L’assignació de Bitcoin creix entre les reserves del Tresor

Trobar una identitat

Des dels seus inicis, Bitcoin ha estat vist per molts com la moneda del futur: un actiu digital, capaç d’operar a escala mundial, alhora que proporciona la possibilitat d’emmagatzemar i transferir valor de manera eficient.

Tot i que l’objectiu final de Bitcoin pot ser establir-se com una veritable moneda pràctica, simplement encara no hi és. No obstant això, hi ha diverses empreses que treballen per aconseguir aquest objectiu, desenvolupant solucions com la Lightning Network. Aquestes solucions són intents d’augmentar l’escalabilitat i la privadesa, alhora que redueixen els costos operatius. Tot i que Lightning Network comença a tenir una adopció significativa, encara passarà un temps abans que el protocol de segona capa sigui comú.

De moment, sembla que la nova onada d’inversors institucionals que entren al mercat ho fan per una de les raons principals: cobrir les seves apostes. Com a resultat, veiem una quantitat creixent de ‘reserves de tresoreria’ que es beneficien dels nivells creixents d’assignació de Bitcoin.

Reserves del Tresor

Aquesta identitat que es forja com a inversió de cobertura no mostra signes de decadència quan ens dirigim cap a l’Any Nou. Les següents empreses són algunes de les dels darrers mesos que han destacat i reforçat aquesta tendència, ja que cadascuna ha invertit sumes importants en Bitcoin.

MicroStrategy

Potser l’inversor recent conegut més gran de Bitcoin és l’empresa d’intel·ligència empresarial, MicroStrategy. En un període de despeses que va començar a l’octubre, aquesta empresa amb seu als Estats Units s’ha convertit en un defensor vocal de l’actiu digital.

El conseller delegat de MicroStrategy, Michael Saylor, creu que “Bitcoin és un banc al ciberespai, dirigit per programari incorruptible, que ofereix un sistema global, assequible i senzill, & assegureu un compte d’estalvi a milers de milions de persones que no tenen l’opció ni el desig de gestionar el seu propi fons de cobertura “.

Inversió Bitcoin: 70.470 BTC per valor de 1.858.202.289 USD

SkyBridge

Amb una inversió considerable i el proper fons Bitcoin, SkyBridge ha produït una de les més grans caigudes del sector fins al final.

El cofundador de SkyBridge, Anthony Scaramucci, va declarar recentment a CNBC: “Heu d’acceptar si el bitcoin és una botiga de valor o no … Encara hi ha escèptics i per això crec que som al primer inning. Però després de la investigació que hem fet … i tenint en compte l’oferta monetària i la coordinació de la banca central mundial en aquest moment, aquesta serà una classe d’actius molt forta durant la propera dècada “.

Inversió Bitcoin: 182.000.000 de dòlars


Quadrat

Com un dels defensors més vocals de Bitcoin, no va ser una sorpresa quan la companyia de Jack Dorsey, Square, va anunciar la compra d’un valor digital de 50 milions de dòlars nord-americans a finals del 2020. Es tracta, clarament, d’un encert, ja que aquesta inversió s’ha disparat en valor, gairebé triplicant-se en el temps des de llavors.

Director financer de Square, Amrita Ahuja, estats, “Creiem que Bitcoin té el potencial de ser una moneda més omnipresent en el futur … A mesura que creixi en adopció, pretenem aprendre i participar d’una manera disciplinada. Per a una empresa que construeix productes basats en un futur més inclusiu, aquesta inversió suposa un pas en aquest viatge “.

Inversió Bitcoin: 4.709 BTC per valor de 124.170.208 USD

Coinsilium

Tot i tenir un interès de llarga data en les criptomonedes en el seu conjunt, Coinsilium ha reconegut el valor de certs actius principals com Bitcoin i Ethereum. Com a tal, la companyia ha fet moviments recents per augmentar la seva exposició a aquests actius principals a través de les seves reserves de tresoreria.

Inversió Bitcoin: 1.090.000 USD +

Ruffer

Aquesta empresa d’inversió amb seu al Regne Unit gestiona actius per valor de més de 27.000 milions de dòlars. Recentment, la companyia va fer onades quan va decidir comprar una quantitat considerable de Bitcoin que es creu que totalitzaria aproximadament el 2,5% de les seves reserves de tresoreria.

“Bitcoin diversifica les inversions (molt més grans) de la companyia en bons d’or i d’inflació i actua com a cobertura d’alguns dels riscos monetaris i de mercat que veiem”.

Inversió Bitcoin: 45.000 BTC per valor de 1.186.591.500 USD

Actius digitals BIGG

Com a empresa de corretatge de criptomonedes, BIGG practica el que predica. No només ofereix serveis relacionats amb Bitcoin a la seva clientela, sinó que la companyia ha reconegut el valor que hi ha darrere de Bitcoin i ha invertit una part considerable de la seva tresoreria en l’actiu digital..

El director general de BIGG, Mark Binns, afirma que “BIGG (abans BIG Blockchain Intelligence Group) va començar a acumular Bitcoin des del 2015. Bitcoin s’ha apreciat substancialment com a classe d’actius en horitzons d’1, 2, 5 i 10 anys, i creiem que el potencial per a avui, l’apreciació dels preus és més impactant que mai. La participació i la compra de les institucions i l’adopció generalitzada continuaran impulsant el preu de Bitcoin mentre el subministrament es mantingui limitat. Creiem que les nostres participacions de Bitcoin poden actuar com a autofinançament amb el pas del temps, ja que continuem ampliant les nostres empreses bàsiques de comerç criptogràfic i blocs de programari forense. “

Inversió Bitcoin: 189,5 BTC per valor de 4.996.868 USD

* xifres precises en el moment d’escriure. El valor en dòlars de Bitcoin pot fluctuar ràpidament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map