Mastercard, Visa, Paypal: els processadors / passarel·les de pagament són recursos bàsics digitals d’adopció important

Perquè els actius digitals com Bitcoin evolucionin més enllà d’un “magatzem de valor”, s’ha de produir una adopció significativa entre els comerciants, cosa que permet als consumidors gastar-los com FIAT. Tot i això, no és possible fins que no es desenvolupi prou infraestructura pels processadors / passarel·les de pagament existents (és a dir, Mastercard).

Afortunadament, el 2021 ha estat molt amable amb els actius digitals, ja que aquesta és una tendència que agafa força. A continuació, es mostren exemples de mesures importants que han estat prenent aquestes empreses, que representen un futur brillant per als actius digitals, per a disgust dels bancs centrals..

Mastercard

Actualment, la xarxa Mastercard està formada per aproximadament 1.000 milions d’usuaris i 30 milions de comerciants. Es tracta d’una gran quantitat d’usuaris, que aviat obtindran exposició i accés als actius digitals.

Mastercard acaba de fer-ho va anunciar que el 2021 proporcionarà suport per a una varietat d’actius digitals a la seva xarxa. Això significa que es pot pagar als comerciants per actius com Bitcoin, a més de llançar targetes de dèbit basades en criptografia i molt més. Mastercard indica que el seu raonament per a això és simple: nedar amb el corrent més que en contra. La companyia ha reconegut que els actius digitals són aquí per quedar-se i adapta els seus serveis en conseqüència, de manera que no es quedi enrere mentre la resta de competidors s’adapten i prosperen.

“… els actius digitals s’estan convertint en una part més important del món dels pagaments … la tendència és inconfusible”.

Diferents empreses tenen actius digitals entorn de la filosofia diferent, però escoltar allò de Mastercard és una mica refrescant. L’empresa afirma,

“La nostra filosofia sobre criptomonedes és directa: es tracta d’elecció. Mastercard no és aquí per recomanar-vos que comenceu a utilitzar criptomonedes. Però som aquí per permetre als clients, comerciants i empreses moure valor digital (tradicional o criptogràfic) com vulguin. Hauria de ser la vostra elecció, són els vostres diners “.

Tot i que la companyia no ha especificat quins recursos digitals donarà suport, ha donat a entendre que serà nombrosa. Aquells que vulguin ser inclosos han de satisfer els següents problemes clau als ulls de Mastercard.

  • Proteccions del consumidor (privadesa de dades / seguretat)
  • KYC / AML
  • Compleix la normativa
  • Estabilitat (ha de funcionar com a moneda, no només com a inversió)

Cal tenir en compte que els actius digitals que Mastercard suportarà en un futur proper no es limiten a ofertes com Bitcoin i USD Coin. El suport s’estendrà per incloure l’inevitable conjunt de monedes digitals dels bancs centrals (CBDC). Tot i que el suport per a aquests actius pot estar una mica més allunyat, ja que la majoria d’exemples de CBDC encara estan en fase de desenvolupament, Mastercard indica que ja està treballant amb els bancs centrals i que aquest suport està arribant.

Visat

Quan pensen en Mastercard, la majoria estaria d’acord que té un rival clar per sobre de tots: VISA. En aquest cas, no penseu ni un moment que Visa no seguirà el lideratge de Mastercards en el suport d’actius digitals. La recompensa potencial i el risc de quedar-se enrere són massa grans.

De moment, Visa ha anunciat recentment un esforç igualment prometedor al voltant dels actius digitals. Actualment està pilotant un programa que fa ús de les “API criptogràfiques”. Això permetrà als bancs tradicionals començar a donar suport als actius digitals, accedint a la infraestructura ja establerta mitjançant una API. Es preveu que el programa pilot es llanci íntegrament a finals d’aquest any.

Pel que fa a la integració d’actius digitals a la seva pròpia plataforma, sabem que arribarà; Visa ja ho ha dit. El temps dirà com pren forma aquesta integració i si s’assemblarà molt a l’esmentat anunci de Mastercard.


PayPal

Tot i que cada Mastercard i Visa han estat investigant i desenvolupant un pla de jocs entorn d’actius digitals des de fa anys, potser es pot acreditar PayPal per impulsar-los a l’acció..

A finals del 2020, PayPal es va convertir en la primera empresa de la seva alçada a anunciar el suport imminent per a la despesa comercial dels actius digitals com Bitcoin. Tot i que aquest servei en particular encara no s’ha llançat, el seu anunci va generar un gran interès en el sector.

Amb una anticipació de diversos mesos sobre Mastercard i Visa, PayPal hauria d’estar ben preparat per mantenir-se en contra de l’anterior. Un avantatge potencial que té sobre els altres és el seu servei de negociació ja llançat, que ha vist fins ara nivells d’adopció per sobre dels esperats.

Una dura presa

Tot i que tres dels processadors de passarel·la / passarel·les més grans del món han anunciat l’adopció significativa d’actius digitals i diverses empreses de gran perfil (és a dir, Tesla) que assignen reserves de capital a Bitcoin, els bancs tradicionals continuen cegats per opinions antiquades. Aquestes visualitzacions solen pintar els recursos digitals només com a criminals i no són fiables.

En una recent discurs per representants del Banc del Canadà, es va deixar clar que el banc central no veu les criptomonedes amb llum positiva.

“Fins i tot en aquesta economia cada vegada més digital, però, les criptomonedes com el bitcoin no tenen una pretensió plausible per convertir-se en els diners del futur. Són profundament defectuosos com a mètodes de pagament —excepte transaccions il·lícites com el blanqueig de diners, on l’anonimat supera totes les altres funcions—, perquè es basen en costosos mètodes de verificació i el seu poder adquisitiu és molt inestable. La recent pujada dels preus sembla menys una tendència i més una mania especulativa: una atmosfera en què un tuit de perfil alt és suficient per provocar un sobtat salt de preus “.

El discurs en què es va pronunciar aquesta postura es va centrar a accelerar el desenvolupament del seu propi dòlar digital o “moneda digital del banc central (CBDC)”.

Una ignorància voluntària

A mesura que el 2021 avança, el cas dels actius digitals continua enfortint-se. Just en els darrers mesos hem vist els exemples següents.

Empreses massives que assignen reserves de capital per valor de milers de milions a Bitcoin? Comprovar.

Principals borses que donen suport a fons d’actius digitals i contractes de futurs Comprovar.

Les empreses blockchain es faran públiques? Comprovar.

Els principals processadors de pagament / passarel·les que permetin la despesa de comerciants d’actius digitals? Comprovar.

Com a cert punt, els actius digitals no poden ser eliminats pels bancs i els governs tradicionals com una bombolla especulativa, sense futur real. Tenint en compte la quantitat d’adopcions fins a la data i la que ja s’ha anunciat per al futur proper, els negadors estan vacil·lant al límit de la ignorància intencionada que semblaria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map