Kraken es converteix en el primer banc d’actius digitals amb llicència nord-americana

Popular intercanvi d’actius digitals, Kraken, ha rebut el llum verda per formar una “Institució dipositària amb finalitats especials (SPDI)”. Aquesta designació permetrà a Kraken desenvolupar una nova entitat, coneguda com a Kraken Financial, que actuarà com un banc contractat que ofereix serveis integrals d’actius digitals com la presa de dipòsits, custòdia i serveis fiduciaris..

“La visió de Kraken és convertir-se en el pont de confiança mundial entre l’economia criptogràfica del futur i l’ecosistema financer actual”.

Kraken és la primera empresa especialitzada en actius digitals a rebre l’estatus SPDI, un pas endavant especialment notable per a Kraken i la indústria blockchain en el seu conjunt..

Convertir-se en un banc

En convertir-se en el primer banc d’aquest tipus als Estats Units, s’espera que Kraken Financial tingui un paper important en la continuació de l’adopció d’actius digitals. Alguns altres avantatges inclouen:

  • Kraken Financial obté un avantatge de primer impulsor en ser la primera entitat d’aquest tipus
  • Blockchain en el seu conjunt es beneficiarà gràcies a l’augment de la influència, l’adopció i la prevalença
  • El públic es beneficiarà gràcies a un major accés als serveis financers creats per al futur

La naturalesa avançada dels reguladors de Wyoming no ha passat desapercebuda per als responsables dels serveis de Kraken. Tot i que molts estats han adoptat un enfocament més cautelós cap a l’adopció de criptomonedes, Wyoming sembla preparat per obrir un rastre endavant mitjançant el tractament de FinTech..

“Estem encantats de treballar en un estat tan alineat amb la nostra filosofia i valors. Wyoming és un exemple rar i brillant de com una regulació reflexiva pot impulsar la innovació per a les empreses FinTech ”. – David Kinitsky, conseller delegat de Kraken Financial

Quan Kraken Financial es llanci per primera vegada, els serveis només es restringiran a la clientela dels Estats Units. La companyia assenyala que l’accessibilitat s’ampliarà amb el pas del temps per incloure clients internacionals.

Nous serveis?

El treball dur que va fer Kraken per assolir aquest objectiu no va ser només pel títol. En convertir-se en un banc contractat, ara podrà legalment oferir una varietat de nous serveis; cadascun d’ells ajudarà l’empresa a assolir el seu objectiu final: unir les finances tradicionals amb el món de la cadena de blocs i les criptomonedes. A continuació, es mostren només alguns dels serveis que s’admetran al llarg del temps.

  • Serveis de custòdia
  • Passarel·les de pagament FIAT
  • Serveis de gestió de comptes

“Des del pagament de factures i la recepció de salaris en criptomoneda fins a la incorporació d’actius digitals a la cartera d’inversions i negociació, Kraken Financial permetrà als clients de Kraken als Estats Units bancar sense problemes entre actius digitals i monedes nacionals”.

Actius nous?

A més d’oferir nous serveis, Kraken també obtindrà la capacitat de donar suport a una gamma més àmplia de classes d’actius. Fins ara, l’empresa s’ha ocupat principalment de criptomonedes. Tanmateix, avançant, Kraken assenyala que encara queda la possibilitat de suportar els valors. Amb les arrels de les empreses que envolten els actius digitals, seria lògic que el suport als valors inclogués també valors digitals / fitxes de seguretat.

Noves restriccions


Tot i que l’esmentada expansió d’actius admesos i serveis oferts és un fet positiu per a Kraken, la seva nova designació com a banc també comporta un major control regulatori.

A més d’estar sotmès ara a les mateixes normes que un banc tradicional, s’assenyala que haurà de mantenir el 100% de les reserves de dipòsit en tot moment. Això significa que el banc no participarà en préstecs fraccionats de reserva, proporcionant als seus clients accés complet als seus fons en tot moment.

Kraken Financial

Fundada el 2020, Kraken Financial té la seu central a Cheyenne, Wyoming. Aquesta filial de Kraken funcionarà com un banc contractat, que ofereix una varietat de serveis, fets a mida per unir les finances tradicionals amb actius basats en blockchain..

Actualment, el CEO, Dave Kinitsky, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Kraken sempre ha estat líder al món del blockchain. La companyia no només és un defensor vocal dels actius digitals, sinó que també ha dut a terme diverses accions passades per avançar el sector. Vam tractar un d’aquests casos, ja que Kraken era membre fundador del “Crypto Ratings Council (CRC)”.

El CRC és un grup autoregulat format per líders de la indústria com Coinbase, Circle, Bittrex, i Kraken, que s’ha encarregat d’educar el públic sobre la classificació d’actius. Per obtenir més informació sobre què fa el CRC i com ho fan, assegureu-vos de revisar la nostra cobertura anterior, AQUÍ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map