MicroStrategy aprofundirà en Bitcoin amb una inversió addicional de 550 milions de dòlars

Hi ha innombrables fidels a Bitcoin a tot el món. Molt pocs, si n’hi ha, han demostrat aquesta creença més que el director general de MicroStrategy, Michael Saylor. Això es va subratllar encara més amb la recent de la companyia anunci que vol comprar un altre valor digital de 550 milions de dòlars.

Augment de 550 milions de dòlars

Per fer aquesta compra, MicroStrategy ho ha fet indicat que espera recaptar el capital necessari a través de la venda de ‘notes senior convertibles’. Estats de MicroStrategy,

“Els bitllets seran obligacions superiors no garantides de MicroStrategy i tindran interessos a un tipus del 0,750% anual, a pagar semestralment endarrerits el 15 de juny i el 15 de desembre de cada any, a partir del 15 de juny de 2021. vencerà el 15 de desembre de 2025, tret que es comprin, canvien o es converteixin prèviament … Les notes seran convertibles en efectiu, accions de les accions ordinàries de classe A de MicroStrategy o una combinació d’efectiu i accions de les accions ordinàries de classe A de MicroStrategy, a les eleccions de MicroStrategy.

Tot i la mida d’aquest augment, MicroStrategy té la intenció de centrar-se únicament en augmentar la seva exposició a Bitcoin, reforçant la seva reserva de tresoreria amb l’actiu digital resistent a la inflació..

“MicroStrategy té la intenció d’invertir el producte net de la venda de bitllets en bitcoins”,

Exposició existent

Com s’ha indicat anteriorment, la decisió d’aportar capital amb l’objectiu de comprar Bitcoin no és la primera incursió en actius digitals per a MicroStrategy. Fa aproximadament dos mesos, la companyia va fer onades amb la seva primera compra de 21.454 BTC. No satisfeta amb aquestes participacions, la companyia va duplicar la seva inversió, comprant 16.796 BTC addicionals poc després.

Tot i que encara no hi ha indicis sobre quina empresa MicroStrategy s’associarà per fer la compra real de Bitcoin, Coinbase va facilitar cadascuna de les compres anteriors de la companyia.

Temps perfecte?

Justificant aquests moviments, les compres (que equivalien a aproximadament 425 milions de dòlars en el moment de la compra) han crescut significativament en valor des de llavors. Es creu que aquests rendiments massius equivalen a aproximadament 250 milions de dòlars en aquest moment. Un retorn sorprenent en poc temps.

Tot i el retorn massiu generat en la primera fase d’aquesta inversió, les últimes notícies sobre la intenció de la companyia de recaptar 550 milions de dòlars addicionals per comprar més BTC no van ser entusiasmades per totes les fonts externes.

Això es va mostrar recentment mentre els analistes de Citi van rebaixar les accions de MicroStrategy de “neutral” a “vendre”. Els responsables d’aquest canvi van indicar que l’empresa mostrava un «enfocament desproporcionat» en els actius digitals.

El temps dirà si Citi és correcte a la baixa d’aquest estoc. Tot i que pot tenir raó en la seva inquietud degut a aquest enfocament en els actius digitals, una cosa és segura: MicroStrategy és a Bitcoin. S’enfonsaran o s’elevaran a l’esquena d’aquestes decisions.

Conversions

Si bé pot ser que Citi no estigui convençut dels mèrits de la decisió de recaptar 550 milions de dòlars per comprar Bitcoin, altres inversors de gran perfil s’han convertit en creients, pesant el moviment amb una postura més positiva..

El multimilionari, Ray Dalio, va expressar recentment la seva creença compartida en el futur d’actius com Bitcoin, ja que preveu un futur en què els bancs centrals continuïn imprimint efectiu, resultant en una inflació sense control.

“Crec que el bitcoin (i algunes altres monedes digitals) s’han consolidat durant els darrers deu anys com a alternatives d’actius semblants a l’or interessants, amb similituds i diferències amb l’or i altres dipòsits de riquesa mòbils (a diferència dels béns immobles). Per tant, podria servir com a diversificador d’or i d’altres béns de riquesa d’aquest tipus ”. – Ray Dalio

Tot i no comentar directament les decisions de MicroStrategy, un altre inversor de gran perfil que recentment va mostrar signes d’escalfament a Bitcoin és Kevin O’Leary. L’enigmàtic home de negocis va declarar recentment que si la SEC aprovés un ETF de Bitcoin, assignaria aproximadament un 5% de la seva cartera, un nombre suprimit per la volatilitat actual de BTC de moment.

“Si aquest fos el cas, si demà al matí ens despertéssim i la SEC digués que podeu crear un ETF amb bitcoin i creiem que Bitcoin és un sistema legítim de pagament i botiga de riquesa, no només pujaria sinó que també Hi hauria molta gent com jo que hi invertís … Diria que li donaré una ponderació del 5%, de manera que sabeu que realment no vull que una part important de la meva cartera tingui aquesta volatilitat. ” – Kevin O’Leary

MicroStrategy

Fundada el 1989, MicroStrategy és una de les empreses d’intel·ligència empresarial més importants del món.

Actualment, el director general, Michael Saylor, supervisa les operacions de la companyia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner