Invertir en accions de Square, Inc (NYSE: SQ)

Square, Inc. (NASDAQ:SQ) és una empresa de serveis financers amb seu a San Francisco, Califòrnia. Mitjançant les seves solucions de maquinari i programari, Square proporciona a empreses i particulars diverses eines per satisfer les seves necessitats financeres diàries. Al llarg dels anys, la companyia ha passat d’oferir un únic producte nínxol a desenvolupar tot un ecosistema de serveis financers. L’empresa ha continuat ampliant els seus horitzons i s’ha demostrat com una alternativa legítima al sector bancari tradicional.

Què és Square, Inc (SQ)?

Square va ser fundada pel conseller delegat de Twitter, Jack Dorsey, i l’empresari Jim McKelvey, el 2009. L’empresa dóna feina a 3.800 persones i opera als Estats Units, Canadà, Austràlia, Japó i el Regne Unit. Square va començar dissenyant el producte Square Reader per a proveïdors, que es connectava a la presa d’auriculars d’un dispositiu i els permetia processar transaccions amb targeta de crèdit. Des de llavors, la companyia ha ampliat la seva oferta de productes, creant un conjunt de serveis que permeten a les empreses agrupar diverses funcions, inclosos els serveis comercials i els pagaments mòbils, en un servei de finestra única. Els primers adoptants de la tecnologia Square van incloure Starbucks i Whole Foods, que van començar a oferir opcions de pagament amb productes Square el 2012 i el 2014 respectivament. Després d’un període d’èxits inicials, l’empresa va sortir a borsa el 2015. Des de llavors, l’empresa ha continuat innovant, oferint solucions per satisfer una àmplia gamma de necessitats de l’usuari..

Per què Square, Inc (SQ) Matèria?

Les operacions de Square existeixen en dos ecosistemes diferents. El primer és el seu ecosistema de venedor, que proporciona serveis per satisfer les necessitats de les empreses i els comerciants. Square és molt conegut pel Square Reader, que es connecta a la presa per a auriculars dels dispositius mòbils i permet als comerciants acceptar pagaments amb targeta. Un altre producte molt conegut dins de l’ecosistema Seller és el Square Stand, que és una solució de punt de venda que permet als restaurants, punts de venda i altres botigues de maó i morter acceptar diverses opcions de pagament. Square genera ingressos mitjançant una tarifa plana i un percentatge per transacció a través d’aquests dispositius. L’empresa també ha desenvolupat en silenci una sèrie de solucions back-end per a empreses, com ara programari de nòmines, eines d’interacció amb els clients, programari de facturació, solucions de programació de cites i finançament empresarial. Tot i que és possible que aquests no siguin els productes Square més coneguts per als consumidors, aquestes aplicacions són fonamentals per proporcionar una experiència de punta a punta durant tot el cicle de pagament. Amb aquestes ofertes, l’empresa s’ha consolidat com el servei d’atenció a les necessitats quotidianes d’un negoci.

L’altre pilar de les operacions quadrades és Cash App. Conegut originalment com Square Cash, aquest servei de pagament mòbil permet als particulars transferir diners mitjançant una aplicació mòbil. Mitjançant l’aplicació Cash, els clients poden rebre diners als seus comptes de dèbit associats a la seva targeta Square Cash, així com als seus propis comptes bancaris. Cash App tenia aproximadament 32 milions d’usuaris a finals del 2020. Tot i que Square es centra principalment en Cash App per competir amb els bancs tradicionals, altres solucions digitals com Venmo de PayPal també són competidors forts a l’espai. Tot i que Venmo té una base d’usuaris més gran, Cash App ofereix una sèrie de funcions addicionals que han demostrat ser extremadament populars. Un exemple és la possibilitat de comprar i vendre accions i Bitcoin mitjançant l’aplicació. Dins de la secció d’inversions de Cash App, els usuaris poden utilitzar el saldo del seu compte per fer compres de bitcoins o renda variable. Cash App va ser una de les primeres plataformes de pagament que va oferir suport a Bitcoin i els diners generats a través de les transaccions han estat una part considerable del seu model d’ingressos des de llavors. La creença de l’empresa en criptografia es va demostrar encara més a l’octubre del 2020, quan es va anunciar que havien invertit 50 milions de dòlars per a la compra de 4.709 bitcoins. Juntes, aquestes ofertes han permès a l’ecosistema Cash App créixer massivament al llarg dels anys i el han transformat en una plataforma que permet als usuaris gastar, estalviar i negociar tot en un mateix lloc.

Square, Inc (SQ) Perspectives

En un món cada vegada més digitalitzat, Square ha construït un ecosistema que permet a empreses i particulars gestionar fàcilment els seus diners. Amb un nombre tan gran d’ofertes de productes, el creixement dels ingressos de Square no depèn de cap producte, sinó d’un canvi a l’engròs de les institucions financeres tradicionals cap a solucions digitals, mòbils i en línia. Tot i que les comissions recaptades per transacció mitjançant el maquinari del punt de venda Square han continuat sent una part fonamental del creixement de l’empresa des dels seus inicis, altres fluxos d’ingressos són cada vegada més importants. Les àrees d’expansió al llarg dels anys que val la pena esmentar inclouen la incursió de Square en el lliurament d’aliments, la creació de llocs web, la IA, l’aprenentatge profund i el programari de presentació d’impostos. A més d’afegir nous fluxos d’ingressos, els fluxos d’ingressos existents també estan ben situats per al creixement exponencial. Amb Square només operant actualment a cinc països, l’expansió de productes i serveis existents a nous mercats serà una via prometedora per al creixement.

Square s’ha centrat de manera important en l’ampliació de les seves ofertes de serveis financers, específicament els programes de préstecs de capital per a petites empreses. A través de Square Financial Services, la companyia té va rebre l’aprovació per obrir un banc a Utah el 2021. Tot i que les petites empreses solien recórrer als bancs tradicionals per demanar préstecs, establir comptes comercials i altres serveis quotidians, la incursió de Square en aquest espai podria ser una amenaça important per a les institucions financeres. Tot i que hi ha hagut oposició amb els bancs de la comunitat local, Square ha argumentat que estan satisfent les necessitats de les petites empreses a les quals les institucions tradicionals no arriben, citant xifres que diuen dos terços dels clients de Square no van poder obtenir finançament en cap altre lloc.

On comprar Square, Inc (SQ)

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de Square, Inc (NYSE: SQ) Invertir en accions de Square, Inc (NYSE: SQ) Invertir en accions de Square, Inc (NYSE: SQ)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Des d’un simple lector de targetes fins a una empresa multimilionària que altera tota la indústria dels serveis financers, el creixement de Square ha estat una història d’èxit sorprenent. La capacitat d’expandir-se en un producte i de crear un ecosistema complet en el qual depenen milions d’empreses i particulars no es veu cada dia. Tot i que l’empresa ja ha tingut un èxit massiu, no mostren signes de desacceleració. Amb inversions en Bitcoin i altres tecnologies disruptives, el CEO Dorsey ha deixat clara la seva visió. Square té el potencial de tirar endavant tot el sector cap a una nova era digital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map