Invertir en Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) és conegut com un proveïdor líder de solucions de pagament en línia. Oferint una alternativa als mètodes de pagament més tradicionals, PayPal va guanyar rellevància a principis de la dècada de 2000 com a facilitador de pagaments del lloc de subhastes en línia eBay. Operant a Califòrnia als Estats Units, la companyia continua sent una de les empreses més innovadores del sector de la tecnologia financera (fintech). com demostra la seva recent adopció de criptomoneda al seu ecosistema.

Què és Paypal Holdings, Inc (PYPL)?

PayPal va ser creat el 1998 per dues persones amb formació en enginyeria de programari i un advocat de formació. Coneguda originalment com Confinity, la nova empresa de Max Levchin, Luke Nosek i Peter Thiel es va crear per tal de desenvolupar programari de seguretat per a dispositius de mà. Després de trobar poc èxit en aquesta àrea, van orientar la seva estratègia i van optar per construir una cartera digital. Aquest nou producte es va llançar gairebé un any després a finals de 1999. Poc després es va produir una fusió entre Confinity i X.com, un banc en línia establert per Elon Musk. Tot i que originalment la nova empresa va mantenir el nom X.com, van optar per canviar la marca i aclarir les seves ofertes de productes i serveis. La companyia es va establir amb el nom de PayPal el 2001 i, finalment, la companyia va sortir a borsa amb una sortida a borsa el 2002.

Poc després de la sortida a borsa, eBay va comprar PayPal per 1.500 milions de dòlars. En aquest moment, el creixement de la companyia va impressionar els inversors. Més del 70% de les subhastes d’eBay van acceptar pagaments mitjançant PayPal i aproximadament el 25% de les subhastes tancades utilitzaven aquesta nova solució de pagament innovadora. En només vuit anys, PayPal va créixer a més de 100 milions d’usuaris en 190 territoris, oferint serveis mitjançant 25 opcions de divises diferents. Al setembre de 2014, PayPal va optar per separar-se d’eBay i centrar-se en altres vies de creixement. Tot i que els dos van continuar treballant estretament, a principis del 2018 es va anunciar que PayPal deixaria de processar els pagaments amb targeta per al lloc de subhastes en línia per al 2020. Avui en dia, PayPal és una identitat independent del seu anterior propietari.

Per què Paypal Holdings, Inc (PYPL) Matèria?

Tot i existir fa dues dècades, la capacitat de Paypal per mantenir-se al dia amb els canvis li ha permès mantenir una gran rellevància a l’era moderna. Aquesta capacitat ha permès a la companyia atendre més de 350 milions de clients i comerciants a més de 200 territoris. Amb l’objectiu que els serveis financers siguin més econòmics, més còmodes i més segurs, han continuat innovant. El 2019, una associació amb gegants de les xarxes socials Instagram va veure el llançament de Checkout a Instagram, cosa que permet fer pagaments segurs mitjançant la plataforma Paypal de l’aplicació..

Una primera adquisició estratègica es va produir el 2013 quan Paypal va adquirir la posada en marxa Braintree per 800 milions de dòlars. Com a part de la cartera de Braintree, Paypal va adquirir la tecnologia darrere de Venmo, una aplicació de pagament de serveis mòbils que ara ha crescut fins a superar els 40 milions d’usuaris. Més recentment, la companyia va fer un altre gran moviment: la compra de la companyia de plataformes de recompenses Honey en un acord per valor de més de 4.000 milions de dòlars, la seva adquisició més gran fins ara. La mel és una eina per estalviar diners que és popular entre els millennials, amb més de 17 milions d’usuaris actius. Paypal afirma que té previst fer-ho integrar encara més Honey a les plataformes Paypal i Venmo, permetent a l’empresa fer créixer encara més la seva xarxa i atraure més comerciants.

Paypal va fer un gran èxit el 2020 anunciant suport per a criptomonedes a la seva plataforma. Ara tots els usuaris podrien comprar, mantenir i vendre criptomonedes des dels seus comptes de Paypal. Això va obrir la possibilitat de fer transaccions a través de la seva plataforma mitjançant criptomonedes populars com Bitcoin i Ethereum, convertint-se en pagaments realitzats amb criptografia a la moneda nacional que el proveïdor hagi escollit. Aquesta adopció permetrà una forma nova i innovadora de fer pagaments a qualsevol de les empreses 26 milions de comerciants a tot el món. Ofert originalment als Estats Units, aquest servei s’expandirà a la plataforma Venmo i als mercats internacionals el 2021. Tot i que competidors com Square’s Cash App ja han permès transaccions criptogràfiques durant algun temps, aquest moviment crea una oportunitat per a un dels principals proveïdors xarxes del món per començar la seva integració a l’ecosistema de criptomonedes.

Paypal Holdings, Inc (PYPL) Perspectives

Tot i els anuncis recents i els moviments estratègics positius, un nombre creixent de competidors entren a l’espai i podria amenaçar la posició de Paypals al sector. Empreses tecnològiques com Google, Apple, Amazon i Facebook desenvolupen els seus propis sistemes de pagament. En previsió d’una major competència, Paypal ha fet un esforç considerable en la creació d’aspectes bàsics del seu negoci, com ara Venmo. Com a resultat, l’aplicació mòbil ha evolucionat des de simples eines de transferència de diners P2P fins a convertir-se en una aplicació moderna i completa de serveis financers. Tot i que les transferències d’igual a igual dins de l’aplicació no generen ingressos, hi ha funcions més recents, com ara Transferències instantànies i la Targeta de crèdit Venmo són vies monetitzades. Amb una enquesta del 2019 que ho confirma El 20% dels nord-americans han utilitzat Venmo durant l’últim any, hi ha una oportunitat clara i actual d’aprofitar la capacitat de monetització de la plataforma.

Paypal també ha mirat cap als mercats estrangers amb l’objectiu d’ampliar la seva base d’usuaris. El 2019, Paypal va adquirir GoPay, una plataforma de pagament que opera a la Xina. El moviment va fer que Paypal fos el primera plataforma de pagaments estrangers per operar en aquest país. Tot i que el mercat xinès està dominat per gegants nacionals com Alipay, accedir a un dels mercats més grans del món va suposar un pas en la direcció correcta. Amb una planificació i execució acurades, aquesta adquisició té el potencial de pagar de manera enorme.

Tot i aquesta potencial competència de gegants empreses tecnològiques, PayPal ha estat al capdavant des de fa més de 20 anys. La seva xarxa mundial és massiva i es mantenen molt ben situats per afrontar qualsevol repte en els propers anys.

On comprar Paypal Holdings, Inc (PYPL)

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Invertir en Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Invertir en Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

A mesura que el món continua allunyant-se dels mètodes de pagament més tradicionals, com ara efectiu i targetes de crèdit, a favor del comerç electrònic i els pagaments digitals, poques empreses estan en una posició tan bona com capitalitzar Paypal. La companyia continua innovant, creant un ecosistema de pagaments ampli i divers que involucra tant els consumidors com els comerciants. La seva xarxa és enorme i realment global, cosa que fa difícil que qualsevol nou entrant al mercat pugui rivalitzar amb ells. L’empresa busca constantment noves vies per expandir-se, com es desprèn de la seva recent incursió a l’espai de les criptomonedes. Amb la capacitat d’adaptar-se i mantenir-se rellevant, el futur segueix sent brillant per a Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner