars de transaccions de valors cada dia, és el nucli central de la qüestió i hauria de ser una part clau d’aquest debat entre els reguladors i els participants de l’estructura del mercat i les parts interessades. A través de les fitxes de seguretat habilitades per blockchain, ja estem creant un mercat que aprofita els avantatges únics de les cadenes de blocs descentralitzades per als mercats privats i això hauria de representar el futur dels mercats públics … eliminar els intermediaris innecessaris i arrelats hauria de ser un focus clau en aquest moment i és un objectiu assolible a llarg termini “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map