Comptes d’interessos d’actius digitals que es proliferen a mesura que les taxes negatives s’amunteguen molt

Un any després, el COVID-19 encara està causant estralls a les economies mundials. Tot i que els actius digitals han prosperat, indústries senceres han estat capgirades a mesura que canvien els hàbits i les prioritats de despesa. Els efectes han estat tan grans que molts governs han recorregut a mesures dràstiques per intentar ‘estimular’ el creixement econòmic.

S’ha fet molt sobre les ‘impremtes’ i el subministrament aparentment interminable de FIAT que produeixen: un subministrament fix és, al cap i a la fi, un dels principals atractius cap a actius com Bitcoin. No obstant això, aquesta no és l’única eina disponible per als governs i els bancs centrals en l’esforç continu d’estímul. Un segon pas, i sens dubte encara més notable, és la reducció dels tipus d’interès.

Al Regne Unit, el Banc d’Anglaterra acaba de fer-ho va anunciar que ha donat als bancs comercials 6 mesos per preparar-se per a possibles tipus d’interès negatius. Si finalment es produeix al Regne Unit, no serà el primer exemple de nació que adopti aquestes mesures. Altres com Japó, Alemanya i molt més ho han fet en el passat amb diferents nivells d’èxit.

Interès negatiu

En un món que té sentit, les institucions cobren interessos pels diners que es presten als prestataris, mentre que donen interessos als que mantenen dipòsits. Els tipus d’interès negatius solen resultar en una inversió d’aquesta estructuració. Això significa que els bancs pagaran als clients per demanar prestat diners, mentre cobren els fons emmagatzemats en comptes d’estalvi.

El propòsit d’això és simple: fomentar la despesa dels consumidors. Malauradament, això vol dir que qualsevol persona que vulgui obtenir ingressos passius amb l’estalvi no té sort. També vol dir que, com que els bancs estarien interessats en pagar els clients per contractar préstecs, serien més restrictius a qui està aprovat, limitant les oportunitats de préstec només a aquells amb les millors puntuacions de crèdit.

Comptes d’interès d’actius digitals

Tot i que els tipus d’interès negatius encara no han arribat a Amèrica del Nord, són perillosament propers. Per exemple, des del començament del 2020, el Banc del Canadà sí caigut tipus d’interès de l’1,75% al ​​0,25% en què es troben avui. No s’espera que augmenti aviat, ja que recentment el Banc del Canadà va afirmar que treballaria per mantenir taxes baixes com a mínim fins al 2023. Les coses no estan millor als Estats Units.

Què feu, doncs, si sou estalviador i voleu obtenir ingressos passius amb les vostres participacions? Afortunadament, amb el ressorgiment del sector dels actius digitals, un nou tipus de plataforma ofereix a les persones intel·ligents un mitjà per lluitar contra la caiguda dels tipus d’interès: comptes d’interessos d’actius digitals.

Es tracta d’ofertes d’empreses que proporcionen als clients rendibilitats d’interès elevat en comptes d’estalvi que tenen actius digitals. A continuació es mostren exemples de les plataformes digitals més recents i més noves que ofereixen aquests comptes.

Guanyar bessons

Producte de la plataforma executada per Winklevoss ‘Gemini’, s’espera que aquest nou servei titulat ‘Guanya’ sigui el primer d’aquest tipus disponible per als 50 estats.

Fora de les portes, Gemini Earn compta amb un avantatge important sobre BlockFi, un gos de la indústria.

Recursos compatibles: guanyeu Bessons? 26. BlockFi? 8.


CEO de Gemini, Tyler Winklevoss, estats, “Els inversors actuals saben que una cartera intel·ligent i diversa inclou criptografia: és una inversió en el seu futur futur … Hem dissenyat un programa que permet als nostres clients generar un retorn real de les seves participacions en criptografia sense haver de vendre un dels actius amb millor rendiment. classes de la dècada “.

BlockFi

Tot i que Gemini Earn pot tenir un ritme de BlockFi en el seu abast d’actius admesos, BlockFi segueix sent el servei més intrigant per a inversors més concentrats, ja que en general compta amb tarifes superiors.

Taxa de Bitcoin: guanyeu Bessons? 3,05%. BlockFi? 3-6%

Taxa Ethereum: guanyeu Bessons? 3,05%. BlockFi? 5,25%

Curiosament, l’establecoin propi de Gemini ‘GUSD’ no apareix com a recurs admès a través de Gemini Earn. No obstant això, BlockFi proporciona una taxa del 8,6% sobre la popular stablecoin.

Els interessos es computen i es paguen mensualment contra diàriament a Gemini Earn.

Quan BlockFi va començar a oferir aquests serveis, les plataformes de préstec d’actius digitals eren una novetat. No obstant això, la companyia ha aconseguit establir-se com una plataforma de confiança a través de diverses afiliacions de gran perfil, associacions estratègiques i fiabilitat. El resultat ha estat enormement rendible no només per als seus clients, sinó per a la mateixa plataforma, amb uns ingressos aproximats de 100.000.000 de dòlars EUA el 2020.

Seguretat primer

Les plataformes de préstec esmentades no són en cap cas les úniques disponibles. Simplement representen el més nou de Gemini Earn i el més gran de BlockFi. Tot i la seva popularitat, és important recordar un detall clau: mitjançant aquestes plataformes, cediu el control dels vostres actius.

Sí, el potencial de generar interès en un moment en què els bancs estan recorrent a tipus negatius és força atractiu. Aquestes empreses no solen estar recolzades per la Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), és a dir, que si fan un “ventre” els clients no podran recuperar els seus fons. Tot i que empreses de confiança com Gemini i BlockFi utilitzen mesures d’emmagatzematge estrictes per evitar pirates i robatoris, encara queda un nivell de risc a l’hora de confiar fons a una altra part.

La conclusió

Si marqueu totes les caselles següents, una plataforma de préstec d’actius digitals pot representar una gran oportunitat per fer créixer les vostres participacions.

  • Mantingueu una mentalitat HODL sobre el comerç
  • Comprendre i acceptar el risc de pèrdua d’actius mitjançant préstecs sense assegurar
  • Desig de generar ingressos passius
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map