Invertir en accions de Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA)

Tesla, Inc. (NASDAQ: TSLA) és un fabricant de vehicles elèctrics autònom que revoluciona ràpidament la indústria de l’automòbil. Fa poc, els costos dels vehicles elèctrics eren massa elevats i l’atractiu era baix. Tesla ha estat capaç d’abordar aquests dos problemes, fent que la conducció de vehicles sigui de baix cost i divertit com a resultat d’avenços innovadors en tecnologia. L’empresa s’ha convertit ràpidament en un nom conegut i gaudeix d’un reconeixement de marques que poques vegades es veu a la indústria de l’automòbil. Amb un visionari CEO al capdavant, Tesla és una de les empreses més prometedores del mercat actual.

Què és Tesla, Inc (TSLA)?

Tot i ser sinònim de Tesla, Elon Musk no va ser en realitat un dels fundadors originals de la companyia. En lloc d’això, dos enginyers, Martin Eberhard i Marc Tarpenning, van ser els que van iniciar la companyia el 2003. Musk es va involucrar per primera vegada com a primer inversor, però poc després es va incorporar a la companyia com a president del consell. La primera visió de Tesla era crear un fabricant de vehicles que també fos una empresa tecnològica. Invertint en recerca i desenvolupament, al llarg dels anys la companyia ha estat pionera en el maquinari i el programari que ha conduït a avenços revolucionaris com la conducció autònoma.

El primer vehicle de Tesla va ser el Roadster, que es dirigia al mercat de gamma alta. La producció es va iniciar el 2008 i el primer lliurament va incloure un total de 147 vehicles, Musk va aprofitar aquestes vendes per invertir en la reducció dels costos i també va destinar els seus propis diners a donar suport a l’empresa durant el procés d’inici. Amb molts inversors interessats en el potencial de Tesla, una empresa liderada pel visionari que hi ha darrere d’empreses com Paypal i SpaceX, la companyia va sortir finalment a la borsa el 2010..

En els anys següents, Tesla va ser capaç de reduir els costos i entrar en nous segments del mercat. Els vehicles de baix cost, com el Model X, el Model S i el Model 3, van debutar els anys següents, cosa que va ajudar a ampliar l’atractiu del mercat massiu dels vehicles elèctrics. Amb aquesta línia de productes ampliada, Tesla ha invertit significativament en construir la capacitat de producció. La fàbrica original de Tesla es trobava a Fremont, Califòrnia, al lloc d’una antiga fàbrica GM. Des de llavors, la companyia ha ampliat la producció a Nova York, Nevada, Texas, Xangai i Berlín.

Per què Tesla, Inc (TSLA) Assumptes

Una de les grans gestes d’enginyeria de Tesla va ser la seva bateries dissenyades per tabless que es van anunciar el 2020. Originalment, les bateries de Tesla eren produïdes per Panasonic i altres proveïdors. Tanmateix, van produir producció a casa el 2020. El disseny patentat elimina la necessitat d’una pestanya metàl·lica conductora que connecti la bateria amb la transmissió principal del cotxe. Aquesta revolucionària tecnologia ha abordat dues de les principals queixes que molts tenen sobre vehicles elèctrics: el seu preu i la seva manca d’abast. Com la part més costosa dels vehicles elèctrics, aquesta innovació de bateria va permetre a Tesla reduir dràsticament els costos de la bateria i, en conseqüència, vendre vehicles a preus més baixos. S’espera que els canvis redueixin els costos de producció en un 56 per cent, cosa que permetrà a Tesla competir amb els cotxes de gasolina. A més, la bateria serà capaç d’aconseguir cinc vegades més energia i ampliar la gamma de vehicles un 16 per cent

A diferència d’alguns fabricants d’automòbils, el procés de fabricació de Tesla està molt integrat verticalment. Mentre que altres fabricants centren la seva investigació i desenvolupament en la producció de motors i subcontracten la producció d’altres peces, Tesla va dedicar una quantitat considerable de temps a perfeccionar tot el procés de producció des del principi fins al final. Malgrat l’augment de la producció que ha tingut problemes a causa dels problemes del 2017 Procés de fabricació de seients de Tesla per al Model 3, els problemes ja s’han resolt. Aquests dolors creixents van produir un embotellament de la producció i van posar Tesla al mercat a la vora de la fallida entre el 2017-2019, però han valgut la pena a la llarga. Aquest model de negoci permet un procés de producció suau i més control sobre la qualitat i els terminis de lliurament, ambdós avantatges enormes sobre els seus competidors.

Tesla, Inc (TSLA) Perspectives

No hi ha dubte que els vehicles elèctrics són el futur. Tot i que molts fabricants d’automòbils tradicionals es posen al dia i comencen a desenvolupar vehicles elèctrics, no hi ha dubte que Tesla està molt per davant en termes de reconeixement de marca i fidelització de marca. El 2020, Tesla va celebrar 18 per cent de la quota de mercat de vehicles elèctrics, amb VW a un segon llunyà, amb un 6%. Tot i que la seva posició continua sent forta, molts fabricants d’automòbils han començat a invertir significativament en tecnologia de vehicles elèctrics. Fins i tot si augmentés la competència, probablement les vendes i els ingressos continuarien creixent. A causa del creixement del sector global en els propers anys, una quota de mercat disminuïda significaria que Tesla seria capaç d’obtenir un tros més petit d’un pastís molt més gran. El 2019, els vehicles elèctrics van representar només el 2 per cent de les vendes de cotxes a tot el món, amb Europa i Àsia al capdavant. El 2030, les estimacions preveuen que els vehicles elèctrics tindran compte 31 per cent de les compres generals de vehicles nous, amb la Xina i Europa al quaranta-nou i vint-i-set per cent respectivament. S’estan duent a terme canvis de polítiques a tot el món per accelerar encara més aquest procés. Els instruments de mans dels legisladors inclouen impostos sobre el carboni, restriccions d’accés a la ciutat i subvencions en efectiu per a la compra de vehicles elèctrics.

Tot i que Tesla és més coneguda pels seus vehicles, és probable que un altre factor clau del creixement cap al futur sigui SolarCity, la seva filial. Com a un dels productors d’energia solar més baixos dels Estats Units, SolarCity és una part clau de la cartera de Tesla. Adquirida per Tesla el 2016, l’empresa està ben integrada a la resta d’ofertes de productes de Tesla i s’adapta bé a la visió de la companyia de fer una transició del món cap a una economia sostenible. Tot i que SolarCity ocupa el tercer lloc en termes de quota de mercat per a instal·lacions solars el 2020 i no gaudeix del reconeixement de marca que fan els vehicles de Tesla, no obstant això, són una part molt important de l’avanç de la companyia.

On comprar Tesla, Inc (NASDAQ:TSLA)?

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.


Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA) Invertir en accions de Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA) Invertir en accions de Tesla, Inc (NASDAQ: TSLA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Tesla és sens dubte un dels líders en la transició global cap a un futur més sostenible. La companyia ha estat capaç de canviar individualment la percepció pública dels vehicles elèctrics i ha desenvolupat un seguiment semblant al culte. Les inversions realitzades al llarg dels anys han arribat a bon port, amb Tesla ara capaç de reduir els costos i produir a gran escala. A mesura que els preus disminueixin encara més gràcies a les futures innovacions, les taxes d’adopció de vehicles elèctrics només augmentaran. Les perspectives de creixement a llarg termini de l’empresa són molt prometedores i les bases que s’han establert asseguren que l’empresa tingui un camí clar cap al creixement sostingut fins al futur..

Fins ara hem comentat el futur elèctric i solar de Tesla, el seu lideratge actual en IA és igual d’important que el que s’ha investigat a la nostra funció Invertir en intel·ligència artificial.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map