Invertir en accions de NVIDIA (NASDAQ: NVDA)

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) és principalment conegut per revolucionar els gràfics per ordinador al llarg dels anys noranta. Les seves potents unitats de processament de gràfics (GPU) es troben en molts ordinadors de sobretaula, portàtils, tauletes, estacions de treball i consoles de jocs de tot el món. Tot i que moltes empreses han entrat a l’espai informàtic, NVIDIA té diversos avantatges estratègics respecte als seus companys. Amb l’experiència, els coneixements i el personal actualment implantats, NVIDIA és una empresa que ha continuat superant les expectatives.

Què és NVIDIA (NVDA)?

NVIDIA Corporation va ser creada per tres informàtics a Santa Clara, Califòrnia, amb l’objectiu de millorar l’experiència de gràfics en 3D per a ordinadors personals. Fundada a Califòrnia el 1993, Jen-Hsun Huang, Chris Malachowsky i Curtis Priem van formar un pla per crear microprocessadors que permetessin que el vídeo estèreo i el so estèreo estiguessin disponibles a les PC. Ràpidament van obtenir una forta reputació i van formar una associació estratègica amb SGS-Thomson Microelectronics, una de les empreses informàtiques líders de l’època. Aquest va ser un canvi que va permetre a NVIDIA llançar el NV1, el seu primer microxip accelerador multimèdia, el maig de 1995.

L’èxit del NV1 va cridar l’atenció de NVIDIA a empreses de jocs com Sega que volien utilitzar el xip per al seu sistema de jocs Saturn. Com a resultat d’aquest èxit, NVIDIA va ser capaç d’adquirir finançament amb vestits de capital risc, cosa que li va permetre créixer de manera agressiva i ocupar una posició de líder del mercat. A mitjan 1996, aproximadament 30 competidors oferien xips 3D al mercat gràfic. En aquest moment, NVIDIA tenia una quota de mercat impressionant d’aproximadament un 24%. Com a resultat d’aquest primer èxit, Forbes va nomenar NVIDIA com la seva “companyia de l’any” el 2007. Més recentment, la companyia ha diversificat les seves ofertes de productes per incloure GPU i altres components informàtics utilitzats en electrònica per a automòbils, dispositius mòbils i, des de finals de la dècada de 2010, Intel·ligència Artificial.

L’empresa va experimentar un ràpid període de creixement a mitjan dècada de 1990 i principis de la dècada del 2000 va veure com consolidaven la seva posició com a líders de la indústria. La contribució més important de l’empresa a la informàtica va ser la invenció de la unitat de processament de gràfics (GPU), que permet visualitzar vídeos i imatges. Pràcticament tots els equips moderns tenen ara algun tipus de GPU, tot i que molts altres competidors han entrat al camp. Les GPU NVIDIA enriqueixen tot tipus de suports i comunicacions, inclosos televisors d’alta definició, telèfons mòbils, vídeo digital (2D i 3D), àudio i fins i tot connectivitat de banda ampla. Més recentment, s’han centrat més en la intel·ligència artificial, amb els seus xips GPU que actuen com a cervell i subministren la potència de càlcul necessària perquè funcionin productes com ara cotxes autònoms i robots. La incomparable línia de productes de NVIDIA ha vist com l’empresa ha recollit nombrosos premis i s’ha reconegut com a productora dels microxips gràfics més ràpids del mercat..

Per què NVIDIA (NVDA) Matèria?

NVIDIA Corporation té una sòlida i merescuda reputació com a líder en el seu camp. A més de la seva història com a innovadors que produïen tecnologia que ha superat els límits de la tecnologia informàtica, avui continuen dominant el mercat.

La Corporació NVIDIA continua augmentant la demanda de tecnologia i serveis. Hi ha dos mercats clau en què opera NVIDIA que s’han beneficiat enormement de la tecnologia desenvolupada a través de la investigació i el desenvolupament interns. El seu principal generador d’ingressos continua sent les seves GPU. Les seves GPU de marca GeForce actualment ocupen el 19% de la quota de mercat total de la GPU de PC. Tot i que aquest nombre pot semblar baix, el mercat està molt segmentat i, en conseqüència, NVIDIA només rastreja dues empreses (Intel i AMD). Els ingressos relacionats amb els jocs van ser de 2.272 milions de dòlars rècord el 2020. A mesura que els fabricants de jocs continuen desenvolupant jocs més detallats i realistes, el mercat total adreçable continuarà augmentant, deixant NVIDIA en una bona posició avançant. La segona àrea són les operacions del centre de dades, que és el flux d’ingressos de més ràpid creixement de NVIDIA. Al centre dels centres de dades de gegants tecnològics com Amazon i Oracle hi ha les GPU NVIDIA. Aquestes GPU proporcionen prou potència informàtica perquè aquests proveïdors de serveis puguin continuar fent la seva important tasca en àrees com l’anàlisi de dades i la computació en núvol. Els ingressos relacionats amb el centre de dades de NVIDIA van assolir un màxim rècord de 1.900 milions de dòlars el 2020.

NVIDIA (NVDA) Perspectives

El imparable creixement recent de NVIDIA ha estat en part el resultat d’un equip executiu eficaç que és capaç d’observar oportunitats a l’horitzó. El millor exemple d’això és l’acord de 40.000 milions de dòlars per adquirir Arm Limited. Arm és una empresa de disseny de programari i semiconductors amb seu al Regne Unit, especialitzada en el desenvolupament i la llicència de propietats intel·lectuals per a dissenys de microxips. Es pot considerar Arm com l’arquitecte darrere dels xips que es troben en una àmplia gamma de dispositius mòbils, des d’iPhones fins als productes de Microsoft Surface. El xip Tegra de NVIDIA va ser dissenyat específicament per a dispositius mòbils i ja s’utilitza a Nintendo Switch. Amb la capacitat de disseny d’Arm i la reputació d’investigació i tecnologia de NVIDIA, és probable que aquesta adquisició acceleri ràpidament la seva interrupció del mercat de dispositius mòbils. Tot i que l’AMD rival ja treballa amb Samsung a la seva línia de dispositius mòbils, és probable que l’adquisició estratègica d’Arm produeixi sinergies en el camí. L’adquisició també permet a NVIDIA accedir a una de les col·leccions de propietat intel·lectual més grans del sector, que probablement augmentarà encara més l’oferta de productes..

On comprar NVIDIA (NVDA) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de NVIDIA (NASDAQ: NVDA) Invertir en accions de NVIDIA (NASDAQ: NVDA) Invertir en accions de NVIDIA (NASDAQ: NVDA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

NVIDIA Corporation continua sent un productor líder de la indústria de GPU. La seva informàtica domèstica i la tecnologia mòbil continuen sent molt buscades i les adquisicions estratègiques i les associacions són una via molt probable per al creixement futur. Amb GPU capaces de gestionar fins i tot les tasques d’intel·ligència artificial més pesades en recursos, NVIDIA continua superant els límits de la tecnologia. A mesura que continua diversificant-se cap a aquests nous sectors, NVIDIA està ben posicionada per continuar el seu creixement implacable.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner